Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahhahha MakYs rozjebałeś mnie hahahahaa wie ktoś może coś o serwerze ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi sie wydaje że server bedzie OFF na taki czas puki 100% nie zabezpieczą sie i bedzie sprawne . i Szykujcie sie na granie od nowa bo nie maja kopi bazy danych kont wiec jesli wogole otworzą to od nowa . Ja juz chyba podziekuje bo to co Merkon odpierdala to mała bania . Miał być najlepszy Hard Priv , moze i byl ale przez pierwszy dzien/ nocke server był kozacki a teraz to dno ^^

2jrz14.jpg
Opublikowano

Tym postem pokazales ze jak byles maly na sniadanie jadles metinowe platki a w toalecie miales papier z napisem '' METIN '' '' METIN '' . Spodziewalem sie takiej odpowiedzi od jednego z gangu neosow ktorzy bez gry dlugo nie dadza rady... Wiesz gdyby takie slowa wyszly od kogos '' normalnego '' moze bym sie troche zdenerwowal ale dziecko ktore uzywa takich odpowiedzi bo ktos obrazil jego glowny cel zycia to sie przejmowac nie bede =)) Patologie to moze ty masz razem z peja chodziliscie hejtowac tyle ze on sie wybil a ty w kafejce za 2:50 w metina grasz. Mowisz ze jak ktos czituje to jego sprawa? Ktos ma latwiej to mamy powiedziec '' okey czituj sobie? '' Widac ze z dywanu spadles. Z reszta nie wypowiadaj sie w tym temacie bo to nie ZOO a polecam ci wracac do klatki.

makys i po co liżesz dupe merkonowi ?? i tak nie dostaniesz eq z navi więc sie tak nie napinaj i nie pisz swoich durnych ,,opowiadań,, bo szkoda czasu żeby to czytac .

2jrz14.jpg
Opublikowano

up on nie liże dupy gm żeby dostać eq z navi on nie jest tobą bez itemów z navi ma cię na skila.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Nowicjusz
Opublikowano

Miłej nocki w spamowaniu i czekaniu, ale nic nie zrobią do godziny 20 najmniej ;d

Jeżeli pomogłem to daj +++.

Opublikowano

up on nie liże dupy gm żeby dostać eq z navi on nie jest tobą bez itemów z navi ma cię na skila.

Albo jesteś nienormalny albo mi sie wydaje. raz smiejesz sie z typa a raz go bronisz a moze chcesz sie modkowi podlizac ? Ja mam w dupie wasze eq z navi , nie gram z nałogu tylko dla zabicia nudy i dla zabawy . Na skilla ? hmm... nie wydaje mi sie ale ok ;[

2jrz14.jpg
Opublikowano

Skoro serwer off a nie ma żadnych informacji powinien zostać zamknięty i przenieśiony do kosza & UP... Wszyscy zabłysnęliście głupią furorą banda dogów i husky więcej takich idiotów i spamu.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Najlepszy server na jakim gralem ! Przy takim expie i w takim tempie 1 dzien on 2 dni off 90 lvl bedzie hmm? Jak im sie skaczy oplata za dedyka? Wiec nie macie co pisac juz questow na 90 + to wam sie nie oplaci. Teraz tak na real brak jakiegokolwiek info. Wyjebane na ten server.

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Dobra, chrzanić to. Nie będę tracił czasu. Przez cały tydzień, pograłem może 2h, jak na dedyka to trochę mało.

Również polecam zobaczyć Onyxię, moze tam będzie się jako tako grało.

Opublikowano

po 1 to evonis jest fajny tylko na poczatku maja problemy .. po 2 na nevrast nie warto poczekac nie wiadomo czy bedzie lepszy a onyxia wgl juz jest za latwa raty takie duze itd to bedzie za latwe

fishwebh.jpg

35868u.gif

21571.jpg

userbarcopy.png

metin2us.jpg

18706.png

28713.jpg

linkinpark8sp.gif

Opublikowano

Ja tam będe cierpliwy i poczekam na EvoniS:) Mam nadzieję ,że jak go już otworzą to będzie zrobione to co nie było zrobione wczoraj...na Onyxie nie mam zamiaru iść...na NevrasT pójdę jeśli EvoniS upadnie..

Opublikowano

Ah... Merkon, zobacz ile ludzi juz odeszlo;/ Wczoraj na serwie pewnie bylo nawet nie 100graczy teraz ta liczba znowu sie zmniejszy a przypominam Ci ze Metin2 to gra multiplayer a nie singleplayer;] Jesli malo ludzi bedzie to myslisz ze ktos bedzie gral?;/ Nie wiem co tram robisz ale chyba musisz to robi szybciej i lepiej:D

Opublikowano

Ah... Merkon, zobacz ile ludzi juz odeszlo;/ Wczoraj na serwie pewnie bylo nawet nie 100graczy teraz ta liczba znowu sie zmniejszy a przypominam Ci ze Metin2 to gra multiplayer a nie singleplayer;] Jesli malo ludzi bedzie to myslisz ze ktos bedzie gral?;/ Nie wiem co tram robisz ale chyba musisz to robi szybciej i lepiej:D

Wczoraj było aż 197 bo Tenma chyba pisał.

Ja już odpuściłem sobie ten serwer, czekam teraz na Onyxie bo niby dzisiaj start.

Może coś z tamtego serwa wyjdzie, bo ten jest strasznie przereklamowany.

Opublikowano

bo tak sie nie robi serwerow jak próboja robic modzi z MPC , najpierw na oglaszaja , maja swoja gromadke noobkow ktorzy narobia 150 tematow ze taki serwer super , jak maja zrobione z 50% ... a pozniej nie wytrzymuja presji , i takie sa efekty , widac mod to za malo zeby byc dobrym adminem , chociarz Merkon byl dobrym modem .

Opublikowano

po 1 to evonis jest fajny tylko na poczatku maja problemy .. po 2 na nevrast nie warto poczekac nie wiadomo czy bedzie lepszy a onyxia wgl juz jest za latwa raty takie duze itd to bedzie za latwe

Bo te boty szukaja jedynie powodu zeby odejsc.... Nie potrafia grac na trudnych serwerach to po wbiciu 20lvl-a mowia koniec =) Na PL-u wbili 15lvle na evonisie 20 i za ciezko dla takich dzieci...

MakyS ty masz chyba kontakt z Merkonem nie?Dopytałbyś go o jakieś info?

Jedyny kontakt z kim mam to Hppay-em ^^... Administratorem forum a do Merkona nawet GieGie nie mam z reszta nawet jakbym mial to bym nie napisal bo pytanie sie '' e kiedy on '' naprawde nie jest na miejscu. ^^

Opublikowano

EvoniS moim zdaniem Padł! Nic nie robią ze stroną i serverem a merkon specjalnie nie wchodzi na forum.

bez reflików

Opublikowano

Już się cieszyłem z takiego harda widać nie potrzebnie... Żeby ktoś mi tera nie mówił że idź na PL to od razu mówię, że na lvl-u 67 jak dla mnie to już za ciężko bić.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...