Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno naprawiaja bug zwiazany z pt, a polegał on na tym że gdy expiło sie w 8 osob bonus expa wynosil 300%.

co ty pierdolisz ....

przeciez pt nie dalo się zakładać ....

a tak wgl i tak te 300% to mniej niż norma w solo

lotnie nam 100k

w pt lotnie 100k = 300k : 8os = ok 70 (chyba)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co ty pierdolisz ....

przeciez pt nie dalo się zakładać ....

a tak wgl i tak te 300% to mniej niż norma w solo

lotnie nam 100k

w pt lotnie 100k = 300k : 8os = ok 70 (chyba)

to raczej co Ty pierdolisz? jak cały czas we 2 z kumplem expiliśmy z Browarem ogarnialiśmy całego spota na BO shinsoo a osoby z chunjo które widziałem w 8 osobowym pt w 2h przegonili nas o kilka lvli

Opublikowano

fortuno, nie oszukuj się że się będzie banowało. Koleś na modzie założył wcześniej gildie LTD, tylko szkoda że gildie są od 50 a on 30 nie miał.... Ale co ja Ci bede mówił, pograsz na tym serwie to się przekonasz. Z dużej chmury mały deszcz..

Opublikowano

Merkon mówił że server zabezpieczony a 2 gości o 12 spotkałem z 1 hk

Ja cisnąłem od początku na kamerze... ;p

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

Zreszta niby zabezpieczony klient, a ja jakos wypakowalem pliki. Dziwne co>\? Zreszta serwer sie sypnie. np Pingi na serwer itp. To nie atak hackerow. To ataki graczy! Wiedzieli, ze to bedzie porazka i mpc upadnie.

EDIT:

Ten "BUG" z PT to ne bug hahahaha. wW 8smio osobowym pt tak leci.

Opublikowano

Serwer OFF i nie placzemy.

Pewnie ON będzie za kilka dni ;]

Już na dniach i tak większość serwerów będzie nie użyteczna.

Będzie przełom !

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Dzięki ćwoki za - =]

Chodziło mi tylko o to, że nie są wcale tak zajebiście zabezpieczeni jak mówili...

A Wy, skończone dzieci metina od razu minusujecie ;>

Pozdro =]

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

Ja mam GG , ale nie ma go teraz, a jak jest to nie odpisuje znaczy się raz odpisal jak mu napisałem, że typ ma eq z nav.

matjes4.png

Opublikowano

Merkon w CHUJA wali... Maja wyjebane na graczy... Jak by nie mieli to by chociaz napisali kiedy go wlacza a nie daja tylko ludzia nadzieje... Pogralem troche ale juz chyba zrezygnuje z serva a eq dobre bylo ;]

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Tylko ze ja musze zapierdalac do szkoly i wroce o 15

japierdole.jpg

kogo to obchodzi?

@topic

warto czekać na ten serwer

@2xup

możesz zrezygnować już teraz, nie będziemy płakać

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

japierdole.jpg

kogo to obchodzi?

@topic

warto czekać na ten serwer

@2xup

możesz zrezygnować już teraz, nie będziemy płakać

Hahhahahahahahahahhahaha.

Hahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahha. O kurwa. Pokłony dla Ciebie stary. Nigdy się tak w życiu nie uśmiałem. Stawiam browara i kielona! Dzięki Ci ziomek.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

To nie jest temat od polecania innych serwerow. Jezeli wam sie tamte serwery podobaja to bye bye sajo nara papa FY i dziekujemy... Bo nie kazdy jest no Lajfem ktory musi grac 24/7 tylko moze sobie poczekac na serwer bez problemowo. Nie widze problemu dla ktorego mialbym konczyc z serwerem? Tylko dlatego ze serwer off? Po tym ze serwer off masz skreslac evonis? Tak robia tylko no-lajfy bo musza miec dostep 24 na dobre do serwera bo inaczej nalog ich zabije... Pisalem juz nie raz ze to tylko gra ale jak widac i niektorych te '' TYLKO '' oznacza '' WSZYSTKO ''... Jestem pewien ze gdyby rodzice niektorych bakłażanów zobaczyli texty typu '' rusz dupe '' '' zal tego serwera merkon to lama '' to dostali by kare na miesiac koszenia trawy na pustyni. Ja sobie poczekam =)) Ja mam czas =)) Pozdrawiam :*

Opublikowano

ej co do wypowiedzi wczesniej dluzszej to powiem ci ze niemasz racji poniewaz ja na kazdym servie sobie radze i bede radzil cisne ostro ale ten server nie wypalil mial byc juz tydzien temu on i chuja zjebalo sie i wlaczyli na dzien i znowu to chore powiem ci. I co do tego ze rodzice by zobaczyli co pisze to co z tego? Wiesz moze ty masz takich rodzicow ze daja ci takie kary za takie slowa inni moze nie podziela sie z toba jestes dzieckiem patologi ktora jest u cb w domu niepozwalaja ci sie bawic z kolegami i sam napierdalasz z emocjami w Mt2. Jak juz mowilem jakbys byl normalny jak wszyscy nienabijal bys sobie postow na stronce o wypowiedziach i info. serva po to zeby miec wieksza ilosc na pazerniactwie. I wgl scisnij dupsko i idz spac bo kurwa nie wstaniesz rano do szkoly/pracy chuj cie tam wie. Polowe dzieciakow tutaj pisze Kiedy On i wgl a to same neokidy ktore wbijaja sie na serva brak u Npc isu i juz wypowiedz "chujowy serv" itd. itp. Wiec ogarki polowa z was neich tu niegra bo to serv nie dla noobkow a to ze ktos "czituje" to jego spawa i powinna was to chuj obchodzic ;]

Chuj mnie wasz + i Chuj mnie wasz - wazne zeby ktos to przeczytal ;]

gandalfv.jpg

Opublikowano

@MakYs moja mam widziala gorsze rzeczy i nie dawala mi kar:D

Jezeli mowisz o serwerze to nie tylko jest cos bo off tylko jest cos bo mi nie dziala-.-

Nie mialbym pretensji gdyby mi dzialal wtedy kiedy inni wbijaja lvl...

A do Merkona pisac nie bede bo wiem ze nie pomoze...

Myslalem o zadzwonieniu do Fifolskiego ale nie wiem juz sam co robic;(

sstwc.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Już na pewno w tą noc nikt nie pogra. Zostawili i spać poszli (najpewniej).

Czyli jutro może, ale to te właśnie jeb..e może coś zrobią z tym serwerem.

Jeżeli pomogłem to daj +++.

Opublikowano

ej co do wypowiedzi wczesniej dluzszej to powiem ci ze niemasz racji poniewaz ja na kazdym servie sobie radze i bede radzil cisne ostro ale ten server nie wypalil mial byc juz tydzien temu on i chuja zjebalo sie i wlaczyli na dzien i znowu to chore powiem ci. I co do tego ze rodzice by zobaczyli co pisze to co z tego? Wiesz moze ty masz takich rodzicow ze daja ci takie kary za takie slowa inni moze nie podziela sie z toba jestes dzieckiem patologi ktora jest u cb w domu niepozwalaja ci sie bawic z kolegami i sam napierdalasz z emocjami w Mt2. Jak juz mowilem jakbys byl normalny jak wszyscy nienabijal bys sobie postow na stronce o wypowiedziach i info. serva po to zeby miec wieksza ilosc na pazerniactwie. I wgl scisnij dupsko i idz spac bo kurwa nie wstaniesz rano do szkoly/pracy chuj cie tam wie. Polowe dzieciakow tutaj pisze Kiedy On i wgl a to same neokidy ktore wbijaja sie na serva brak u Npc isu i juz wypowiedz "chujowy serv" itd. itp. Wiec ogarki polowa z was neich tu niegra bo to serv nie dla noobkow a to ze ktos "czituje" to jego spawa i powinna was to chuj obchodzic ;]

Tym postem pokazales ze jak byles maly na sniadanie jadles metinowe platki a w toalecie miales papier z napisem '' METIN '' '' METIN '' . Spodziewalem sie takiej odpowiedzi od jednego z gangu neosow ktorzy bez gry dlugo nie dadza rady... Wiesz gdyby takie slowa wyszly od kogos '' normalnego '' moze bym sie troche zdenerwowal ale dziecko ktore uzywa takich odpowiedzi bo ktos obrazil jego glowny cel zycia to sie przejmowac nie bede =)) Patologie to moze ty masz razem z peja chodziliscie hejtowac tyle ze on sie wybil a ty w kafejce za 2:50 w metina grasz. Mowisz ze jak ktos czituje to jego sprawa? Ktos ma latwiej to mamy powiedziec '' okey czituj sobie? '' Widac ze z dywanu spadles. Z reszta nie wypowiadaj sie w tym temacie bo to nie ZOO a polecam ci wracac do klatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...