Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli już nie bedzie merkona i tenmy ?:]

Merkon i Tenma to główni admini...więc na pewno będą...ciekawe dla mnie są te zmiany...oby to wyszło na dobre...powodzenia.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy w końcu będzie ten serwer?? ... Już są pierwsze ofiary tego oczekiwania ... Gościu z mojego miasta dostał zapaści nie wiadomo co z nim ;/.... Kolega tego kolegi stracił komputer bo zwarciu ze starszym mówiąc, że czekał na evonisa.... 3 najgorszy przypadek to śpiączka ;/... Będą dalsze ofiary ? To zależy od teamu.... Zróbcie to dla tych ubogich i biednych ludzi, włączcie serwer ich życie jest w waszych rękach.

Opublikowano

Serwer bedzie jutro na bank bo team stary to syfiarze na dedyku jest syf nic wiecej musze ogarnac to i naprawic pliki bo je zjebali strona off po co macie widziec ja tak bd zmiana jej bo to tez syf Evonis bedzie jak na zapowiedzi lecz nowym team tzn podlega podemnie teraz wiec nie ma co sie martwic

Nie żartuj, dziewczynko. Nawet Cię nie znam, nie jesteś w teamie.

Sorki, że tak późno daje wam info - formatujemy dedyka, coś z systemem jest nie tak. Zapewne błąd przy ostatniej instalacji, lub to przez te ataki DDoS, nie wiem. Wszystkie konta itd zostana, mamy kopie. Server powinien być jutro, nie wiem o której godzinie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co do Onyxi to kurwa szajs jak chuj .. zawiodłem się . A co do tego co ktoś napisał o Tenmie i Merkonie .

Myślicie , że to wszystko ich wina i tak dalej , bo są najbardziej aktywni w grze i wgl . Gdyby nie Tenma serwer by padl.

54585309939136444418.png

Opublikowano

Dla mnie ten server juz padl stronki nie dzialaja serv off nie daja znaku zycia POZDRO

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Nie żartuj, dziewczynko. Nawet Cię nie znam, nie jesteś w teamie.

Sorki, że tak późno daje wam info - formatujemy dedyka, coś z systemem jest nie tak. Zapewne błąd przy ostatniej instalacji, lub to przez te ataki DDoS, nie wiem. Wszystkie konta itd zostana, mamy kopie. Server powinien być jutro, nie wiem o której godzinie.

Merkon weś juz daj spokuj z Evonis zawiodłeś i tyle inne serwery nie mają tyle nowości a lepiej prosferują niż twój

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Prosze Moda o zamknięcie tematu poniewarz:

1.Gromadzi sie spam

2.Server jest off

3.Jeszcze raz spam

4.Bezsensowne posty niezwiązane z teamtem ....

CR.png

Nowicjusz
Opublikowano

Merkon weś juz daj spokuj z Evonis zawiodłeś i tyle inne serwery nie mają tyle nowości a lepiej prosferują niż twój

A Ty weź daj spokój z grami, lepiej poczytaj sobie słownik ortograficzny:)

Jeżeli pomogłem to daj +++.

Opublikowano

Prosze Moda o zamknięcie tematu poniewarz:

1.Gromadzi sie spam

2.Server jest off

3.Jeszcze raz spam

4.Bezsensowne posty niezwiązane z teamtem ....

Jestem za serwer OFF niewiadomy czy wogole ruszy a niedługo dojdziemy do 200 stron spamu

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Tenma RLZ

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

Jestem za serwer OFF niewiadomy czy wogole ruszy a niedługo dojdziemy do 200 stron spamu

NIE NABIJAJ POSTOW PAJACU ..

Opublikowano

Czyli moge sciagac clienta ?

Do tej pory nie miałem pewności że bedzie wgl działał

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

xxx

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

znowu widzę się napalacie ,a serwer pochodzi jeden/dwa dni i znowu off! Sprzedam zmiany/dodawanie bonów , egzo i rady albo cała postać (body) pisać pw.

@taniej niż w IS , jeżeli planujesz wybonować sobie eq przez IS to lepiej napisz do mnie. Będzie taniej.

albo również gg:2725994

Opublikowano

Plama po calej lini... Daliscie dupy jednym slowem Tenma jedyny z 13 GejmMasterow potrafi cos robic..

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

MERKON LICZMY JUTRO NA REW... naczekalismy sie dzis a ty na oklamales ze dzis bedzie on... i cos tam za bzdury opowiadales,ciekawe

Opublikowano

MERKON LICZMY JUTRO NA REW... naczekalismy sie dzis a ty na oklamales ze dzis bedzie on... i cos tam za bzdury opowiadales,ciekawe

Lecą w huja jjednym słowem... Evenye bylo 100x lepsze aż takich kitów nie wciskali.. Jutro pewnie bd ze Tenma nie ma neta i serwer nie wystartuje... zenada szanowny/ nieszanowny Teamie serwera Evonis

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...