Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem Gdy właczam Injector 1.2 Nic mi sie nie pokazuje... wszystko ladnie dziala obchodzi torenta ale nie wyskakuje bot

Dokładniej system operacyjny, jaki serwis pack, jaki netframework, najnowszego spatchowanego metina posiadasz??

Jeśli pomogłem daj+,jeżeli nie daj,-

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobiłem wszystko omija mi torrenta ale gdy dusze na Injector 1.2 nic sie nie pojawia na metinie. czy to możliwe że cos to blokuje?

69Chaos69.png
Opublikowano

windows 7 home edition toshiba intel celeron tak instalowalem metka jakis tydzien temu.

Zainstaluj jeszcze raz, na W7 powinno śmigać bez problemu jedyny warunek netframework 4.0

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

a na filmiku jest ten program 1xjntec on tez potrzeby?

FILMIK WSTAWIŁ KTOŚ KOGO NIE ZNAM, DO CAŁKIEM INNEGO FB, U MNIE NIE DZIAŁAJĄCEGO, NIE POBIERAĆ

Opublikowano

Nie działa mi na XP wszystkie frameworki wgreywalem i od nowa metina.. i ten twoj injector tez nie dzialczy.. wlaczam okno injector na okno i nie dziala znika wogole

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Na niektórych wersjach XP nie działa, nie wiem czym to jest spowodowane, moge doradzić tylko ściągnięcie najnowszego serwis packa i reinstall metka i fb, a jeśli ktoś ma taki problem że raz mu zadziałał a dalej nie działa może spróbować przywrócić system do dnia w którym fb działal

http://support.microsoft.com/kb/306084/pl

tu jest instrukcja jak to zrobić

Opublikowano

A ja mam jescze inny błąd

odpalam metka przez antitorrent i nawet nie zdaze włączyc injectora ani sie zalogować i odrazu wyłącza mi się gra a potem wyskakuje takie coś

http://img140.imageshack.us/i/beztytuunme.jpg/

Nie wiem co to jest;/

Opublikowano

A ja mam jescze inny błąd

odpalam metka przez antitorrent i nawet nie zdaze włączyc injectora ani sie zalogować i odrazu wyłącza mi się gra a potem wyskakuje takie coś

http://img140.imageshack.us/i/beztytuunme.jpg/

Nie wiem co to jest;/

albo nie zablokowałeś hs'a Lockiem, albo masz starszego metka, reinstall metka-spatchuj,storentuj i dalej postępuj tak jak w instrukcji

Opublikowano

albo nie zablokowałeś hs'a Lockiem, albo masz starszego metka, reinstall metka-spatchuj,storentuj i dalej postępuj tak jak w instrukcji

wlasnie rzecz jest taka ze dzialal 2 razy czy 3 ale zresetowalem kompa i juz przestal dzialac wszystkiego probowalem no ale cóż jak sie nie da to sie ni da ;D

Opublikowano

wlasnie rzecz jest taka ze dzialal 2 razy czy 3 ale zresetowalem kompa i juz przestal dzialac wszystkiego probowalem no ale cóż jak sie nie da to sie ni da ;D

przywróć system tak jak napisałem up

Jeszcze jedno pytanie instalowałeś w między czasie jakieś hacki??

Opublikowano

przywróć system tak jak napisałem up

Jeszcze jedno pytanie instalowałeś w między czasie jakieś hacki??

nic a nic ale teraz mam taki poroblem jestem na 2 kompie wszystko dziala ale jak wchopdze do gry pisze ze nie ma metinclient.bin ze znalesc go nie potrafi(podczas ladowania juz do gry) daje uruchom jako administrator pisze ze tez tego nie umie znalesc nie wiem wogole oco chodzi prosze o pomoc win7 ;/

Opublikowano

nic a nic ale teraz mam taki poroblem jestem na 2 kompie wszystko dziala ale jak wchopdze do gry pisze ze nie ma metinclient.bin ze znalesc go nie potrafi(podczas ladowania juz do gry) daje uruchom jako administrator pisze ze tez tego nie umie znalesc nie wiem wogole oco chodzi prosze o pomoc win7 ;/

Wywal wszystko co z wiązane z metinem .. (odinstaluj go , usuń hacki itp., nawet instalke)

pobierz i zainstaluj nowego spathuj i ztorrentuj potem według instrukcji zrób ;pp

(Ps. ściągnąłem to od Kurka )

Opublikowano

Sprawdź w folderze z metkiem, być może przypadkiem usunołeś metin2client.bin, albo edytowałeś go jakoś, próbowałeś robić obejście, itp

Opublikowano

Sprawdź w folderze z metkiem, być może przypadkiem usunołeś metin2client.bin, albo edytowałeś go jakoś, próbowałeś robić obejście, itp

nie wszystko jest normalnie nic nie usuwalem dodawalem a powiesz mi jak zrobic to obejscie tak troszku dokladnie bo zielony jestem

a z tym jest tak jak wlaczam obejscie jako administrator pisze ze nie ma pliku metin2client.bin

a jak wlaczam normalnie wszystko dziala FBitd ale jak wchodze do gry juz jest ten pasek logowania wyskakuje problem i pisze zebym wlozyl plyte(Wstacji nie ma dysku. Wloz dysk do stacji\Device\Harddisk1\DR1 na gorze metin2client.bin-Brak dysku) i 3 opcje ponow probe kontynuuj ponow probe lub anuluj klikam obojetnie co i nic ciagla wyskakuje a po jakims czasie error zawiesza sie i musze to wylaczyc ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam a ja mam problemik oto wszystko dobrze śmiga tylko jak chodzi z 2h to wychodzi bląd microsoft i tam ble ble ble a co do net framework 3.5 nie moge zainstalowac bo jakis blad instalacji . chodzi o to ze nie moge na dlugo zostawic fb krotko mówiąc . Pomocy ; P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mrowadsk a ty nic się nie zmienisz, co zrobić żebyś w końcu przestał spamować u mnie w temacie??

Nie nie zmienie się ponieważ tępie takich ludzi jak ty nie umiesz nic zrobić ? weź się do roboty wymyślił byś coś swojego a nie kopiujesz dąłeś tylko inny injector i tyle hah.... i ty to nazywasz swoją pracą szkoda mi ciebie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie nie zmienie się ponieważ tępie takich ludzi jak ty nie umiesz nic zrobić ? weź się do roboty wymyślił byś coś swojego a nie kopiujesz dąłeś tylko inny injector i tyle hah.... i ty to nazywasz swoją pracą szkoda mi ciebie

Mi szkoda Ciebie dziecko które spamuje u innych ,,swoim" FB który nie działa OGARNIJ SIĘ

ogarnijsie.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...