Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Makysie:

Evenye i Evonis jest jakby ze soba powiazane. Zarowno Evenye jak i Evonis jest robiony przez Team MPC.

Te przekladane starty, i jescze jedno przyslowie sie nada: Bug na Bugu, Buga Pogania

Nieraz jeden hamachi/CN/DE/No hamachi jest lepszy od takich serwerow podobnych do globcow.

Zreszta polacy nie umia stworzyc DEDYKA 4FUN. Takie ze all za 0 itp

EDITEK#1:

Ja czekam na NevrasT. Pliki serwerowe 2010 Klient 2010 Zbrojki Imperatora. Cos nowego. A na Evonisie by mogli dodac np szmaragdy i epicka bizuterie jaka na pl sie wprowadzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Może zrobią... Na Evenye też zrobili, tylko potem exp spieprzyli ;P

Jeżeli pomogłem to daj +++.

Opublikowano

gracz444:

1. Ci autorzy postow naprawde moga byc chorzy umyslowo

2. Nikt nie bedzie nazywal EvoniS , Tylko Evenye 3 itd

3. Z tym ostatnim sie zgadzam. Serwery upadaja nie z przyczyn technicznych/atakow etc. , ale z nie zgrania Teamu

4. Dlaczego porównujesz katastrofe na skale swiatowa z metinem?

Opublikowano

gracz444:

1. Ci autorzy postow naprawde moga byc chorzy umyslowo

2. Nikt nie bedzie nazywal EvoniS , Tylko Evenye 3 itd

3. Z tym ostatnim sie zgadzam. Serwery upadaja nie z przyczyn technicznych/atakow etc. , ale z nie zgrania Teamu

1. Mogą, nie muszą. Myśle że zdrowi autorzy tamtych postów tak czy siak poczuli się urażeni, można napisać,żeby przeczytali, i pomyśleli nad tym co piszą, ale po co zaraz wyzwiska ?

2. Z racjami jak z dupą - każdy ma swoją ;P

Opublikowano

czemu jak włączam klienta evonis to ma taki czarny ekran i błąd : "Failed to load image (filename d:/ymir work/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga" <---- o co chodzi?

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

Na forum evonis jest jak ten problem rozwiazac panie up

@MakYs:

Ale mi o to chodzilo ze oba Teamy mialy modow kid modow itp czyli ogolem Team MPC

Opublikowano

czemu jak włączam klienta evonis to ma taki czarny ekran i błąd : "Failed to load image (filename d:/ymir work/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga" <---- o co chodzi?

Serwer OFF więc mogą się różne errory pojawiać

Opublikowano

A może przestaniecie się spierać co?? ja czekam jakoś z cierpliwością i nie spamie jak wy

Na moje oko to nie spór - to dyskusja, wolny kraj ;P Aaaa no i dzięki za info, fajnie że nie spamujesz informacjami typu, że np. nie spamujesz ^^

Opublikowano

Widze ze lubisz miec cos w tylku dlatego samego siebie nazywaj gejem nie mnie =)) Nie jestem w teamie ale widze co pisze Merkon i wiem co bedzie dalej a osoby ktore skreslaja serwer po 1 dniowym offie wg.mnie sa z patologicznych rodzin bo normalna osoba ktora ma zycie poczeka sobie spokojnie bo nie liczy sie dla niej tylko gra a dla takiego pajaca ktory napisze ze to evenye to innej opini dac nie mozna i tym postem pokazales ze takze nalezysz do tej calej bandy no-lajfow ktorzy reprezentuja JP.

To nie znaczy że powinieneś obrażać ludzi od chorych umysłowo bo tak owi istnieją i raczej nikomu nie było by w smak... więc idiotow z chorymi nie myl geju.Sprawiasz wrażenie lizusa mam nadizeje ze nie jesteś wytyczną normalnych osób.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Syriusz nakarmię cie....

@TOPIC:

Merkon odpalaj serwa bo nie mogę się doczekać przeniesienia dzieci na twój server.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A może przestaniecie się spierać co?? ja czekam jakoś z cierpliwością i nie spamie jak wy

A co właśnie robisz ? ^^

Opublikowano

Wiadomo już coś ?

Czytałem post merkona pisał ok 11 i mówil że serv on pod wieczór będzie. Teraz nic nie pisali ?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Gdzie było to info, że dziś wieczorem? ^.^

na 165 stronie tego wielkiego spamu

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...