Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tool]Autostart Bots

No ja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie wiem, czemu się tak działo. Może na stronie coś robili. Ale skoro już się da pobierać, to dobrze

wiz_taxer.png
Opublikowano

Dodałem nową wersję. Opóźnienia związane z atakiem ddos na forum ;) (wie ktoś przy okazji, jak się sytuacja rozwija? Dali spokój, czy tylko przerwa. A może administracja poradziła sobie?)

@Edit: Proszę o info, czy nowa wersja rozwiązała problem z tymi hasłami. Z góry dziękuję

wiz_taxer.png
Opublikowano

Witam, mam problem z odpalaniem co niektórych klientów, załóżmy że na 5 goldfarmów w 3 występuje taki błąd:

bladmt.jpg

Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Sprawdza przez niego aktualną wersję bota.

A wyświetla się okno IE, czy z procesów to wyśledziłeś smile.gif?

wiz_taxer.png
Opublikowano

A czy mógłby ktoś pomóc mi w rozwiązaniu mojego problemu parę postów wyżej? :)

Opublikowano

Hmm ja miałem takie errory jak wpisałem do tego programiku złe hasło i mi konto blokowało na 5 min.

Odpal normalnie i ogarnij czy nie jest zablokowane.

Opublikowano

@2xUP: Nowa wersja powinna pomóc. Program sprawdza, czy bot się połączył i w razie czego wyłącza zaciętego bota i włącza ponownie z takimi samymi ustawieniami.

@UP:Racja. O tym nie pomyślałem. Dodam funkcję sprawdzającą, czy nie było źle hasło wpisane, ale to jutro...

wiz_taxer.png
Opublikowano

Jakiś rehost by się przydał bo link nie działa :P

Opublikowano

Nie wiem, czy trzeba te prefiksy dodawać do istniejących tematów, ale jeśli tak, to proszę moderatorów o dodanie prefiksu [tool]

Z góry dzięki

wiz_taxer.png
Opublikowano

Sceptycznie podchodziłem do tego programu, ale teraz żałuję, że wcześniej nie przetestowałem. ;) Bardzo dobry pomysł i wykonanie. Tutaj masz tylko instrukcję z poprawionymi "grópami". :P

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1295742084-U286654.jpg

@edit

Myślę, że jeśli ten projekt dalej by się rozwijał, to temacik można by podpiąć nawet. :)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Tak. Robi.

Dzisiaj po inspekcji będzie spory update ^^

Dodałem program, który w razie, gdy postać się zatne, to stara się zmusić ją do ponownego expienia ;)

Można też z jego pomocą wykonywać proste operacje na wszystkich botach, jednym kliknięciem (start/stop,return, logout itp.)

Oczywiście nie musi być ten element włączany ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Jak wcześniej wspomniałem, dodałem nowe funkcje do programu. Od teraz nie będziemy musieli spoglądać co pół godziny na boty, czy przypadkiem nie zablokowały się przy stable, albo zatrzymały się na train scripcie po dc. Program będzie to robił za nas i w razie możliwości reagował.

Przez zeszłą noc postawiłem na tym dwa boty i do inspy chodziły bez bloka.

Jak użwywać, myślę wyraźnie opisałem w instrukcji.

Są też guziki, przy pomocy których będziemy mogli kontrolować wiele botów równocześnie.

Używałem kiedyś tego w starym programiku, kiedy miałem 8 gfów. Nie musiałem skakać po botach i wyłączać, albo co gorsza wracać każdym do miasta na kliencie, kiedy kupowałem set, tylko 4 kliknięciami sprowadzałem je do miasta i wylogowywałem.

Informacja dotycząca ilości bloków w tabeli może być przekłamana przez dc. Program odbiera to jako blok, a nie jest w stanie nic poradzić, z tąd te przekłamania.

Ale od następnej wersji już będzie lepiej, bo w tym właśnie momencie wpadłem na to jak to rozwiązać.

Więc ja do następnego update będę miał dobrze działające, a Wy NIE ;P

Przy okazji składam podziękowania dla Jack_DanielS za przerobienie instrukcji (poprawa błędów). Masz + ;)

Zachęcam do proponowania nowych funkcji, jeśli czegoś Wam brakuje, albo czegoś robi się zbyt często

@Edit:

Dodam też, że w tabeli pozycje jaskrawią się czasami takimi ładnymi kolorkami :)

czarny - wszystko w porządku

ciemnogranatowy - postać przez minutę się nie ruszała

brązowy - użyto odblokowywania ze sklepów

czerwony (w programie czerwony, ale nie chce się administracji uprzykrzać ;)) - program spróbował przywrócić postać do ruchu przez stop/start bot

czarny - znowu ten kolor, gdy musiał być użyty return scroll

wiz_taxer.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o nowe funkcje to zbawienna była by taka, która umożliwia podgląd botka na normalnym cliencie, a następnie powrót do clientlessa. :D Nie sądzę żeby coś takiego dało radę zrobić, ale może się mylę. ;)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Oj nie, nie ^^ nie na tym etapie programowania co jestem :D

Ale ja zawsze podglądałem postać przy użyciu jakiegoś innego chara (używałem takiego do 10 lv, bo gdy go mob zabijał, to wstawał w tym samym miejscu)

wiz_taxer.png
Opublikowano

daloby sie zrobic ze gdy postac stoi za dlugo w miejscu to daje view map a potem return to city?? czasem jak mam laga podczas train script to stoi puki tego nie zrobie albo jak wlezie na spocie w drzewo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...