Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tool]Autostart Bots

No ja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie jest taki problem, że jak włączają mi się 3 postacie to 2 się włączą a 3 nie i wtedy ciężko jest to ogarnąć.

mylove.gif

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze czy moglbys to wrzucicac rowniez na sendspeace ?? odswieżam i nic ja mam radiowe łącze to mam limity, wrzucaj rowniez na innee

Opublikowano

Twórca chce mieć korzyść z programu i dlatego to jest na tym hostingu.

pliki są na deposit, gdyż za pobierane pliki dostaję troszkę grosza, a płatna praca bardziej motywuje, więc proszę o pobieranie z moich linków

(oczywiście nie mam nic przeciwko :))

8y410.jpg
Opublikowano

@Niki95 myślę, że miało to związek z tym nie przyciskaniem "Connect". Sprawdź, czy po usunięciu tego błędu nadal nie włącza się trzecia postać.

Przyszli panowie serwisanci i naprawili internet, więc nowa wersja dodana ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

Muszę cię zmartwić, nadal mi nie działa. Dokładnie ten connect. Mam coś na kompie co spowalnia mi właczanie aplikacji, nie wiem co to jest, ale to może przez to. Np gdy załączam CS'a to gdy mi się już pojawi ma laga na 5-10 sek a później idzie gładziej niż na rakiecie, i tak mam ze wszystkim. Sądzę iż format mi to naprawi, ale któż to wie :]

Opublikowano

Zaraz wrzucę poprawkę, bo zapomniałem poprawy tego błędu dodać w momencie, kiedy nie używa się restartów.

Chyba, że używałeś tego, to napisz. Napisz też wtedy, czy zaznacza ci się w bocie "Use Clientless", czy to też musisz zaznaczać.

A te spowalnianie masz, kiedy mojego programu używasz?

wiz_taxer.png
Opublikowano

o widzisz to by bylo na wypasie opcja bo mozna byc afk jak ja naprzyklad jade do pracy dostane dc to bot sie zrestartuje a wole zawsze wszystko widziec co dzieje sie wokol postaci

Opublikowano

A powiedzcie mi, czy chcecie, żeby odpalał przez Edxa, czy może przez iBota? (przez bota można max 1 postać)

Przez loadera dam radę zrobić, ale będzie więcej roboty, więc jeśli miałoby to być niepotrzebne, to szkoda czau ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

Niestety nadal nie chce się włączyć 3 postać ;/

Spróbuje jeszcze reinstall ibota i od nowa zrobię grupę.

mylove.gif

Opublikowano

Hmm... A zobacz może, co się dzieje w bocie. Czy wyskakuje jakiś błąd w pierwszej zakładce, albo tej od logowania.

Możesz też spróbować, czy zadziała ta trzecia postać, jeśli ją jedną włączyć. (bo nie włącza się ta postać, a nie zawsze trzecia z kolei, prawda?)

wiz_taxer.png
Opublikowano

przez edexa ziomuś zrob zeby to mialo rece i nogi nie znam sie na programowaniu i innych pierdolach jak to sie mowi ale jesli to zrobisz to mysle ze program bedzie mial bardzo dobra opinie i renome jak to sie mowi

Opublikowano

@2xUp

W ibocie 1 zakładka pisze, że postać odpalona tylko nie widać nicku a na grze też jej nie ma.

Tylko ta jedna postać nie chce wejść nawet jak zmieniam kolejność odpalania.

Na razie odpalam tą postać sama a resztę przez twój program.

A i jeszcze jeden problem nie wiem czy to tylko u mnie ale jak klikam aby zaznaczona postać wróciła do miasta to tego nie robi, gdy ustawiam aby wszystkie postacie wróciły do miasta to wtedy wszystko ładnie idzie.

mylove.gif

Opublikowano

Z tego wynika, że źle podałaś nick postaci :)

Musi być nick podany dokładnie, łącznie z wielkimi, małymy literami. Tak jak pisze w bocie po zalogowaniu.

Zalogój się na bocie, skopiój nik i zedytuj zapis.

A za zgłoszenie błędu dziękuję i poprawę wniosę w nowej wersji ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

Z tego wynika, że źle podałaś nick postaci :)

Musi być nick podany dokładnie, łącznie z wielkimi, małymy literami. Tak jak pisze w bocie po zalogowaniu.

Zalogój się na bocie, skopiój nik i zedytuj zapis.

A za zgłoszenie błędu dziękuję i poprawę wniosę w nowej wersji ;)

Proszę administrację o usunięcie tego posta. Jakiś błąd się wkradł

wiz_taxer.png
Opublikowano

@Up

Racja mój błąd, problemem był właśnie źle wpisany nick postaci. Dziękuje za rozwiązanie mojego problemu.

Teraz wszystko ładnie śmiga,a programik miodzio. Czekam na dalsze udoskonalenia.

Plusik ++ się należy ^^

mylove.gif

Opublikowano

@No Ja

Jestem za zrobieniem żeby program odpalał silka w edx'ie bo niektórzy lubią sobie popatrzeć jak bot klepie xD lub iść na jakiś event czy Joba z chęcią przetestuje jak coś "wyklepiesz"

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

chodzilo mu pewnie o to zebys w swoim programiku mial 2 pozycje "clientless" i "sro_client" i wiesz ze jak chcesz odpalic na clientlessie klikasz opcje clientless i jak klikniesz na sro_client to odpala Ci np. z edx'a i w tedy zeby to wszystko bylo w jednej tabelce jak zapisujesz bylo by zajefajnie

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Zrobiłem z tym clientem.

Jeszcze dodać ponowne uruchamianie pod dc i będzie.

Nową wersję dodam jutro

wiz_taxer.png
Opublikowano

To dajesz dajesz będzie super jak to zadziała poprosiłbym nawet linka na priv i wziął bym się za testowanie aha i mam pytanie czy mogę linka do Twojego tematu dodać na moim tutorialu o ibocie i Ty w tedy byś mógł dodać mój temat do swojego tak żeby ludzie nie pisali w innych tematach żeby nie było zbędnych pytań co Ty na to?

@edit

Aha słuchaj mógłbyś jeszcze tak zrobić żeby client sie sam tak jakby resetował jak wyskoczy info "autorelog has stopped worked"(czy jakos tak) bo na clientlessie samo się łączy a na zwykłym cliencie niestety nie i czasem po 20 próbach tak się dzieje a czasem po 100. Wiec np. żeby resetował po jakimś czasie lub jakoś łączył ponownie.

Nowy_Shooter.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...