Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa na windows 7 ultimate 64bit masz +

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Ja ustawiłem sobie czasy takie jak na screenie klikam Start to mi wyskakuje błąd:

Zugriffsverletcung bei Adresse 05219568 in Modul *[EPvP]FB by Erpel 3.04.dll". Lesen von Adresse 00000018

O co chodzi ??

@Sry za mini odkop nie spojrzałem na date

Opublikowano

a ja wlaczalem lockera podmienialem ten plik a i tak bana dostalem ( w nocy kiedy mialem postac wylogowana)

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Więc o co chodzi ; d

ja mam identyczny błąd, znaczy nie mam błędu tylko jak przechodzę na okno metina , Fb mi się nie pokazuje , w procesach tez go nie ma , czyli po prostu , się wyłącza.

uzywam XP professional SP3 , ściągałem wszystko co potrzebne , NETframeworki i inne , które radzisz , żadna rada mi nie pomogła , doszedłes może do tego co się stało ?

= [

Czy winą jest to , że nie działa na XP ? bo widzę, ze duzo ludzi ma ten problem.

Opublikowano

Witam mam taka prosbe o pomoc ponieważ mialem instalacje wind.7 32 bit i wszystkie skladniki z hakami itp poszly sie... i probuje odpalic tak samo ale n wind niemoge...

zrobilem blokad wszystko ladnie sie urochami i jak klikam fb nie odpala ( sterownikow nie instalowalem oprocz karty graficznej ponieważ same sie sciagaja) Prosilbym o pomoc!!

Opublikowano

A ja na Win 7 32 Bit niemam tak jak u Ciebie że karasie mam tu gdzie karasie tylko wszystko porozsuwane na boki nic nieda sie zaznaczyc czym to jest spowodowane?

Pozdr.

Opublikowano

Cześć mam taki problem a mianowicie : wszystko działa oprócz tego , że za szybo wyciąga wędke i czeka z 1 min i dopiero zarzuca . Już używałem tego FB z 2 tygodnie temu i wszystko działało a teraz nie działa proszę o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mnie nie działa zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją a jak mam otworzony ten injector i klikam w metina to zamyka mi ten injektor i nic się nie dzieje. Możesz mi pomóc?

Opublikowano

Fish Bot fajny ale do dupy zarazem to jest program jakiegoś pedała i jak tylko zaczniesz łowić dasz start odrazu na email przychodzą mu twoje pasy i cie opierdala z kasy nie z eq chodźbyś miał trytona+9 tylko z kasy , do dupy

Opublikowano

Team do kasacji w moim temacie wszystko działa ']

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Automatycznie wiadomość systemu.

Temat został zarchiwizowany.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...