Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tool]Autostart Bots

No ja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak :) W sumie nie wiem czemu dodałem taką całkiem niedokończoną wersję :) Tak chciałem tylko pokazać, co zrobiłem. Może uda mi się zrobić to do wtorku ostatecznie. Na razie tak działa jak widać ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

Btw...

Możesz uploadować na Multiupload?

Bo ten depositfiles to lipa jest :P

Nie da się ściągnąć, bo albo slotów dla danego kraju nie ma, albo inne pierdoły..

Opublikowano

A tam. Czepiosz się. Dwa razy odświerzysz stronę i w końcu pozwoli ci ściągnąć ;P

wiz_taxer.png
Opublikowano

Informuję uprzejmie, że obecna wersja programu działa z nowym botem, tylko programik sprawdzający wersję będzie się upominał o pobranie nowego bota. Proszę zatem usunąć ten programik ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

newwer.exe

Bez usuwania też będzie działać, ale będzie wyskakiwało niepotrzebne okienko.

wiz_taxer.png
Opublikowano

@No ja

siemka sluchaj moglbys wstawic na inny host? obojetnie na jaki tylko bym sciagna bo ten host placze ze brak miejsc dla kraju i mi nie da sciagnac ;/ Prosze o hosta bede wdzieczny

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

witam mam maly problemik program mi loguje normalnie postacie ale jest pewien problem gdyz jak sie nie zaloguje w danym czasie i zmienia mi servery najpierw 4 potem 4 potem 0 informacja ready to login i potem z nowu mam ze zmiana servera na 0 potem 0 i jak zmienia na 1 to wyskakuje mi blad z informacja czy wyslac raport o bledach czy nie wysylac jakas sugestia? A nastepnym problemem jest to ze nie wyswietla mi sie nic w bots controll ;/

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

@matigi12 program po prostu klika w bocie, tylko w tle

@nowy2811 ten błąd jest związany z botem. Ja nic tutaj nie poradzę. Tak samo login port 1 nie ma z tym nic wspólnego (sprawdzałem)

wiz_taxer.png
Opublikowano

ale czemu inni nie maja takich problemow? Nie wiesz moze jak to moge rozwiazac? ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Raczej wszyscy tak mają. Ja na przykład mam tak. Spróbuje kiedy napisać, żeby włączał na powrót silka. Jak czasu będzie więcej

@Edit: Właśnie. A z tym bot's controll, to sam włączasz, czy samo się włącza i nic nie ma?

wiz_taxer.png
Opublikowano

teraz ju mi dziala i bylo wszystko poprostu nie zalogowalem sie na 2 boty i dlatego ;D

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Muszę pozmieniać kilka rzeczy w kodzie. Teraz się za to biorę.

Dodałem nową wersję. Pobrań poprzedniej było blisko 50. Dzięki ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

Coś nie działa to nowa wersja, otwiera pierwszego bota ale na tym koniec... zawsze po uruchomieniu program otwierał i zamykał mapę a następnie otwierał następnego bota, teraz poprzestaje tylko na uruchomieniu jednego bota...

Opublikowano

Dzięki za screena. Spróbuję coś z tym zrobić. Wdać trzeba jeszcze dopracować algorytm lokujący punkty w odpowiednim miejscu ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

Ja mam takie małe pytanko bo program niby fajny i pożyteczny tylko czemu jak mi wczyta 1 postac i ja uruchomi to proces włączania sie zatrzymuje i nie odpala drugiej postaci o trzeciej już nie wspominając.

EDIT:

I pomyś w nowej wersji nad chowaniem twoich programów do paska bo niby mam ikonki ale mam tez na całym pasku( nie wiem może to ja coś nie umiem zrobić albo z moim kompem jest coś nie tak).

Opublikowano

A może byś tak przeczytał poprzednią stronę tematu? dokładnie post 117 i dalej...

co do chowania botow to coś z twoim kompem jest nie tak, chociaż z tego co napisałeś trudno zrozumieć o co Ci chodzi dokładnie.

Opublikowano

Ja mam takie małe pytanko bo program niby fajny i pożyteczny tylko czemu jak mi wczyta 1 postac i ja uruchomi to proces włączania sie zatrzymuje i nie odpala drugiej postaci o trzeciej już nie wspominając.

EDIT:

I pomyś w nowej wersji nad chowaniem twoich programów do paska bo niby mam ikonki ale mam tez na całym pasku( nie wiem może to ja coś nie umiem zrobić albo z moim kompem jest coś nie tak).

Możesz posłać screena z ustawień Autostart? Bo nie wiem, dlaczego Ci nie chodzi. Może źle ustawiłeś program.

I jeśli dobrze rozumiem, to chyba myślisz o chowaniu programu do traya. Spróbuję to zrobić ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

http://img291.imageshack.us/i/beztytuujkd.jpg/

tu masz ss mysle że wszystko jest ustawione dobrze jednak program otwieram bezpośrednio z win-rara bo normalnie gdy zrzuce na kompa nie widzi mi listy serwerów nie wiem czemu. Może to jest przyczyna bo to nie tyczy sie tylko najnowszej wersji ale i wszystkich jakie miałem. przez ten bład musiałem uruchamiać do każdego bota oddzielnie program ale sam przyznasz że to sie mija z celem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...