Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem z czasem server sie poprawi i bd dobrze i zacznie coraz wiecej ludzi grac ^^ Narazie te Bugi , no ale na kazdym serverze są bugi NAPRAWIA I BD OK! ;D

Jestem Optymistą choć mam juz dość czekania ;f

bez reflików

Opublikowano

I tak już nie będzie tyle graczy ile miało być na początku. Gdyby server od początku dobrze wystartował tzn. bez bugów itp. to server był by dosyć popularny. A tak kto kicha.

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

Nie mówcie na Scorpa, ze skorzystał z bugu, w większości siedział sam na BO , tylko z Heroina. Zobaczcie ile on czasu przegrał.

Opublikowano

nie to nie dlatego on tak szybko wyexpil 51.. bug sie pojawil po dodaniu Bonusu expa przez Gm'a/Ga .

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

2xUP Merkon pisał wiele tutków jak wbic na serwa...na forum evonisa tez jest duzo.

UP Wbijałem 30 lvl prawie sam..od 29 z pt mam sporo wartościowych itemków i mam to stracić?cofki nie powinno być...powinni tylko zrobić skrypt na logo i puśćiść serwa...

Widze ,że znowu im się coś jebie...padło forum i strona.

Opublikowano

Tak, Ci którzy mówią, że jest to nie sprawiedliwe , tak czy tak nie wbili by się do topki jak by był res. Res byłby nie sprawiedliwy, bo ktoś np poświęcił 20 godzin, a ktoś 2 godz, i dlaczego miałoby być od nowa??

Opublikowano

Widac, zero info, a szkoda, bo zrobi się jak na anime, że tylko w jinno ktoś będzie grał, bo co chwile ktoś odchodzi .

matjes4.png

Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: No such file or directory in /usr/local/www/apache22/data/include/config.php on line 36

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: [2002] No such file or directory (trying to connect via unix:///tmp/mysql.sock) in /usr/local/www/apache22/data/include/config.php on line 48

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: No such file or directory in /usr/local/www/apache22/data/include/config.php on line 48

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache22/data/include/gora.php on line 8

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /usr/local/www/apache22/data/include/gora.php on line 9

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache22/data/include/gora.php on line 23

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, null given in /usr/local/www/apache22/data/include/gora.php on line 25

Logowanie wyłączone

EvoniS!

Błąd

B��d podczas ��czenia z baz� danych strony!

B��d podczas ��czenia z baz� danych gry!

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache22/data/include/dol.php on line 22

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /usr/local/www/apache22/data/include/dol.php on line 23

Graczy online:

A patche poszły z dymem :)komedia/cyrk:)

Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: No such file or directory in /usr/local/www/apache22/data/include/config.php on line 36

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: [2002] No such file or directory (trying to connect via unix:///tmp/mysql.sock) in /usr/local/www/apache22/data/include/config.php on line 48

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: No such file or directory in /usr/local/www/apache22/data/include/config.php on line 48

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache22/data/include/gora.php on line 8

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /usr/local/www/apache22/data/include/gora.php on line 9

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache22/data/include/gora.php on line 23

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, null given in /usr/local/www/apache22/data/include/gora.php on line 25

Logowanie wyłączone

EvoniS!

Błąd

B��d podczas ��czenia z baz� danych strony!

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache22/data/include/dol.php on line 22

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /usr/local/www/apache22/data/include/dol.php on line 23

Graczy online:

A patche poszły z dymem :)komedia/cyrk:)

WEJDZ NA STRONE GLOWNA:) poza tym mam swoj serwer więc wiem więcej od was.

Opublikowano

Ja wam dam info.... sprawa wygląda tak... serwer pozbiera w najbliższym czasie...

Będziecie zaczynać od nowa i rejestrować też sie trzeba będzie od początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...