Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj mi chociaż 1 działającego aktualnie hacka na pl Zjebie. Co pokazałeś swą wypowiedzią co? Posrało cię jak myślisz Że to jest legal to tak jak byś wszedł do sklepu wziąłbyś batona i byś wyszedł. Myśl co piszesz. Myślisz że to wszystko jest legalne i bezpieczne jak ten sponsor pay? Otóż huj. W każdej chwili możesz mieć kłopoty z policja, a jak byś nie wiedział to coś więcej niż ban w grze, w która jesteś uzależniony i nie możesz bez niej żyć. A zresztą, bawcie się tymi reklamami ale kiedyś, prędzej czy później zacznie to komuś smierdziec, namieza twoje ip i się nie zdziw jak tymi rodzice pójdą do pierdla albo dostaniesz taka grzywnę Że CI się odechce. A zresztą rób co chcesz. pierdoli mnie to

Edit ją tylko was ostrzegam i dobrze radzę

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podaj mi chociaż 1 działającego aktualnie hacka na pl Zjebie. Co pokazałeś swą wypowiedzią co? Posrało cię jak myślisz Że to jest legal to tak jak byś wszedł do sklepu wziąłbyś batona i byś wyszedł. Myśl co piszesz. Myślisz że to wszystko jest legalne i bezpieczne jak ten sponsor pay? Otóż huj. W każdej chwili możesz mieć kłopoty z policja, a jak byś nie wiedział to coś więcej niż ban w grze, w która jesteś uzależniony i nie możesz bez niej żyć. A zresztą, bawcie się tymi reklamami ale kiedyś, prędzej czy później zacznie to komuś smierdziec, namieza twoje ip i się nie zdziw jak tymi rodzice pójdą do pierdla albo dostaniesz taka grzywnę Że CI się odechce. A zresztą rób co chcesz. pierdoli mnie to

Ja nie mogę z ciebie! Opanuj się! Wiesz co oznacza "Free"? Minimalna znajomość ang. się kłania. Jako, że te reklamy są za free (darmo) nie będziesz miał'a problemów z policją! Poza tym po przeczytaniu warunków wypełniania jasno wynika, że GF dostaje kasę za to, że np. odwiedzamy strony lub rejestrujemy się gdzieś. Z tego wynika, że bana nie dostaniesz (po kiego grzyba mają tracić potencjalne źródło dochodów?! o.O ). I do twojej informacji- sam mam działającego na PLu DMGa (skille i pare razy z konia ;) ), działa też Speed ruchu w KamerModzie oraz na dropku używam MH. Proszę nie pytać o uploady itp, hacka mam z Japonii, tudzież z Mongolii , ew. Korea lub Chiny, bo jest w jakimś pokemońskim języku.

PS. Jeśli nadal uważasz, że są za to bany, to podaj jeden istotny argument. Tylko bez tych typu "dostałem bana! nie używajcie tego!"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Działające hacki masz w specjalny dziale do tego przeznaczonym. Zjebem nie jestem. Swoją wypowiedzią udowodniłem że nie ma z to bana. Tak jak kolega UP wspomniał są te reklam FREE! I GF dostaje za odwiedzenie każdej reklamy pieniądze i wynagradza Ci to w postaci kilku SM czyli działa to na zasadzie jak np. bux.to czyli klikasz i dostajesz pieniądze w tym wypadku SM. Dodam jeszcze iż jest to bardziej legalne niż ten wymieniony przez Ciebie sponsor pay. :) Więc proszę Cie nie pisz skoro się nie znasz i Cię to pierdoli jak wspomniałeś :). Ostrzegasz przed tym aby nie dorobić sobie za darmo i w 100% legalnie i chyba nie wiesz co to dobra rada. Koniec

Pozdrawiam

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Działające hacki masz w specjalny dziale do tego przeznaczonym. Zjebem nie jestem. Swoją wypowiedzią udowodniłem że nie ma z to bana. Tak jak kolega UP wspomniał są te reklam FREE! I GF dostaje za odwiedzenie każdej reklamy pieniądze i wynagradza Ci to w postaci kilku SM czyli działa to na zasadzie jak np. bux.to czyli klikasz i dostajesz pieniądze w tym wypadku SM. Dodam jeszcze iż jest to bardziej legalne niż ten wymieniony przez Ciebie sponsor pay. :) Więc proszę Cie nie pisz skoro się nie znasz i Cię to pierdoli jak wspomniałeś :). Ostrzegasz przed tym aby nie dorobić sobie za darmo i w 100% legalnie i chyba nie wiesz co to dobra rada. Koniec

Badek tak to działa :) MrPiotrek wspomniał w pierwszym poście że nie wszystkie SM dochodzą :) Ja do tej pory nie dostałem SM za reklamę która miała 30+SM :) więc teraz robię te same niby mało wartościowe :)

Proszę o skasowanie posta wyżej iż kiedy klikałem aby dodało moją odpowiedź rozłączył mi się internet i wygląda na to że poleciało 2x :)

Pozdrawiam

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Ok. Przekonaliście mnie, i proszę o pomoc. Dziś zacząłem wypełniać te reklamy ale nie wiem czy dobrze, bo wypełniłem 4 i nic nie doszło, i nie wiem co jest grane. Aha i nie wiem ale wy też wypełniacie 1 reklamę około 10 minut? Zawsze jest tyle pytań?

Opublikowano

tak zawsze jest tyle do uzulepnienia

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Opublikowano

LOL HAHAH ALE SIE PODNIECILEM ZA TE 4 REKLAMY PRZYSZLY SM DOPIERO PO 10 MINUTACH JESTESCIE WIELCY MAM 124 SM !!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pomocy ;p ja wypelniam reklamy i zazwyczaj pyta o jakis pin pod numerem tel i co mam podac ? pisze ze kazdy bledny lub mam podac email i podaje a pisze ze niama takiego !! help i smy niedochodza wogole

Opublikowano

No przepraszam PENTO. Ja już 200 sm. Ale czasem to mnie wkur bo tyle pytań jest wypełniasz 10 minut a na końcu pisze że zły email.

Opublikowano

Jestem mile zaskoczony obecnością większej sumki SM :) Dzięki wielkie!

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Mi w sumie od wczoraj wieczora 62 SM doszły,według moich obliczeń powinno jeszcze z 500 mi dojść.Skorzystałem i kupiłem rękawice złodzieja na 15dni.

Pozdro

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mi w sumie od wczoraj wieczora 62 SM doszły,według moich obliczeń powinno jeszcze z 500 mi dojść.Skorzystałem i kupiłem rękawice złodzieja na 15dni.

Pozdro

Klikałeś sponsor pay i super rewards czy to i to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...