Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieli kopie... po prostu wgrali i tyle.

idioto masz ssy z nexusa to tam spierdalaj! nikt cie tu nie chce i tak masz bana za 3posty pod rząd.backupa maja i nie pierdol bo widze ze chcesz namowic do swojego serwa gdzie jest eq w is geniuszu! co z tego ze masz serwer sui nie ma a sie zna 100x lepiej niz ty lamo! nexus jest najbardziej zjebanym dedykiem juz avalon jest lepszy a gm na pw orty robi wiec o czym rozmawiamy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wam dam info.... sprawa wygląda tak... serwer pozbiera w najbliższym czasie...

Będziecie zaczynać od nowa i rejestrować też sie trzeba będzie od początku.

W najbliższym czasie tzn ?^^

Opublikowano

Te 300% expa w pt 8 osobowym nie było aż takim "wielkim" bonusem. Jeśli mieliście na równym i przykładowo z moba lecialo 100k expa - przy 300% exp lecialo 300k. Podziel to na 8 osob. Byłem w takim pt na BO i powiem że bez rewelacji. 10x szybciej expiłem z pierscieniem expa z szkaty wodza. I wcale dużo biorę, bo po 4 grupki. Tyle ode mnie

Opublikowano

To widocznie nie potrafisz zrobić eq , aby bić odpowiednie moby. Na Bo naprawde lepiej jest bić solo niż w tym śmiesznych pt. Jest to dobre dla ludzi którzy dziwgają po jednej grupce.

Opublikowano

Nom, super padł ;D Ja tam nigdy nie zagram na tym serwie... Szkoda MB na clienta.. Jak i tak serwer OFF!

sygnaturae.png

neveria_team.png

Opublikowano

coraz więcej reklam innych serwerów. Warny powinny się posypać. Żaden serwer nie był idealny od początku, ze swojego przykładu pamiętam jak Avalon się je...ł a po tem był oblegany przez tlumy graczy;)

Opublikowano

Ziomix myślisz ,że pisząc takie posty wiecej osob przyjdzie na to wasze cala Vistado?Wątpie...ja osobiście ide...wejde jutro i zobacze o 15 czy server oN...żegnam:)

Opublikowano

Możliwe ale , nie musisz śmiać się z Evonisa , ja będę grał na nim do końca bo przed wyłączeniem serwera grało mi się naprawdę dobrze , jeśli ktoś będzie mieć zamiar stać się kimś to zrobi to bez 300% expa w party . Tak naprawdę to myślę gdy otworzą go dziś czy jutro to myślę że już będą mogli wchodzić na niego nowi gracze tak jak Ci co już grali , pograć na dobrze już zrobionym serwerze .

Dobranoc Jaskra

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

kto ma pro eq? nikt kto gral fer... chyba ze ktos pierwszego dnia zarwal nocke i eq zbonowal... bo dropilo po 8 bonow a nie po 1/2 jak teraz... to maja byc wyrownane szanse? i ciekaw jestem jak to team rozwiaze... jak nic nie zrobia z tymi ktorzy expili na bugu trzeba sei zwijac stad

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja oglądałem ^^, nawet fajny... Ale widać Szmal chory jest.

A dziś proponuje Wam idźcie spać jutro wstaniecie rano i pewnie będzie on./ Lub gdy wrócicie z sql.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...