Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa wszystko masz +

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Mi ten fb działał ale już nie gdy go raz wyłączyłem.

Teraz włączam fb i jest okno aby kliknąć na okno gry klikam i fb się nie włącza w procesach go też nie ma.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Mi ten fb działał ale już nie gdy go raz wyłączyłem.

Teraz włączam fb i jest okno aby kliknąć na okno gry klikam i fb się nie włącza w procesach go też nie ma.

Może po prostu spróbuj przeinstalować metka i FB

Jeśli pomogłem daj+,jeżeli nie daj,-

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

Fb przeinstalowałem i nic.

Ale 2 razy włączyłem jak próbowałem ze 100 razy.

Więc nie wiem w czym mam problem że się nie włącza.

Kurek to pomożesz czy nie?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Fb przeinstalowałem i nic.

Ale 2 razy włączyłem jak próbowałem ze 100 razy.

Więc nie wiem w czym mam problem że się nie włącza.

Kurek to pomożesz czy nie?

hmmm... ciężki przypadek....

Masz najnowszego net frameworka??? Jeśli nie można go pobrać z każdej strony z programami np instalki.pl, dobreprogramy.pl itp.

Jeśli masz net frameworka, a FB dalej nie działa spróbuj dokładnie odinstalować metka z partycji na której był( np. dysku C: ; D: czy na jakiej go masz), i po odinstalowaniu metka pousuwać wszystkie pozostałe po nim pliki i foldery, a następnie od nowa zainstalować metka i FB powinno pomóc, jaeśli nie spróbuj zainstalować metka na innej partycji, mojemu koledze to pomogło, jakimś cudem, ale pomogło. Jak nie będzie dalej działał napisz w poście, i dołącz SS

pozdro ..::KuReK93::..

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano
hmmm... ciężki przypadek....

Masz najnowszego net frameworka??? Jeśli nie można go pobrać z każdej strony z programami np instalki.pl, dobreprogramy.pl itp.

Jeśli masz net frameworka, a FB dalej nie działa spróbuj dokładnie odinstalować metka z partycji na której był( np. dysku C: ; D: czy na jakiej go masz), i po odinstalowaniu metka pousuwać wszystkie pozostałe po nim pliki i foldery, a następnie od nowa zainstalować metka i FB powinno pomóc, jaeśli nie spróbuj zainstalować metka na innej partycji, mojemu koledze to pomogło, jakimś cudem, ale pomogło. Jak nie będzie dalej działał napisz w poście, i dołącz SS

pozdro ..::KuReK93::..

Mam to samo co wiesiek, przeinstalowalem metka, zrobilem to co trzeba i odpalam przez obejscie, loguje sie, odpalam injectora klikam w okienko i nic, robilem tak pare razu i mnie wylogowywuje.

I pytanie na temat locka, po zablokowaniu, wrzuceniu wszystkich plikow mam odblokowac te oryginalne pliki czy wylaczyc program?

Opublikowano

Mam to samo co wiesiek, przeinstalowalem metka, zrobilem to co trzeba i odpalam przez obejscie, loguje sie, odpalam injectora klikam w okienko i nic, robilem tak pare razu i mnie wylogowywuje.

I pytanie na temat locka, po zablokowaniu, wrzuceniu wszystkich plikow mam odblokowac te oryginalne pliki czy wylaczyc program?

Wyłączyć, nic nie odblokowywuj

Opublikowano

Kopiujesz pliki z folderu "Injector&dll" do głównego folderu z grą np. X:/Program Files/Metin2

odpalasz grę przez AntiTorrentMSDOS lub przez AntiTorrent by Kurek93

włączasz injector

włączam metina AntiTorrentMSDOS lub AntiTorrent by Kurek93

dobra urochomil sie metin

klikam na inhector wlancza sie a jak klikam na okno metina wylacza sie

-,-

LUBIE ZAPIERDALAC ;]]

Opublikowano

Mi wszystko jeszcze wczoraj dzialalo... odpalilem gre przez obejscie pozniej fb i wyskoczylo okiento z fb i trybilo...

dzisiaj odpalam wlaczam fb odpale sie tylko to okienko z fb zeby kliknac na pasek okna daje i nic... A wczoraj jeszcze wszystko dzialalo byla jakas aktualizacja jak ktos wie jak to naprawic prosze dac znac na PW... ?

Opublikowano

Mi wszystko jeszcze wczoraj dzialalo... odpalilem gre przez obejscie pozniej fb i wyskoczylo okiento z fb i trybilo...

dzisiaj odpalam wlaczam fb odpale sie tylko to okienko z fb zeby kliknac na pasek okna daje i nic... A wczoraj jeszcze wszystko dzialalo byla jakas aktualizacja jak ktos wie jak to naprawic prosze dac znac na PW... ?

Wczoraj była aktualizacja, niektórym może działać innym nie, (mi działa do tej pory) myślę że wystarczy przeinstalować wszystko od nowa (nowy storrentowany metek)

Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie wczoraj dzialalo, dzis chce wlaczyc klikam w okienko po odpaleniu injectora i znika, tak pare razy. Cos musi byc nie tak ;< Przeinstalowalem znowu metka i nic.

Opublikowano

bot nie zabija ryb nawet po zaznaczeniu opcji kill wtf?

zatrzymaj fb, zaznacz "kill" i naciśnij "enable" jak dalej nie zabija zrestartuj fb

Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie wczoraj dzialalo, dzis chce wlaczyc klikam w okienko po odpaleniu injectora i znika, tak pare razy. Cos musi byc nie tak ;< Przeinstalowalem znowu metka i nic.

Znika całkiem czy jakieś błędy wyskakują???

Opublikowano

Znika calkiem okienko, nie wyskakuja zadne errory.

na windows xp mam tak samo... na w7 działa elegancko

PS: dzieki kurek teraz all ok łap + ;]

Opublikowano

No wlasnie, wczoraj mi elegancko dzialalo ;pp tylko przy wylaczaniu wyskakiwalo okienko ze znakami zapytania i byly opcje "Tak" "Nie". Dzis chce wlaczyc i klikam w okienko, injector znika.

Opublikowano

Wczoraj była aktualizacja, niektórym może działać innym nie, (mi działa do tej pory) myślę że wystarczy przeinstalować wszystko od nowa (nowy storrentowany metek)

Przeinstalowałem i dalej to samo, wczesniej dzialalo mam Windows XP 32 bity... ? Wiecie jak to naprawić... ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...