Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZY JAK RAZ WEZMĘ ENABLE TO CAŁY CZASY BEDZIE ZABIJAC? CHODZI MI O TO, ŻE CHCE NA NOC ZOSTAWIĆ I ŻEBY MI ZABIJAŁO

tak cały czas

Jeśli pomogłem daj+,jeżeli nie daj,-

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dziala na win 7 64bit?? Bo ten wyzej ni ciula nie ruszy...

Na XP injector nie dzila... po prostu nie wlacza sie FB

Działa na W7, sam posiadam ten system i śmiga

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

A mi się dzieje takie coś ; o .

P.S . To co się dzieje na tym injectorze dzieje się na wszystkich ... Próbowałem wszystkie .. I z tego tematu i z tematu mrowydsk a wynik jest ciagle taki sam ..

Szukam kogoś komu się nudzi i chciałby mi zrobić sygnę oraz avka ;P . Więcej na PW :)

Moje Tuty :

Opublikowano

A mi się dzieje takie coś ; o .

P.S . To co się dzieje na tym injectorze dzieje się na wszystkich ... Próbowałem wszystkie .. I z tego tematu i z tematu mrowydsk a wynik jest ciagle taki sam ..

spróbuj ściągnąć drugiego injectora z mojego tematu, jest na pierwszej stronie, i odpalaj w odwrotnej kolejności najpierw metin, potem injector, masz najnowszego netframeworka??

Opublikowano

@Kurek

Ile max. można mieć włączonych FB ? ;pp na razie śmigam na 2 ;p

Ogranicza Cię tylko łącze i komp, ja przy necie 2mb i kompie średiej klasy odpalam 6/7 metków na raz do każdego moge odpalić fb, w tym dwa metki na kanałach handlowych

Opublikowano

Ogranicza Cię tylko łącze i komp, ja przy necie 2mb i kompie średiej klasy odpalam 6/7 metków na raz do każdego moge odpalić fb, w tym dwa metki na kanałach handlowych

No ja też gdzieś tyle pewnie od pale bo mam też 2 mb i kompa tak średniego ;pp

Opublikowano

Działą tylko na PL czy tez na privach?

Na privy fb znajdziesz tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/263789-spis-hackow-do-metin2-dmg-hacki-1hit-killery-boty-bugi-cheaty-etc/

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Działą tylko na PL czy tez na privach?

Na priv też powinien działać

Opublikowano

spróbuj ściągnąć drugiego injectora z mojego tematu, jest na pierwszej stronie, i odpalaj w odwrotnej kolejności najpierw metin, potem injector, masz najnowszego netframeworka??

Ja mam identyczna sytuajcje z dowoma twoimi injectorami gdize jest problem ?????????????

Opublikowano

Ja mam identyczna sytuajcje z dowoma twoimi injectorami gdize jest problem ?????????????

W systemie operacyjnym, niektóre wersje Windowsa XP nie obsłużą tego FB, bardzo mi przykro, jednakże jestem cały czas w trakcie prac na działającym na XP fb, trochę to potrwa bo mam bardzo ograniczone możliwości

Opublikowano

Witam zrobilem all dobrze chce odpalic przez antitorrenta i wyskakuje mi ze nie moze znalezc pliku metin2client.bin a mam go . Prosze o pomoc

Opublikowano

Kurek

na początku chodził dobrze bez żadnych zarzutów a dziś nagle co jakiś czas wyskakuje mi błąd w którym pisze :

????????????????????????????????

????? ????

To wyskakuje ;p

Opublikowano

Witam zrobilem all dobrze chce odpalic przez antitorrenta i wyskakuje mi ze nie moze znalezc pliku metin2client.bin a mam go . Prosze o pomoc

Wystarczy ściągnąć inne obejście, albo napisz do mnie wiadomość prywatną ze swoim mailem, wyślę Ci innego Antitorrenta

Opublikowano

ja mam podobny problem FB działał mi bez problemu a dziś jak chciałem włączyć metek przez obejście się włącza lecz FB się nie włącza nie wiem co robić jak by ktoś mógł bym był wdzięczny

Opublikowano

Ja mam problem taki, że mnie ciągle loga, ale gry nie zamyka i nie pokazuje że jest hack wykryty...

Mam windows XP SP2 jak coś, nie działa ani 1 ani 2 wersja, a instrukcję dobrze wykonałem

dam +a za pomoc

Opublikowano

Mam problem z grafiką fishbota:

http://img839.imageshack.us/img839/1600/problemzfishbotem1024x7.jpg

nie potrafie zaznaczyć zeby zabijał mi rybki albo je wyrzucał, to co jest pozaznaczane na screenie to strzelanie w ciemno. Choć powolutku idzie sobie poustawiać poprzez celowanie w przestrzeń i czekanie aż wyskoczy podświetlenie czy to zabicie czy co, to wciąż nie da się wprowadzić poprawnej konfiguracji dla wszystkich ryb i przedmiotów.

Proszę o pomoc, gdyż poważnie utrudnia a nawet uniemożliwia mi to korzystanie z tego programiku. Próbowałem z wszystkimi injectorami jakie widziałem i nadal to samo, metek jest spatchowany. Reinstalowałem metka i robiłem wszystko od początku kilka razy, ale nadal problem się pojawia i dlatego właśnie przychodzę z tym na forum.

Mam nadzieję, że ktoś już miał taki problem i sobie z nim poradził.

btw. mam windows 7

Opublikowano

Kurek pytanie do ciebie ... Robiłem wszystko zgodnie z instrukcją i obojętnie przez jakie obejście bym nie odpalał to i tak gdy już wybiorę okienko w którym chcę żeby zadziałał fishbot nie działa ;/

Opublikowano

Wita,moglby mi ktos pomoc,wczoraj gralem do 23,00 na 4 kontach z FB od Kurka chcialem wlaczyc dzis rano i nic.Robilem wszystko od noiwa zgodnie z intrukcja i nie dziala.Jak wlaczam metina to metin2fish.dll znika i nic sie nie dzieje prosze o pomoc.GG:28750685 jeszcze raz bardzo prosze o pomoc zalezy mi na tym poleca ++++ badz - jak kto woli.:]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...