Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tool]Autostart Bots

No ja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie długie nieodpowiadanie. Wiadomo. Każdy ma swoje życie i akurat nie mogłem zajrzeć.

@UP: A próbowałeś odpalać z administratora?

wiz_taxer.png
  • Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyłączona kontrola użytkowników (Automatycznie włącza wszystko jako admin)

Próby ustawiania jakiejkolwiek zgodności z systemami kończyły się porażką.

Opublikowano

A działały ci kiedyś wcześniejsze wersje, czy nie używałeś wcześniej?

Może po wprowadzeniu jakiejś funkcji zaczęło ci crashować. Np. po wprowadzeniu autobuffera

wiz_taxer.png
Opublikowano

siemka^^

jak odpalam silka przez silkroad_client.exe to mi wyskakuje ze albo jest inspek albo wlasnie jest update a na rev6 widac ze nic z tych rzeczy. co jest grane? przez HS tez nie idzie!!

Opublikowano

Tak dla pewności, wypakowywujesz wszystkie pliki do jednego foldera?

@UP: to nie temat na takie pytania. Reinstaluj silka

wiz_taxer.png
Opublikowano

O jakim błędzie mówisz? Mój program obsługuje do 49 botów, jeśli wstawiasz więcej ;D

wiz_taxer.png
Opublikowano

A ten błąd pojawia się we wszystkich botach?

Pamiętaj też o limicie nałożonym przez Joymax. Możesz włączyć tylko 5 silków/IP

wiz_taxer.png
Opublikowano

@up w kazdym. wiem, a to stare PT więc spróbuje z 3Ibotami.

@edit z jednym ibotem mam podobnie ; / Tylko dochodzi do Sending login informations

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Możliwe, że zbyt szybko kolejne boty się włączają. We wtorek wypuszczę kilka wersji (jedna będzie włączać kolejne boty po pojawieniu się okna poprzedniego bota, kolejna po zalogowaniu poprzedniej...) to zobaczycie, które działa.

Nie będzie problemów z pobieraniem, bo na tym forum już nie będę umieszczał linków na deposit. Prawdopodobnie na mediafire.

Zresztą... masz tu linka do wersji włączającej po otwarciu okna poprzedniego: Mój odnośnik

Na inne wersje nie mam czasu dziś. Uczyć się trzeba

wiz_taxer.png
Opublikowano

nie no Każdy ma prywatne życie więc spk rozumiem ; ) Czy z Beta v0.1.17 czy Beta v0.1.17b jest to sam ; / jeden ibot sie właczy to zaraz następny.

@editTo chyba nie wina Programu jednak Bo jak po programie robie ręcznie CL to to samo.

@edit2 dobra to wina jednak programu Wrzuce filmik co jak robie i ze tak samo jest z programem a bez nie.

A tak odchodząc od tematu polecasz jakis dobry Program do edycji filmów który szybko renduje i na małe pojemnosci ? ; D

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Dobra przesyłam film wbije o 10-11 w sql na czytelnie i wstawie link. ps sorry ze troche długi ale wieczorem robiłem i chyba 2x to samo zrobiłem.

@edit ok filmik

http://www.youtube.com/watch?v=wGMUXlS687Y&feature=player_embedded

PS. W skrócie opisze co jest na filmie: Włączam Bot's control 2 ostatnie wersje, a potem włączam wszystko ręcznie. Ale i tak jak właczam przez program to i tak jest błąd a jak ręcznie włączam HS itd to nie ma.

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Wypakowywałem wszystko.

Nie zrobiłem tylko jednej rzeczy :P

Nie wypakowałem wszystkiego do bota :O po tym właśnie wszystko działa jak powinno, przynajmniej tak się na razie wydaje :) Przepraszam za fatygę :P

Jeżeli dało by się, to mógłbyś to umieścić na pierwszej stronie, że wszystko trzeba wypakować do bota ;) Chyba, ze tylko ja tak musialem :O

Opublikowano

hehe ; D u mnie problem z programem jak włączam w CL bo Ten Ping Timeout wyskakuje ; / a ręcznie wszystko cacy.

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

to wkoncu ile botów mozna odpalić na jednym adresie ip? znalazles sposob na ominiecie tego? Tureckie i egipskie ip tez maja limity?

Opublikowano

Ok. Wszystko jasne ;D

Drogi Misterze. Przyjrzałem się filmikowi i zauważyłem, że loginy są z dużej litery. Tak się nie robi ^^

Ale dałeś mi dobrą wskazówkę, co dodać do nowej wersji ;)

ZiziTcz: U mnie nie trzeba w folderze bota, ale dodam do pierwszej strony. A ten błąd zawsze się pojawia, czy nie?

Co do pytania Czołga - da się max 5 charów i nie wiem, jak to ominąć w iBocie. Sbot i mBot potrafią to ominąć, a tutaj nie wiem jak.

A ty SiemankoO^^ przestań mi tu spamować. Tutaj piszemy o moim programie, a nie o samym iBocie. Na temat bota masz caaałą resztę tematów, a jeśli nie znajdziesz odpowiedniego, to napisz nowy temat, a nie spamuj mi tu

wiz_taxer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...