Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tool]Autostart Bots

No ja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@No ja Dobra dobra niech ci bedzie ^^ twoja racja działa ; ) Tylko teraz jakos wbic na 8postaci ; D

@Czołg. Zdaje mi sie ze Programista "No ja" by musiał hmm "Grzebać" w plikach Sbota i Mbota zeby to ominą co by pewnie zajeło z grubsza więcej czasu. Nie licząc tego ze sie uczy i ma swoje życie. To by trochę to zajęło Przynajmniej jest takie moje zdanie ze by musiał grzeba czy co w plikach innych botów(Sbot,Mbot) ale to tylko moje zdanie

Ps. Nie znam sie na programowaniu itp ale uważam ze by coś takiego musiało byc jak się mylę to mnie poprawcie ; ) a wgl co to za wskazówka była ^^?

Dobra teraz mały help. Gdzie to sie robiło żeby nie pisało "Uzytkownik XXXX edytował Ten post XXXX" bo zapomniałem -.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, nie potrafię tego zrobić. Jeśli macie jakieś sposoby na te proxy, to piszcie, może uda się to zautomatyzować ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

slyszalem gdzies ze wlasnie turki i egipcjanie nie maja tego limitu wiec wystarczyloby przełaczac sie na ip tureckie badz egipskie, moze sa nawet do tego gotowe programy ktore wystarczyloby podpiąć, ale nie jestem dokladnie rozeznany.

znalazłem dość ciekawą aukcje na allegro ale ile w tym prawdy to nie wiem:

http://allegro.pl/silkroad-limit-2-postaci-koniec-proxy-i1579045704.html

@Mister mysle ze analiza tych botow bylaby przydatna i to pewnie nie tylko w tej sprawie ale moglaby nasunac nowe pomysly i rozwiazania

Opublikowano

Jeżeli już włączy się bots control, co też czasem się nie zdaża, to tak, za każdym takim przypadkiem występuje ten właśnie wyżej wymieniony błąd. Nie wiem, może to od mojego systemu-Visty.

Opublikowano

A nie można by "Wgrać" do twojego programu jak jest w Sbocie ze po prostu samemu musimy znaleźć proxy i wpisać.

@czolg To były sprzedaże Proxy które Podejrzewam będą stały dłuższy czas. Ale jak narazie o czymś takim w Ibocie nie słyszałem(Konfiguracja Proxy)

A co do analizy. Myślę ze tu nie wystarczy samo programowanie/Pisanie programów. Bo chłopak jak by nawet analizował program to nie wątpię ze dużo by było tych "Adresów" czy czego tam i teraz dochodzenie co od czego, No ale co zrobić Joymax zrobił limit i tyle.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Sluchajcie jak odpalic wiecej niz 1 bota bez dc? napiszcie mi co i jak na priv interesuje mnie minimum 2 boty ale moze byc opisane na 5 ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Proszę w pliku "serwery.ini" zmienić wartość wersja na większą o jeden i będzie działać wszystko.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Mam do was pytanie co trzeba zrobić żeby w bots controol pojawiły sie postacie ktore uruchamiam w autostart bots bo juz prubowałęm odpalać jako administrator i w trybie zgodnosci i cały czas mam tam pustke

Opublikowano

Żeby pojawiły się postacie, trzeba je uruchomić przez autostart z zaznaczonym włączeniem bots controll.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Żeby pojawiły się postacie, trzeba je uruchomić przez autostart z zaznaczonym włączeniem bots controll.

tak właśnie robie i pustka

i nawet jak odpale 2 postacie przez ten start z zaznaczona opcja bots controll i recznie odpale program to też nic sie nie pokazuje wszedzie puste pola niewidać wczytanych postaci itp

Opublikowano

Hmm... a ja mam błąd: "Error loading main GUI form", co ciekawe tylko gdzy odpalam przez Twój programik :) Jakieś sugestie? :P

Opublikowano

Kiedy update do 1.1.9 ?

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

@tggg: a masz wszystko wypakowane do jednego folderu? Jest to niezbędne do prawidłowego działania.

@FaaaT: taki błąd pojawia się, jeśli nie ma w folderze bota pliku srodir.ini; sprawdź, czy to masz.

Update zaraz zrobię. Czasu wcześniej nie miałem i stąd te opóźnienia

wiz_taxer.png
Opublikowano

Tak miałem wszystko w folderze ibota ale pobrałem ponownie i zastąpiłem stare pliki nowymi i teraz działa :) programik bardzo fajny polecam tym co się jeszcze nie zdecydowali

Zadziałało mi tylko raz jak świeżo wypakowałem i dodałem tylko 1 osobę

jak dodałem 2 osobę to tak jak było wcześniej nie odpala sie wcale bots controll

jak odpalę Ręcznie puste pola nie wczytuje postaci które odpaliły sie za pomocą autostart bots

po ponownym wypakowaniu na świeżo i dodaniu jednej osoby dalej się nie odpala bots controls widać działa kiedy mu pasuje.

Opublikowano

właśnie pobrałęm nową wersje [autostart_bots]beta_v0.0.1.19 i mam problem

W Autostart bots miałem ustawione 2 postacie i teraz jak wybieram moją grupe i daje start odpala się 1 postać w miedzyczasie pojawia się error i program sie zacina nie odpala 2 postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...