Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tool]Autostart Bots

No ja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ze jak wbijam 1 chara w clientesie a drugiego normalnie oczywiscie przez twoj program , to tego normalnie niewbija mi na serv wlancza sie silk normalnie ale w ibocie jest inny serw niz ja chcialem mial byc herkules a jest odin albo xian niewiem o co chodzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam pytanie o "Bots Controll" bo ponieważ jak nie robie tam nigdy nie ma silków odpalonych(CL i jedne normalnie ,przez program AutoStart bots) i co trzeba zrobic zeby tam było ? :P

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Byłem u rodziny na święta i temu nie pisałem. Ale tych dwóch postów powyżej nie rozumiem ^^ Pisane jakby po dobrej imprezie ;D

Wyjaśnijcie jeszcze raz, w czym jest problem

wiz_taxer.png
Opublikowano

Mam Problem ze jak przez auto starta chce wlaczyc silka normalnie w okienku , to ladnie sie wszystko wlancza ale niewbija na serv i niewiem moze cos zle ustawilem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A no"troche" podpity byłem xD

Bo jest autostartbots i botscontrol (Czy jaks tak) i w autostart mam zaznaczone bots contorll i włączony jest i tak: W autostarcie wpisuje 4konta start i sie loguje prze cl ładnie jest. ale w bots controll nie ma tej grupy zeby kontrolowac ; )

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

@2up: zobaczę, o co chodzi z tym błędem. jak znajdę, to poprawię

@up: prawdopodobnie zapomniałem ustawić, żeby włączało ten drugi programik, bo do testów potrzebowałem, żeby się nie wyłączało i przy wrzucaniu na forum zapomniałem przywrócić tą funkcję. Poprawię dzisiaj wszystko po wydaniu nowego bota

Prawdopodobnie nowa wersja wyjdzie nieco później, może nawet jutro, bo dzisiaj mam dużo zajęć.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Nowa wersja by sie przydala ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Dokładnie ;)

Zamieszania narobił ;)

Już dodaję.

Nie udało mi się poprawić błędów i takich tam, bo czasu mało

Powinno wszystko działać, ale mogą być drobne problemy

Nowa wersja dodana

wiz_taxer.png
Opublikowano

powinno byc z wersja V 1.1.7 czy jakos tak ^^

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

@UP: Dzięki, już poprawione ;)

@2xup: A możesz mi opisać ten błąd? U mnie działa normalnie, więc nie wiem, co nie działa

wiz_taxer.png
Opublikowano

Jest problem wlaczam autostart bot i gdy sie wszystkie postacie zaloguja nie wlacza mi sie bots controll ;/

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Moze No Ja wylaczyl zeby sie wlaczalo jak u siebie testowal i zapomnial przywrocic ta opcje wiec trzeba bedzie czekac do wtorku po inspie pewnie jak bot wyjdzie to doda ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Ściągnąłem najnowszą paczkę i włącza się ten Bots Controll. A wyłącza się wam Autostart? Nie rozumiem :/

wiz_taxer.png
Opublikowano

ja mam tak ze wlaczam autostart klikam w nim start i loguja mi sie postacie jak wszystkie sie zaloguja to wyskakuje mi jakis blad i nie wlacza sie bots controll ;s

Nowy_Shooter.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wiadomo, w bocie zastosowano nową, nieco skomplikowaną metodę uruchamiania bota. Trochę potrwa, nim ją ogarnę ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Zrobiłem tak, że program sam uruchamia tego jednego silka przez HackShield.exe (więcej nie trzeba)

Został też całkowicie przebudowany silnik uruchamiający boty.

Już nie włącza po kolei, ale co 5 sekund każdego (gdy robiłem, że od razu, to wyskakiwały błędy), przez co włącza o wiele szybciej.

Niestety nie byłem wstanie załączyć również włączania na kliencie, więc puki co nie będzie działać.

Mogą występować błędy, bo nie udało mi się jeszcze dokonać odpowiednich testów. Proszę je zgłaszać.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Nadal ten sam problem, co miał kolega wcześniej, a mianowicie po wystartowaniu "autostart bots", dodaniu choćby jednego bota (wszystko ładnie ustawione) włącza się bot, loguje się na postać. Jest zalogowany w grze, ale nie otwiera się "bots controll", tak, jak zapewne powinno być, z tego, co mi wiadomo. Ręczne włączanie Bots controlla oczywiście nic nie daje. Nie ma tam żadnej postaci. Można odznaczać w autostarcie "Bots Controll" a i tak nic to nie daje. Tak samo z Clientless. Choćby odznaczyć go, to i tak bot wystartuje się na Clientlessie.

Pozdrawiam :)

EDIT:

Bots controll nie wiadomo czemu, jak i gdzie, ale działa :O Nic nie zmieniałem, po prostu się włączył. Clientless wciaż sam wię uruchamia.

EDIT2:

Po kilku próbach cały czas, jak tylko pojawi się Bots Controll wyskakuje takie cuś.

nowyobrazmapybitowej.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...