Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozumiem kazdego apetyt do expa jak strasznie czekacie na tego serva, ja tez wlasciwie tylko niektorzy znasza to ciezej i gownie im chodzi o to ze ferie leca a oni nie moga grac, ferie zleca i troszke bedzie ciezej o topke na ktorej zalezy kazdemu najbardziej raczej, dlatego tyle pozegna z servem... lepiej niech sie pospiesza bo naprawde ludzie rezygnuja tak jak mowie szczegolnie ci co maja ferie...

bez odnośników do publikacji serwerów.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no ale Merkon albo ktos inny mogl by sie wysilic i dac jakies info kazdy sprawdza caly czas z nadzieja a server nie wiadomo kiedy bedzie dzialal... niby napisal ze to beda godziny wieczorne ale czy tak bedzie to nie wiadomo a po za tym teraz tez by mogl cos napisac jak im idzie

Opublikowano

a moze by tak zadzwonic do tego filipa (fifola) czy jakos tak moze da jakies info ?;d

Opublikowano

emmm co się z serwem dzieje? nie mam neta chilowo w domu a chciałem sobie pograć ale z tego co widze kuleje coś? ;|

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

merkon nawet nie wejdzie... niech powie ze nie bedzie serwa A NIE my tu na forum ciagle jestesmy.. czas tracimy.. mial serwer byc juz dawno..

Opublikowano

Stronka byla rozdupcona, a teraz, przed chwila naprawili. Moze jeszcze dzisiaj wystartuje.

@EDIT:

Znowu zdechla. Brawo team.

AniemMt2 :

Nick : Exorcist / Rapidboy

Profesja : Wojownik Body / Sura WP [OFF]

Lvl : 80 / 78

Królestwo : Jinno

51338306585643438479.png

Profesja : Sura WP

Lvl : 1+

Królestwo : Jinno

Opublikowano

juz stronka wogóle nie działą

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

Szkoda ze nie dziala;/ Serwer jest zajebisty tak szczerze to Evenye i EvoniS najlepsze serwery na jakich gralem noi jeszcze lflonju i longjuW ale to byly moje 1 privy^^

Mam nadzieje ze jeszcze dzis ruszy;/ bo nie dlugo wyjda nastepne nowe hard serwery i juz nikt tutaj nie bedzie gral;/ A ja z cala gildia SaintS czekamny na tern serwer.. Ale jesli bedzie tak dalej to moze bedziemy musieli zrezygnowac;/ Szkoda bo serwwer naprawde super. Hard, ku z metko,IS z metkow, ciezki exp to to czego chcialem no ale jesli ten serwer ma miec 'godziny otwarcia' 1/2 na tydzien to ja podziekuje... Chyba dam czas Wam do konca tygodnia na ustabilizowanie serwera jak nie to sry;/

Nowicjusz
Opublikowano

Nie działa to nie działa, ludzie:D:D

This is only game ;>

Jeżeli pomogłem to daj +++.

Opublikowano

@MisSsieK

Ale jesli bedzie tak dalej to moze bedziemy musieli zrezygnowac;/ Szkoda bo serwwer naprawde super. Hard, ku z metkow,IS z metkow, ciezki exp to to czego chcialem no ale jesli ten serwer ma miec 'godziny otwarcia' 1/2 na tydzien to ja podziekuje... Chyba dam czas Wam do konca tygodnia na ustabilizowanie serwera jak nie to sry;/
dobrze mówisz

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

Serwer dla mnie super jest no ale co z tego jak wiecej off niz on.. zeby on dzialal caly czas ehh wtedy to serwer mial powodzenie a potem administratorzy dziwia sie ze malo ludzi na serwie jak tak sie dzieje z serwerm a na pewnoo ludzie nie beda zaraz wydawac pieniedzy na IS jak to chociaz z tydzien bez przerwy dluzszej nie pochodzi.. wiec dedyk tez nie oplacony bedzie

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Serwer bedzie jutro na bank bo team stary to syfiarze na dedyku jest syf nic wiecej musze ogarnac to i naprawic pliki bo je zjebali strona off po co macie widziec ja tak bd zmiana jej bo to tez syf Evonis bedzie jak na zapowiedzi lecz nowym team tzn podlega podemnie teraz wiec nie ma co sie martwic

ban.gif

Opublikowano

Serwer bedzie jutro na bank bo team stary to syfiarze na dedyku jest syf nic wiecej musze ogarnac to i naprawic pliki bo je zjebali strona off po co macie widziec ja tak bd zmiana jej bo to tez syf Evonis bedzie jak na zapowiedzi lecz nowym team tzn podlega podemnie teraz wiec nie ma co sie martwic

Czyli Deco zostales przyjety do zespolu ? moze ty wrescie ogarniesz

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Moim zdaniem To niewypal hmm... poczekac mozna ale watpie Serv.. Off

Chuj mnie wasz + i Chuj mnie wasz - wazne zeby ktos to przeczytal ;]

gandalfv.jpg

Opublikowano

Czyli już nie bedzie merkona i tenmy ?:]

matjes4.png

Opublikowano

Dobrze zrozumialem male zmiany w teamie? OOoo.. Mam tylko nadzieje ze to wyjdzie na dobre..

I to co zaznaczylem na czerwone mam nadzieje ze bedzie prawda. Zeby nie bylo ja w to wierze;] Jeszcze mimi tych wszystkich przekladanych terminow;/

@KR3CIQ

Przyznaje Ci racje gram tam juz z 2h i juz sie serwer nudzi;/ 0misji i w ogole do tego w IS jest eq no sry;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...