Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Fishbot By Kurek93 DziałA Po Aktualzacji 09.12.10

KuReK93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi wyskakuje to samo tylko że jak przełącze na okno metka to fb znika i lipa czym może być to spodwodowane. pomoże ktoś?

czemu mi się wyłącza???

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

mi wyskakuje to samo tylko że jak przełącze na okno metka to fb znika i lipa czym może być to spodwodowane. pomoże ktoś?

Istnieje możliwość że nie działa na systemach Windows XP Pro i Home, możliwe że wystarczy ściągnąć najnowszego net framework ze strony instalki.pl lub dobreprogramy.pl bądź jakiejś innej. Nie mam ożliwości sprawdzenia tego FB na systemie XP, był testowany na Vista i Siódemce działa na 100%, jedyna wada raz na pare godzin potrafi kicknąć bota ;/

Jeśli pomogłem daj+,jeżeli nie daj,-

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

no to lipa jak na xp'ku nie śmiga ;/

Trzeba sprawdzić z net frameworkiem, może będzie działać jeśli nie to proszę kogoś o SS i dokładny opis jeśli wyskakują błędy i jakie błędy

Następnym razem jak chcesz zwrócić moją uwagę, włóż coś fajnego. Biodrówki są sexy ;).

Jeśli ktoś kończy grę na s.21 (Candia), s.3 (Obsydian), s.26 (Solar) i ma konto/eq do oddania w dobre ręce, z chęcią przyjmę, może jakoś będę mógł się odwdzięczyć. ;)

Postacie w grze Metin2 o nicku: xXKuReK93Xx, Kurek93 itp. nie należą do mnie. W Metinie posługuje się całkiem innym nickiem, nie związanym z tym na MPC Forum

Opublikowano

Z przyczyn losowych nie będę dostępny do 17.12.10 (piątek), do godzin wieczornych(17-18), na wszelkie pytania odpowiem zaraz po powrocie

pozdro dla wszystkich użytkowników MPCForum

..::@KuReK93@::..

Opublikowano

Działa na XP tylko ściągnijcie sobie moja pake z poprzedniego posta i bedzie git mi działa

Na 100% działa na xp?? Sprawdzałeś??

metin2d.png

Opublikowano

sprawdzałem bo mam XP i cały czas go używam a i używajcie instrukcji która jest w paczce to napewno nie powinien wam wykrywac hs

esentialeforte po zaznaczeniu żeby ci ryby zabijał to musisz klinąc przycisk Enable i powinno działać
Opublikowano

Dziwne zrobiłes wszystko tak jak w instrukcji ? podemieniłeś wszystkie pliki i wrzuciłes tam gdzie powinieneś ?? jakiego masz net frameworka?

Opublikowano

wszystko podmieniłem ale nie mam net frameworka

edit: czy to dlatego nie chce mi działać ten fb??

metin2d.png

Opublikowano

Powiem wam jedno jak HS wykrywa to po 3 dniach ban leci na konto ja tak ciągle mam

Yyy..ta po 1 to HS da sie obejść.

Podziel się posiłkiem i daj +

Metin2 popularną grą.Ponad 95% muwi przeciwnie jeśli jesteś wśród tych 5% którzy muwią Metin2 jest super daj +!!! I Pokarz im ,ze sie mylą.

Każdy zebrany + pomaga biednym dzieciom biedoty :(

Opublikowano

Mam taki problem. Wszystko w menu fishbota zlewa się ze sobą co widać na załączonym zdjęciu. Czy wie może ktoś dlaczego tak się dzieje? Mam Windows 7 64 bity, Net framework 3.5 i 4.0.

post-84200-0-40822500-1292187315_thumb.jpg

Opublikowano

Mam taki problem , a mianowicie jak klikam na okno metina to fb się nie włącza . Co zrobić??

Masz mój http://www.mpcforum.pl/topic/253208-hack-metin2fish-dziala-na-pl-nowy/page__st__180

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

HACK_DETECTED ... Fajnie, mam win xp 32bity jak to ominąć? Sciągłem tego by patrix edit i nadal lipa. Czekam na wasze odpowiedzi.

Opublikowano

HACK_DETECTED ... Fajnie, mam win xp 32bity jak to ominąć? Sciągłem tego by patrix edit i nadal lipa. Czekam na wasze odpowiedzi.

a masz zainstalowanego net framework ??

Opublikowano

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...