Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem wszystko robie tak jak karzesz net framework itp i jak już włączam to hs logi wysyła ;/ (MAM XP) pomoże ktoś ... nawet próbowałem to co mówiłeś zainstalować na innym dysku

Opublikowano

Witam , ja mam taki problem. Sciagnalem wczoraj tego fish bota z pierwszej strony z pierwszego postu , no i mam problem. Robie wszystko tak jak w instrukcji i jest napisane ze mam otworzyc program Lock , no i tu pojawia sie problem , kiedy robie Open File , i wybieram plik "ahnrpt" to wyskakuje mi blad i jest napisane ze "odmowa dostępu" , tak samo jest z tym drugim plikiem. No i jestem w kropce. Co mam zrobic? Mam windows 7.. Moze pobranie gry od nowa cos da? Zadnych hackow wczesniej nie mialem..

Opublikowano

Daj linka do tematu ;P

Chłopacy, w ile czasu poleci wam małż, tak średnio?

I lepiej otwierać, czy sprzedawać małże?

u mnie jest tak- Małż= 5kk

Biała= 110kk+

Krwawa=45kk

niebieska=35kk+

Mi jakieś 3 małże w godzinkę wędka +4 ;pp

Ale mam pecha co do pereł więc sellam małże u mnie podobnie chodzą

Opublikowano

Witam , ja mam taki problem. Sciagnalem wczoraj tego fish bota z pierwszej strony z pierwszego postu , no i mam problem. Robie wszystko tak jak w instrukcji i jest napisane ze mam otworzyc program Lock , no i tu pojawia sie problem , kiedy robie Open File , i wybieram plik "ahnrpt" to wyskakuje mi blad i jest napisane ze "odmowa dostępu" , tak samo jest z tym drugim plikiem. No i jestem w kropce. Co mam zrobic? Mam windows 7.. Moze pobranie gry od nowa cos da? Zadnych hackow wczesniej nie mialem..

Pobierz od nowa co szkodzi spróbować ;d

Opublikowano

Sam mam widnows 7, i wszystko u mnie okey, nie było żadnych problemów.

Może spróbuj jako administrator...

Pomogłem? Daj -

Opublikowano

Ja mam taki problem ze gdy odpalam juz injectora i mam wybrac okno gry, to jak wybieram to injector mi znika i nei pojawia sie ;x? mam viste. w czym problem?? daje max+ za pomoc !!

Opublikowano

jako administrator nie moge uruchomic pliku Metin2PL Obejscie bo nei wlacza sie nic ;x a jak odpalam przez jako administrator plik AntitorrentMSDOS by kurek to jak klikam na injector to znika i nic sie nie pojawia. Jesli ktos rozwiaze moj problem ma max + ;]

Opublikowano

Spróbuj, nowego metka storrentować i spatchować i zrobić to poraz drugi.

Opublikowano

A ja jak włącze 3 fishboty to po kilkunastu minutach komputer się całkowicie zawiesza. Nie mówić że za słaby bo napewno nie ;p Spokojnie ciągnąłem na nim 8 botów kiedyś ;p

Zbieram add.png jak by co ;p

Jeśli dasz delete.png to foch! I do tego jesteś noobem, dzieckiem neo urodzonym w UPS ;p

Opublikowano

Ja jak odpalam już metka i fishbota i jak wybieram okno to fishbot mi sie wyłacza ;/ Wczoraj chodził bez zarzutu.. O co chodzi?? Pomocy. Daje +

Opublikowano

Ja jak odpalam już metka i fishbota i jak wybieram okno to fishbot mi sie wyłacza ;/ Wczoraj chodził bez zarzutu.. O co chodzi?? Pomocy. Daje +

Mam to samo a faktycznie botek zajeładny ;] i wczoraj smigał ;////

Opublikowano

To ja mam tak najpierw mialem tak ze wlaczalem metina odpalalem injector i najezdzalem na metina jak kilknelem na okno z metinem to injector się wylączał przeczytalem co pisaliscie wiec sciagnalem net frameworka 4.0 po sciągnięciu jak odpalam metina a potem injector to wyskakuje mi taki błąd - Not metin2 version costam costam prosze o pomoc dam limit+ i 5

:]

Opublikowano

Ja tez mam problem ;(( gdy włączam metina a później injectora to wyskakuje błąd coś tam metin wrong version ;/ a metek się włącza i gdy próbuje dać start to wyskakuje mt2fish coś tam adresse 000000

Opublikowano

Otwórz "lock" jako administrator

Jeśli pomogłem daj+,jeżeli nie daj,-

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

Jak ustawic zeby sam zabijał ryby

Przyciski fishbota, (jak i co) opisane na poprzednich stronach

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

Ja tez mam problem ;(( gdy włączam metina a później injectora to wyskakuje błąd coś tam metin wrong version ;/ a metek się włącza i gdy próbuje dać start to wyskakuje mt2fish coś tam adresse 000000

Nowego metka zainstaluj

Opublikowano

Nowego metka zainstaluj

miałem tak samo, zainstalowałem nowego i dalej tak jest... ;/

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Opublikowano

ja mam problem bo sie nie chce wlaczyc ;x

tzn. robie wszystko wg instrukcji i wlaczam metina tego z obejsciem i potem injector, wybieram okienko metina injector znika i sie dalej nic nie pojawia ;/

co z tym zrobic ?

W razie pytań lub problemów pisz na PW, email, gg !

email: [email protected]

gg: 31227495 - (odpisuje gdy wejde na gadu ! )

f1b4ef6eb52b2b9.gif

0fd786f54cb7fa0150afb68bbe043a45.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...