Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tool]Autostart Bots

No ja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej programu bo 1 ibot odpala się prawidłowo a przy odpalaniu 2 ibota error i program sie zacina nie reaguje dostaje mega zwieche i po 5 minutach jak widze ze raczej nie odpali 2 postaci zakanczam proces

przy odpalaniu 2 ibota error " program uruchamiany przez autostart bots przestał działać"

"Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH

Nazwa aplikacji: newwer.exe

Wersja aplikacji: 0.0.0.6

Sygnatura czasowa aplikacji: 4bc81615

Nazwa modułu z błędem: newwer.exe

Wersja modułu z błędem: 0.0.0.6"

Opublikowano

A, to nie ma wpływu na działanie. Tylko sprawdzacz wersji bota szwankuje. We wtorek dodam ze sprawnym newwer.

Jeśli nie chcesz błędu, to wywal newwer.exe i nie będzie się pojawiać

wiz_taxer.png
Opublikowano

Jako, że mój sprzęt nie jest w stanie udźwignąć silka, w związku z czym mam nieustanne dc, postanowiłem tymczasowo wstrzymać projekt.

Abyście mogli kożystać z mojego programu dodałem prostą w obsłudze aplikację, która pozwala na zmienianie pewnych wartości potrzebnych do prawidłowego działania wszystkich modułów programu.

Programik nazywa się updater.exe i jest załączony w najnowszej paczce. Kiedy jest już pobrany najnowszy bot, to uruchamiamy updatera, wskazujemy, gdzie jest najnowszy iBot i dalej wszystko dzieje się automatycznie. Kiedy wszystko się zaktualizuje, to trzeba tylko potwierdzić zakończenie działania programu.

Aktualizacji trzeba dokonywać tylko po aktualizacji bota. W innym wypadku niczemu ona nie zaszkodzi, ale nie jest niezbędna.

Czasami będę tutaj zaglądał, bu spróbować odpowiedzieć na jakieś pytania, ale nie będę już rozwijał moich programów.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Mam problem gdy chec odpalic boty autostart kaze mi podac sciezke do silka i pozniej wyskakuje komunikaz ze nie moze znalesc hackshield.exe a przeciez mam to w pliku silkroad

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam pytanie, co robię źle jeśli już mam wszystko ustawione Klikam na Start i pokazuje mi się sam HS a silk się nie odpala ani Bot jaka jest tego przyczyna co robię źle ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Programik działa tylko mam problem, podczas włączania nie wyskakuje mi okienko z Bots Controll ;/

Boty się normalnie włączają i śmigają ładnie ale to okienko nie chce mi się wczytać. Bez tej funkcji nie mogę wrócić wszystkimi do miasta więc trochę lipa ;/

Liczę na wszelką pomoc :)

mylove.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poprawiłem błąd ścinania się programu po uruchomieniu pierwszego bota (z tąd nie włączał się Bots controll) i dodałem funkcję dzięki kturej program sam potrafi czytać tekst z konsoli (już nie trzeba wciskać ok).

Pojawiły się jednak jakieś błędy w bots controll (coś tam z tablicami). Jakiś czas działa (raz dłużej, raz krócej), ale potem błąd. Jak znajdę co to, to wypuszczę poprawioną wersję.

wiz_taxer.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

We wcześniejszych wersjach znajdziesz obrazki z opisanymi wszystkimi opcjami. Dzisiaj i jutro nie bardzo mam czas opisywać to. Jeśli ci się nie uda, to opiszę to jeszcze raz kiedyś.

wiz_taxer.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanko dotyczące update do wersji ibota 1.1.0.24 czy się pojawi jakoś w najbliższym czasie. Bardzo by mi się przydał ten program a ze starą wersją nie chce działać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo proszę o pomoc i radę , pobrałem najnowszą wersję Ibota z oficjalnej stronki tj. v1.1.25 po najechaniu na ikonkę ibota wyświetla się v1.1.0.24 dzięki czemu autostart bot wyświetla mi komunikat że nie mam aktualnej wersji bota . Czy ktoś mi może pomóc ?

You cannot kill what you did not create...

Opublikowano

bo nie ma juz aktualnej wersji autostart'u... teraz jest kunesmanager i dziala poprawnie a w dodatku ma party buffera :)

Opublikowano

Dokładnie. Teraz jest wiele produktów tego typu, bardziej dopracowanych i na bieżąco uaktualnianych.

Sam nie mam czasu na ten projekt, bo zajmuje się innym (bot pod rSro, ale do własnego użytku ;P)

Dlatego proszę moderatorów o zamknięcie tematu

wiz_taxer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...