Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ja robie wszystko t oco w instrukcji i mi nie działa mam windows xp. Włączam metina przez obejscie albo przez ten drugi i potem injector i daje na okno metina i bot sie nie uruchamia. Prosiłbym o poradę.

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Ja robie wszystko t oco w instrukcji i mi nie działa mam windows xp. Włączam metina przez obejscie albo przez ten drugi i potem injector i daje na okno metina i bot sie nie uruchamia. Prosiłbym o poradę.

dokladnie, mam to samo... ;/

W razie pytań lub problemów pisz na PW, email, gg !

email: [email protected]

gg: 31227495 - (odpisuje gdy wejde na gadu ! )

f1b4ef6eb52b2b9.gif

0fd786f54cb7fa0150afb68bbe043a45.gif

Opublikowano

Witam pomoże mi ktoś ??? Mam Net Frameworka 4.

Gdy odpalam hacka przez injectora od Kurka to mam nacisnąc na ramke metina, naciskam i dupa.

Gdy odpalam hacka przez injectora Perxa to wyskakuje to:

23302394.jpg

Proszę o szybką pomoc ;///

Opublikowano

Dlaczego tak zamula ? Mam ustawione 2850ms Fishdelay i 0 ms Botdelay. Po wyciagnieciu wedki czeka nie wiadomo jak dlugo - dlaczego ? Nawet jak mialem botdelay na 3000 ms to bylo tak samo. Czeka i czeka...

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Mamy się czego obawiać ?

post-161479-0-47851800-1294320020_thumb.jpg

Nie masz się czym obawiać mi też Norton wykrył. Jak na razie wszystkie przedmioty na koncie są i bot działa .

Opublikowano

Ja robie pokoleji z instrukcja w punkcie nasteonym musze skopiowac ten inicjoter(czy co to jest) i wyskakuj mi bład ze moze byc dysk pełen lub moze byc uzywany a ani jedno ani drugie sie nie zgadza. Co zrobic

Opublikowano

loguero ja mam problem. Wszystko juz poustawiałem i włańczam te metin2client1 i wyskakuje blad Wrong metin2 version daje ok i sie bot wlancza i metin tez wpisuje passy jak juz w bocie daje start to wyskakuje błąd zugriffsverletzung bei adresse i dalej tam jakies liczby. O co chodzi ? Czy mam jednego client usunąć czy co?

Opublikowano

Witam. Na samym początku chciałbym serdecznie podziękować autorowi za tak piękny wytwór. Jednak chciałbym zadać jedno pytanie. Gdy pozostawiam bota samego przychodze (przewaznie rano, badz duzo pozniej) i na miom pulpicie widnieje błąd. Metin2 client.bin przestal dzialac- czy jakos tak. Czym jest to spowodowane. Po ilosci robakow wnioskuje ze ten blad pojawia sie po jakiejs godzinie-dwoch. Co z tym zrobic? HELP... HEEEEELP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co za forum jak zwykle mi to nikt nie pomoże a innym tak już pisze z okolo 3 raz jaki mam problem a kazdy gówno czekam już pare dni. Może ktoś pomoże ? Wszystko juz poustawiałem i włańczam te metin2client1 i wyskakuje blad Wrong metin2 version daje ok i sie bot wlancza i metin tez wpisuje passy jak juz w bocie daje start to wyskakuje błąd zugriffsverletzung bei adresse i dalej tam jakies liczby. O co chodzi ? Czy mam jednego client usunąć czy co?

Opublikowano

ja mam tak że włączam metina wszystko dziala pieknie zalogowalem sie itp. Ale jak włączyłem injectora tego od cb to nicsnolem na meitna to okno z injectroem zniknelo i nic. Dalsze okno do ryb zabijania itp. nie pokazało mi sie prosze o pomoc!

Jakby co mam Windows XP 64 bit

Opublikowano

czy mógłbym prosić autora tekstu o tel. skypa albo coś?? Nie działa mi w ogóle... mimo przeinstalowania metka, freamowrka i wgraniu na injectora na XP cały czas bot mi się resetuje... czy mógł by mi ktoś pomóc?? z góry thx:P

info techniczne:D

XP Profesional SP3 wersja rok 2002

metek mi działa normalnie poprzednie boty mi też hasały a ten ni w ząb...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...