Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tool]Autostart Bots

No ja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ ToKy0: A wypakowujesz wszystkie pliki, czy sam program? Bo do prawidłowego działania potrzebne są wszystkie pliczki z paczki. Najlepiej zrobić sobie jakiś folder i tam wypakowywać sobie zawsze wszystko podmieniając pliki przy nowych wersjach.

A poza tym, nowa wersja dodana :)

wiz_taxer.png
Opublikowano

o teraz mi sie podoba, poniewaz dosyc czesto mam "nie wysyłaj" choć nie wiem z jakiego to powodu jest....;/

Opublikowano

Chciał bym z mojej strony pogratulować bo programik bardzo jest użyteczny, zacząłem go nie dawno używać i mi sie bardzo podoba. Chciał bym podsunąć jeszcze 1 pomysł czy nie dało by się dodać czegoś co mogło by automatycznie startować po uruchomieniu programu np. jeśli wstawię go do auto startu win.. to on po jakimś czasie sam by się włączał dlatego że czasami dobrą sprawą jest sobie zrobić reset kompa albo jak komuś się komp zreseci a jest (afk) to pomogło by niezmiernie.

POZDRAWIAM I GRATULUJĘ ;)

Opublikowano

Ściągnąłem dla testu moją paczkę i wszystko chodzi dobrze.

Możesz dać screena z błędem?

Upewnij się, czy masz najnowszą wersję.

wiz_taxer.png
Opublikowano

ale ze mnie ciołek nie ogarniam...... niby wszystko jest ok mam najnowsze wersje bota i tego programu i jak włączam normalnie bota to jest ok ale jak daje start w autostarcie to wyskakuje mi błąd .... Critical error loading main gui form i po naciśnięciu ok pokazuje się program z bota ale taki pusty czy coś robię nie tak???? o.O

@Edit znalazłem problem dlaczego tak się dzieje ..... jakimś cudem przy zmianie wersji w ustawieniach auto startu bota zjadło mi literkę z wybranego serwera poprawiłem i działa pięknie może trzeba będzie założyć tut. dla takich błędów żeby rozjaśnić użytkowanie tak fajnego programiku......

Opublikowano

Mi znowu na tej wersji wyskakuje runtime error coś tam coś tam... :/

jeśli to run time error 1413 to masz coś niezaktualizowane zapewne silka.....

Opublikowano

Ja mam zaaktualizowanego, a w tym momencie nie mam jak dać screena postacie mam odpalone wszystkie normalnie wiec nie bardzo... jutro to załatwie

Opublikowano

Czy moglbys dodatkowo wrzucać na jakiś inny hosting np sendspace, poniewaz nie moge z tego sciągać ;/ jakies limity

Opublikowano

Witam otóż mam taki śmieszny problem, ten autostarter nie chce automatycznie wcisnąć connect. Jak samemu wcisnę to resztę robi sam ładnie ale connecta za chiny nie wciśnie.

Opublikowano

Mi zawsze, na początku do którejś wersji działało i się skopało, zrób coś takiego, żeby sprawdzało stan czy jest wciśnięte czy nie tak co 5 sek chociazby

Opublikowano

Witam. Wykryłem błąd w twoim programiku. Gdy uruchomie autostarts bot z bots control to boty wariujo i co chwile chodzą do miasta a jak uruchamiam bez bots control chodzi wszystko dbrze

Opublikowano

Obecnie nie mam internetu (coś się z nadajnikiem stało) i do środy tak będzie (teraz piszę u dziewczyny), więc dopiero w środę da radę wypuścić poprawki.

Liczę na wyrozumiałość ;)

wiz_taxer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...