Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elo mam problem jak wlaczylem fish bota wszystko bylo dobze lowil ale po restarcie kompa juz okienko sie nie pokazuje prosze o odpowiedz

37698095486185698330.jpg

Opublikowano

Siema! A ja mam taki problem : odpalam metka wbijam na postać odpalam Injector i wybieram okno gry i sie nic nie dzieje a odpalam na obejściu Pomoze mi ktos?! PROSZE! Daje +!

Opublikowano

Jaki czas dać na wędkę +1? Bo ty masz wypełnione w BotDelay i FishDelay, ja tylko w FishDelay wypełniłem bo podałeś czasy, a co dać w ten Botdelay? jest on obowiązkowy?

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Ja mam problem.

Wiec jest tak, raz mi się udało włączyć FB.

Następnym razem włączam, tak samo ja wcześniej, włączam injector, grę i mi się wyłącza bot, ale gra zostaje...

Z góry dziękuje.

Opublikowano

U mnie jest tak jak wlaczam metka przez obejscie minimalizuje i wlaczam inicjator pisze kliknij okno z metinem klikam injicjator znika po chwili wyskakuje mi DECETCT GAME HACK c/program files/metin2/inicjator.exe cos podobnego prosze odpisac dam wielkiego + lub minusa jak kto woli

Opublikowano

ja pobrałem zrobiłem wszystko jak w poradniku wyskakuje mi okienko żeby wskazać metka klikam na metka to drugie okienko sie zamyka ale okno z czitem sie nie pokazuje wie ktoś dlaczego ??

Zbieram

Plusiki :P

To Ten Zielony Przycisk :P

To Nic Nie Kosztuje A Dla Mnie To Motywacja :P

Opublikowano

Co Zrobić zeby wgl pokazał sie jakiś kwadracik. bo robię wszystko jak z instrukcją i nic. : ) włączam gra i tego bota i nic mi sie nie pokazuje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...