Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurek Ratuj co to takiego ??

http://img413.imageshack.us/i/mpc2.png/

To jest Injector, a w zasadzie wizualna jego część, mówiąca użytkownikowi co zrobić. Wyłaczy go i najpierw włącz metina, potem włącz ten Injector i kliknij na okno z metinem.

Jeśli pomogłem daj+,jeżeli nie daj,-

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurek czyli tak mam włączyć metina zalogowac się potem minimalizacja ..właczyc injectora i kliknąc spowrotem na okno metina ??

Jeżeli tak to coś nie tak jest u mnie bo robie tak wyskakuje mi ta informacja injctora klikam na metka i nic się nie dzieje gdzie moze problem byc

Windows xp servis pack 3

Opublikowano

@ up

otwórz sobie w window ;pp znajdź w folderze z metinem plik cofig ;pp

@ topic

włączyć się włączył, ale po 1 zarzuceniu wędki się tnie i nic nie robi help ;pp

Opublikowano

Kurek czyli tak mam włączyć metina zalogowac się potem minimalizacja ..właczyc injectora i kliknąc spowrotem na okno metina ??

Jeżeli tak to coś nie tak jest u mnie bo robie tak wyskakuje mi ta informacja injctora klikam na metka i nic się nie dzieje gdzie moze problem byc

Windows xp servis pack 3

Injector zanika?? jak pisałem już wcześniej ściągnij najnowszego netframeworka. Jest też taka opcja że są problemy z tym FB na systemach XP i niektórym po prostu nie działa ;/ Nie mam niestety jak wyeliminować tego błędu gdyż nie mam dostępu do systemu XP, ale bez względu na to pomogę tyle ile będę mógł

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

Injector zanika?? jak pisałem już wcześniej ściągnij najnowszego netframeworka. Jest też taka opcja że są problemy z tym FB na systemach XP i niektórym po prostu nie działa ;/ Nie mam niestety jak wyeliminować tego błędu gdyż nie mam dostępu do systemu XP, ale bez względu na to pomogę tyle ile będę mógł

pobrałem net framework 3,5 nic nie pomogło jeszcze jakieś propozycje ?

Opublikowano

Ten FB chodzi tylko na niektórych XP'kach, nie mam pojęcia od czego to zależy

Opublikowano

pobrałem net framework 3,5 nic nie pomogło jeszcze jakieś propozycje ?

Zamieszczony jest drugi injector, spróbuj z tym drugim, jest na pierwszej stronie w temacie, i sprawź czy nie masz przypadkiem gdzieś włączonego torrenta, i uruchamiaj jako administrator

Opublikowano

Cóż, mrowadsk to jakiś dzieciak i nic na to nie poradze, przepraszam Was ludzie za jego głupotę, i chamstwo. Myślę że pomogłem wielu z was o czym świadczą liczne wejścia do mojego tematu i wiele downloadów mojego pack'a, a on się tu rzuca nie wiadomo o co

Opublikowano

Cóż, mrowadsk to jakiś dzieciak i nic na to nie poradze, przepraszam Was ludzie za jego głupotę, i chamstwo. Myślę że pomogłem wielu z was o czym świadczą liczne wejścia do mojego tematu i wiele downloadów mojego pack'a, a on się tu rzuca nie wiadomo o co

Tak słuchaj ja jestem dzieciaczkiem ? Nie to ty jesteś kopiujesz moje pliki w FB zmieniłeś nazwe injector by kurek i myśli że jest fajny pozdro ja mam dużą liczbę pobrań a ty ? 40 + hahah szkoda mi ciebie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Tak słuchaj ja jestem dzieciaczkiem ? Nie to ty jesteś kopiujesz moje pliki w FB zmieniłeś nazwe injector by kurek i myśli że jest fajny pozdro ja mam dużą liczbę pobrań a ty ? 40 + hahah szkoda mi ciebie

Weź się ogarnij neo-kidzie czemu twoj FB nie działa u wielu osób a mój u tych samych tak??? Dalej twierdzisz że twój że tylko zmieniłem nazwe injectora?? (chociarz ty i nazwy okna nie umiałbyś zmienić) A żebyś sobie wbił to raz a pożądnie do głowy, wrzuciłem swoje obejście, swój plik 'ahnrpt', swój injector, i edytowany przeze mnie M2Fish.dll By Erpel, coś jeszcze?? A że mam ten sam sposób na blokowanie HS'a co ty to nie kradziesz poza tym sposób ten był od dawna znany i przedstawiony na innym forum.

Pozdro noobku, boli mnie tylko jedno: Że masz (będziesz miał) prawo do głosu w wyborach i będziesz się rozmnażał ;/ to przykre

Opublikowano

Oo sa jakieś postępy ale to jeszcze nie 100 % o co teraz chodzi ??

http://img829.imageshack.us/i/nampcfishbot.png/

klikam ok i dalej odpala się gra ale gdy w grze klikam start wyskakuje to

http://img337.imageshack.us/i/nampcfishbot234.png/

Wiesz co na to zaradzic ?

Odinstaluj tego metina co masz, wywal wszystko i zainstaluj od nowa ważne żebyś spatchował najpierw dopiero potem blokował hs'a i wgrywał obejście, i po co te pliki metin2client1, metin2client2 ,metin2client3, metin2client4 itd.?? Wywal to wszystko, wiem że tak się odpala inne FB żeby mogło pare być uruchomionych jednocześnie ale u mnie jest to zbyteczne, po prostu normalnie przez obejście odpalasz kilka metków i kilka injectorów i działa (sprawdzone nw Windows Vista i Siódemce). I nie potrzebny ten drugi Injector(z ikonką butelki, chyba od UG, albo perx'a) Będzie wykrywać hacki jak tamten będzie włączony

Opublikowano

przepraszam za 2 x to samo

Wiesz co na to zaradzic ?

no napisałej już wyżej czytaj dokładnie ;p

Opublikowano

Weź się ogarnij neo-kidzie czemu twoj FB nie działa u wielu osób a mój u tych samych tak??? Dalej twierdzisz że twój że tylko zmieniłem nazwe injectora?? (chociarz ty i nazwy okna nie umiałbyś zmienić) A żebyś sobie wbił to raz a pożądnie do głowy, wrzuciłem swoje obejście, swój plik 'ahnrpt', swój injector, i edytowany przeze mnie M2Fish.dll By Erpel, coś jeszcze?? A że mam ten sam sposób na blokowanie HS'a co ty to nie kradziesz poza tym sposób ten był od dawna znany i przedstawiony na innym forum.

Pozdro noobku, boli mnie tylko jedno: Że masz (będziesz miał) prawo do głosu w wyborach i będziesz się rozmnażał ;/ to przykre

tAK POZDRO szkoda mi ciebie [powiem ci tyle śmierdzący fiucie bo nic nie zrobisz gdy kserujesz a mój Fb działa wielu osobom a nazwa zaminy to kwestai res hackera więc morda dzieciaczku dostaleś bulwersa bo powiedziałem prawdę o tobie to że jesteś starszy o 2 lata wielkiej różnicy nie robi bo wniąskując z twoich postów jesteś głupi od samego urodzenia.A powiem więcej dziecko się rospisało i myśli że ejst mądry ale pora cię uświadomić Wal się jebany pozerze zapytaj się ludzi czy działa im mój FB bo jak widać na tym forum karjery nie zrobisz A więc pora przykręcić Kurek haha

Cała prawda: http://www.youtube.com/watch?v=N4HjsZqOaQ0

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Kurek dzięki wielkie już wszystko hula tak jak powinno ;pp

można włączyć kilka fb ?

a Ps. mrowadsk twój FB mi nie działał a kurka działa idealnie nawet się nie zacina a i on pomaga innym z tym fb i nie spamuje w twoim temacie że on też ma FB itp. ;p

Opublikowano

za taką obrazę powinien być warn ...

@ sorki za to coś mi się net pierdoli miało to być wyżej w tamtym poście nie wiem dlaczego walną nową odp. zamiast edytować ;//

Opublikowano

tAK POZDRO szkoda mi ciebie [powiem ci tyle śmierdzący fiucie bo nic nie zrobisz gdy kserujesz a mój Fb działa wielu osobom a nazwa zaminy to kwestai res hackera więc morda dzieciaczku dostaleś bulwersa bo powiedziałem prawdę o tobie to że jesteś starszy o 2 lata wielkiej różnicy nie robi bo wniąskując z twoich postów jesteś głupi od samego urodzenia.A powiem więcej dziecko się rospisało i myśli że ejst mądry ale pora cię uświadomić Wal się jebany pozerze zapytaj się ludzi czy działa im mój FB bo jak widać na tym forum karjery nie zrobisz A więc pora przykręcić Kurek haha

Cała prawda: http://www.youtube.com/watch?v=N4HjsZqOaQ0

Widzę że wujek google Ci pomógł w szukaniu jak edytować pliki dll, no niestety reshack jest za słaby do edytowania tego pliku potrzeba coś lepszego. A obrażanie mnie nic Ci nie pomoże, teksty z bluzgatora też nie(bo znając życie sam tego nie wymyśliłeś, bo w sumie to sam chyba nic nie umiesz zrobić) jeśli taki z ciebie cwaniak zrób dmg na skille. I skoro tak wszystkim ten niby "twój fb" działa to czemu tyle jest postów że nie działa. Tu cytat:

"Ps. mrowadsk twój FB mi nie działał a kurka działa idealnie nawet się nie zacina a i on pomaga innym z tym fb i nie spamuje w twoim temacie że on też ma FB itp. ;p"

A i ja nie muszę używać wulgaryzmów i bluzgatora żęby Ci pocisnąć, wystarczy że się urodziłeś, to największa krzywda jaką wyżądziłeś sobie i innym. mrowadsk jesteś wrzodem na tyłku połowy forumowiczów. I skoro jesteś taki obcykany w pisaniu skryptów to czemu nie porównasz obóch plików dll i injectorów i nie zobaczysz że są całkiem inne?? To było pytanie retoryczne, ale nie chcę Ci więcej cisnąć bo się popłaczesz.

I inteligencji nie mierzy się w napisanych wulgaryzmach, a szacunku nie można żądać, trzeba na niego zasłużyć

NIE SZUKAM WROGÓW NA FORUM, MROWADSK SAM ROBI Z SIEBIE KRETYNA WYPISUJĄC TAKiE GŁUPOTY. WSZYTKIM ZADOWOLONYM UŻYTKOWNIKOM DZIĘKUJE ZA +

Opublikowano

Kurek dzięki wielkie już wszystko hula tak jak powinno ;pp

można włączyć kilka fb ?

a Ps. mrowadsk twój FB mi nie działał a kurka działa idealnie nawet się nie zacina a i on pomaga innym z tym fb i nie spamuje w twoim temacie że on też ma FB itp. ;p

Święta prawda..... Gdy poprosiłem o pomoc mrowadsk to usłyszałem że jestem pojebanym dzieckiem który nie umie sobie poradzic z podstawowym fb.. Zresztą nie tylko ja tak miło zostałem przez niego potraktowany wystarczy zerknąc w jego temat co drugi post kur$$ chu## i inne ładne wyrazy Wielki Pseudo-Biało-Czarny raper wzbudzza myśli że wzbudza strach w necie pfff

Opublikowano

Jeśli to możliwe proszę o jak najwięcej + ,nie dla siebie, chce tylko udowodnić że jednak coś osiągne na tym forum i może to utrze nosa forumowiczowi mrowadsk

Opublikowano

OTO OPISANE PRZYCISKI FISHBOTA:

27355669.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Mam problem Gdy właczam Injector 1.2 Nic mi sie nie pokazuje... wszystko ladnie dziala obchodzi torenta ale nie wyskakuje bot

69Chaos69.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...