Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z grafiką fishbota:

http://img839.imageshack.us/img839/1600/problemzfishbotem1024x7.jpg

nie potrafie zaznaczyć zeby zabijał mi rybki albo je wyrzucał, to co jest pozaznaczane na screenie to strzelanie w ciemno. Choć powolutku idzie sobie poustawiać poprzez celowanie w przestrzeń i czekanie aż wyskoczy podświetlenie czy to zabicie czy co, to wciąż nie da się wprowadzić poprawnej konfiguracji dla wszystkich ryb i przedmiotów.

Proszę o pomoc, gdyż poważnie utrudnia a nawet uniemożliwia mi to korzystanie z tego programiku. Próbowałem z wszystkimi injectorami jakie widziałem i nadal to samo, metek jest spatchowany. Reinstalowałem metka i robiłem wszystko od początku kilka razy, ale nadal problem się pojawia i dlatego właśnie przychodzę z tym na forum.

Mam nadzieję, że ktoś już miał taki problem i sobie z nim poradził.

btw. mam windows 7

spróbuj ustawić mniejszą rozdzielczość ekranu i zobacz czy wtedy też się zlewa

Jeśli pomogłem daj+,jeżeli nie daj,-

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurek pytanie do ciebie ... Robiłem wszystko zgodnie z instrukcją i obojętnie przez jakie obejście bym nie odpalał to i tak gdy już wybiorę okienko w którym chcę żeby zadziałał fishbot nie działa ;/

Masz netframeworka 4.0 ??

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

Wita,moglby mi ktos pomoc,wczoraj gralem do 23,00 na 4 kontach z FB od Kurka chcialem wlaczyc dzis rano i nic.Robilem wszystko od noiwa zgodnie z intrukcja i nie dziala.Jak wlaczam metina to metin2fish.dll znika i nic sie nie dzieje prosze o pomoc.GG:28750685 jeszcze raz bardzo prosze o pomoc zalezy mi na tym poleca ++++ badz - jak kto woli.:]

Jaki system operacyjny?? Spróbuj przywrócić system do wczorajszego stanu tu masz link jak to zrobić:

http://support.microsoft.com/kb/306084/pl i wybierz "Jak przywrócić poprzedni stan systemu Windows XP za pomocą narzędzia Przywracanie systemu"

W razie innego systemu operacyjnego wpisz w google - jak przywrócić system

Opublikowano

Kombinowałem z rozdzielczością i z full screen lub window mode, ale nadal bez skutku. Lockera do blokowania hs nie robiłem, bo uznałem to za niepotrzebne, być może to jest przyczyną...

Jakieś pomysły?

Opublikowano

Kombinowałem z rozdzielczością i z full screen lub window mode, ale nadal bez skutku. Lockera do blokowania hs nie robiłem, bo uznałem to za niepotrzebne, być może to jest przyczyną...

Jakieś pomysły?

Ale chodziło mi o rozdzielczość systemową (windowsa) nie o roazdzielczość gry, zmień rozdzielczość i restart metka i fb, może zadziała

Opublikowano

czyżby padły obejścia czy serwer polski bo mam cały czas błąd i po kazdym CH ......

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

czyżby padły obejścia czy serwer polski bo mam cały czas błąd i po kazdym CH ......

PRZERWA KONSERWACYJNA LUDZIE CZWARTEK DZIŚ MAMY !!!!

Opublikowano

do której bo ja dawno w metina nie gralem i nie interesowalem sie konserwacja serwa

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

ehm jak zalaczam tego injencora daje na metina i nic sie nie dzieje zamyka sie okno tego programu i nic sie nie dzieje czemu??

Powiem ci tak skorzystaj z mojego tematu tam wszystko działa pozdrawiam

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

ehm dziekuje juz skorzystalem juz dziala fish bot

Edit jest dobrze w twoim lecz nie wiem co oznacza fisf onshore

Łowienie w ziemi (ikonka z drzewkiem) opisałem wszystkie funkce we wcześniejszych stronach (chyba w 12)

Opublikowano

mam netframeworka 4.0 i windows 7

Odpalaj w windows mode w kolejności - najpierw metin, potem injector

Opublikowano

Proszę bardzo inny serw:

http://rapidshare.com/files/440080321/FishBot__Obej__cie_by_Kurek93.zip

skana nie daje bo jest to ta sama paczka co poprzednio

Opublikowano

A ja mam taki problem:

FB działał normalnie, było wszystko ładnie pięknie, a po godzinie wyskoczyły mi ???? znaki zapytania. Odpaliłem jeszcze raz FB (najpierw injector potem metin przez obejście) i to menu bota już mi się nie włączało.

O co chodzi ??

Proszę o pomoc będą +++ lub --- jak kto woli.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Sciągnąć NetFrameworka, na niektórych ver. XP nie chodzi ;/

Opublikowano

hahahahah nie mogę z osób które na servie łowią na FB cały czas 24/h itp. Potem wszystkie małze/perły wystawiają w jednym shopie, Ponieważ w nowy rok był evencik jakiś i GM wbił się na ch2 zobaczył z 6 shopków full zapełnionych małzami po 7kk (chodzą po 4kk dlatego nikt nie kupił) i od razu bany się posypały.

Związku z powyższym proszę was żebyście tak nie robili bo jak łowicie gdzieś ja np. w m1 ;pp to żeby był nie daleko was znajomy albo shopek i mu oddawać i żeby od razu sellał po 2 małże naprawdę bezpieczniej jest tak robić.

To była porada jak nie dostać szybko bana za FB

Opublikowano

Witam!

Wczoraj około 14 pobrałem FB i wszystko fajnie działało do 18 pojawiły się znaki "????" gra się wyłączyła, więc włączyłem ją od nowa, ale gdy włączam Metin2 Obejście to Injector po naciśnięciu na okno metin'a znika i nic się już nie pojawia.Dziś przeinstalowałem Metin'a i FB i dalej nic, zainstalowałem Net Framework 4.0 dalej nic, mógłby ktoś pomóc?.Z góry dziękuje.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...