Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tool]Autostart Bots

No ja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bots controll chyba do poprawki. ;) Puściłem kilka botów na noc, a rano się okazało, że zamiast bić, wracały sobie do miasta.. ^_^

1296401825-U286654.jpg

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Też zauważyłem ten błąd :/

Po prostu ta wersja nie chodzi, kiedy boty są w tray'u. Ale już nalazłem, w czym problem tkwi i we wtorek będzie działać w pełni. Puki co proszę boty chować raczej do paska.

Co do mapy, to pomyślę. Powinno się udać. Ale narazie jeszcze się za to nie brałem. Ferie się kończą, a lektury nie przeczytane ;P

wiz_taxer.png
Opublikowano

Jest opisane w załączonej instrukcji (obrazek w folderze programu). Jeśli coś dalej niejasne, to pisz

wiz_taxer.png
Opublikowano

Jeszcze jeden problemik. Jak boty już śmigają, ale chcę zobaczyć gdzie są poprzez View Map, to mapki nie widać, jest tylko kropka (char) na niebieskim tle zamiast mapy.

1295049164-U286654.png

Opublikowano

W nowej wersji program chowa okienka botów bez wrzucania ich do traya. Są już też prawidłowo obsługiwane, gdy są schowane. Jeśli ktoś ma armię botów, to potem cały pasek zegara zawalony był ikonami bota. Teraz jest estetyczniej.

Jednak jeśli ktoś woli mieć te ikony, to mogę to zmienić.

Oczywiście po wyłączeniu programu, schowane boty są przerzucane do traya, by można było je spokojnie używać.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Problem polega na tym, że mapki mam ściągnięte, wgrane. Jak odpalę bota normalnie to mapka działa, przez Autostart Bots niestety nie..

1295049164-U286654.png

Opublikowano

A to nie wiedziałem. A może masz viste albo seven. Próbowałeś przez administratora odpalić?

wiz_taxer.png
Opublikowano

A powiedz mi jeszcze, czy to od początku tak się dzieje, czy od niedawna?

Ciężko mi powiedzieć w czym problem. U mnie zawsze było wszystko w porządku :/

Może ścieżka do bota jest felerna... Sprawdź to też :/

wiz_taxer.png
Opublikowano

Od samego początku tak miałem. Jutro postaram się wgrać mapki od nowa, czy ewentualnie coś pozmieniać. Ścieżkę sprawdzę na pewno, bo nie wiem czemu, ale mam 2 foldery z botem..

1295049164-U286654.png

Opublikowano

mam zamiar sciagnac ten program wiec mam pytania : )

1.Czy ten program wlaczy mi postacie na clientlesa?

2.czy ikona bota znika po wlaczeniu programu?

3.czy moge sterowac postacia tak samo jak bez programu?

@down dziekuje za odp :) pewnie go wyproboje ; )

Opublikowano

1. Tak, odpala przez cl.

2. Możesz sobie ustawić, że bot będzie w trayu. Całkowicie się raczej nie da pozbyć..

3. Kierujesz normalnie przez bota, tak samo jak bez programu. ;)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Ta wersja mi coś nawala... Chce zalogować 2 postacie, ale iboty mi się co chwile włączaja i wyłaćzają i tak w kółko jak zrobie reset 20 sec. a jak wyłączę tę opcje to nie mogę zalogować się na serwer (-_-)' poprzednia wersja działała, ale dostawałem bardzo często DC. sam ibot z loaderem śmiga aż miło. jak myślicie, w czym tkwi błąd? co źle robię? :s

35645604mp3.png

weed-marijuana.jpg

Opublikowano

Zauważyłem, że po wyłączeniu bota w procesach czasami on zostaje. Spróbujcie może, czy nowa wersja poprawia logowanie się botów (w nowej wersji program wyłącza nieaktywne boty)

Dodałem też, że czeka 2 sekundy, zanim da Connect. U mnie z miejsca ruszyło po tym

Tak

A u Ciebie dalej ten błąd jest? Możesz posłać screena błędu?

@Edit: Sory za post pod postem :/

//Połączone.

Cain.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Witam. Chicialbym poprosic o link do tego programu bo ten na deposit jest dla mnie spalony (We are sorry, but all downloading slots for your country are busy.) a chciałbym puszczac pare charow na arene bo moge tylko niedziela , poniedzialek i wtorek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...