Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mrowadsk już sie nie udzielaj nad tym twoim tematem napisałeś wcześniej o nim to jak by chciał to by zajżał a pozatym mi twoj FB nie działa

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze,ale piszcie jak co robicie.Bo "wyskakuje mi HACK_DETECTED ..." nie wnosi dużo do problemu.Jeśli chcecie pomocy napiszcie co używacie i jak używacie .

pIOuQ29.png

Opublikowano

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Witam mam problem na Xp wszystko zrobiłem ale gdy włanczam fishbota i daje na metina to fish bot sie wyłancza oco chodzi prosze o szybka odpowiedz:P

Opublikowano

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Super mi działa. +

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

załóżmy że używam tego fb na postaci która jest na oddzielnym koncie i innym mailu niż moja główna postać i tu pytam czy mogę dostać bana na te główną?

44961917403710512398.jpg

Opublikowano

Wykrywa mi hack shield. Zrobiłem wszystko jak w instrukcji i dalej to samo.

@Edit

Dobra wiem, trzeba zainstalować net frameworka, ale jakiś błąd wyskakuje i nie chce się doinstalować

Opublikowano

Kolego chyba się pomyliłeś gdyż napisałeś "Fishbot by Kurek..." a wydaje mi się że powinno być "Upload fishbot by kurek..."

a co do programu = zassysam

---

Cała nocka i żadnej małży ( Exandros )

sygnanu.jpg

Opublikowano

Hehe, wszystko było by pięknie i ładnie gdyby nie to, że podczas botowania wyskakuje błąd "abnormal metin2 client terminal" czy coś takiego. Dodam że łowie na injectorze o nazwie PerX czy jakoś tak. W czym problem?

Opublikowano

Polecam moj temat

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

mam problem gdy chce zablokowac hs to gdy w lock.exe wybieram plik to pisze ODMOWA DOSTĘPU

Może już te pliki zostały zablokowane , lub sa używane czyli chcesz zablokować przy właczonym metinie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...