Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie. Ban ok. Ale czy to jest nielegalne na tle prawnym? Czy za to policja może zapukać do drzwi? Czy to nie jest w pewnym stopniu kradzież?

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

Mam problem z AOL'em

Zainstalowałem go, włączam ten eee.exe, potem AOL'a.

Pojawia się okno (na nim jest pokazane logo AOL'a i napis np. Opening AOL... )

I tu się zacina. Nic nie da się zrobić :| Jest taki jakby "Brak odpowiedzi" i muszę użyć AOL proces.exe, żeby mi to wszystko powyłączał.

Jak 1 raz instalowałem to wszystko było ok, ale potem się rozwaliło i musiałem przeinstalować. Od tamtej pory nie działa :(

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Dziwne ja dzisiaj zarobiłem już 55 SM :D i to chwila moment po wypełnieniu ofert a do rana zapewne wpadnie jeszcze trochę :D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Ja tam się stracham to robić. Bo coś mi się zdaje, że jest to łamanie prawa polskiego. Bo wy okradacie GF ;) Więc nie tylko bany się posypią a le policja będzie pukać :* Ja tam wole się nie bawić, bo później będzie taka akcja...

W więzieniu:

-Za co siedzisz?

-Zgwałciłem swoją żonę. A ty?

-Robiłem przekręty na SM

Dobre co?:D Ale taka jest rzeczywistość, chyba że się mylę to niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu. Aczkolwiek nie wydaje mi się aby za to był tylko ban..

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

@up sorry ale zdurniałeś? My nie okradamy Gameforge bo oni sami nam dają możliwość zarabiania legalnie sm a to, że np jestem w Ameryce to nie mogę wejść na polskiego metina? Ludu następnym razem zanim palniecie jakąś głupotę pomyślcie dwa razy

Opublikowano

Mi tam jeszcze w ogóle nic nie przyszło a zrobilem dużo ofert ....

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

Zaje**** sposób bardzo polecam na dwóch kontach w 5 h zebrałem 230 sm :) jeszcze może coś dojdzie ale robie kilka ofert tez w sponsorpay bo odnich szybko dochodzą ale sposób zajeb*** POLECAM !!! .

18706.png

25601024773252.gif

Opublikowano

Ja tam się stracham to robić. Bo coś mi się zdaje, że jest to łamanie prawa polskiego. Bo wy okradacie GF ;) Więc nie tylko bany się posypią a le policja będzie pukać :* Ja tam wole się nie bawić, bo później będzie taka akcja...

W więzieniu:

-Za co siedzisz?

-Zgwałciłem swoją żonę. A ty?

-Robiłem przekręty na SM

Dobre co?:D Ale taka jest rzeczywistość, chyba że się mylę to niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu. Aczkolwiek nie wydaje mi się aby za to był tylko ban..

tak sie moze stac jezeli wypelniasz oferty platne kolego :) , a za darmowe nic ci nie moga zrobic bo wkoncu sa DARMOWE

Opublikowano

Żeby policja zawitała to musisz złamać prawo, a gdzie tu jest złamanie prawa? Zmiana IP nie jest nielegalna, tak samo podawanie fałszywych danych w Internecie jeśli się niczego nie kupuje, bo inaczej wszyscy co mają fikcyjne konta na Naszej Klasie mieliby problemy prawne xD . A przede wszystkim wypełniając te ankiety wcale nie naciągasz GF na straty, przeciwnie, na bank dostają kasę od tych co się reklamują się w Super Reward i Sponsorpay i to pewnie większą niż za normalnie kupowane SM. Podawanie fikcyjnych danych jest niezgodne z REGULAMINEM, więc możesz co najwyżej dostać bana, nic więcej. Amerykanin może grać na polskim kliencie, tak samo jak Polak na amerykańskim, więc tu nie ma problemu. Pozostaje kwestia zmiany IP, ale jak mówiłem na początku to nie jest zabronione prawnie.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Mam pytanko. Jeżeli wszystko już wypełniłem i sprawdzam w statusie, to kiedy jest "Vieved" tzn. że już zostało to potwierdzone i teraz czekać na SM, które dojdą lub nie?

Bo zrobiłem z 15 reklam i z tego tylko jedna doszła, jest teraz w "Awarded".

@Edit

I czy za to można dostać bana? Kilka osób pisało, że tak, kilka, że nie. W końcu nie wiem :huh:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up "viewed" to są tylko wyświetlone, zatwierdzone to "awarded", a przy czekających na potwierdzenie pisze "waiting for offer to report". Bana raczej nie dostaniesz, bo dużo osób tak robi i chyba jeszcze nikogo nie zbanowali. PS. od wczoraj udało mi się już nabić 135 SM i jeszcze około 186 czeka na zatwierdzenie, może coś dojdzie, dobra metoda polecam :D

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Czyli się pomyliłem ^^ Nie mógł mnie ktoś szybciej uświadomić?:PP To biore się za reklamy ładuje sm. Ale jeszcze jedno pytanie, bo chce to zrobić na daggerku 65lv tyle że skile m9 czy moge dostac tam bana czy na legalu moge ladowac, bez ryzyka? Bo troche up'ow nie kminie ;P

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

Czyli się pomyliłem ^^ Nie mógł mnie ktoś szybciej uświadomić?:PP To biore się za reklamy ładuje sm. Ale jeszcze jedno pytanie, bo chce to zrobić na daggerku 65lv tyle że skile m9 czy moge dostac tam bana czy na legalu moge ladowac, bez ryzyka? Bo troche up'ow nie kminie ;P

Z tego co ja wiem, to dostaje się "bana" na zamówienia SM'ów. Nie będziesz już ich mógł zamawiać.

Ale mogę się co do tego mylić...

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Up "viewed" to są tylko wyświetlone, zatwierdzone to "awarded", a przy czekających na potwierdzenie pisze "waiting for offer to report". Bana raczej nie dostaniesz, bo dużo osób tak robi i chyba jeszcze nikogo nie zbanowali. PS. od wczoraj udało mi się już nabić 135 SM i jeszcze około 186 czeka na zatwierdzenie, może coś dojdzie, dobra metoda polecam :D

Dzięki, tyle się sam domyśliłem. Nie byłem tylko pewny więc stąd to pytanie. Ja od wczoraj mam 140 SM i czekam na jeszcze trochę. Też polecam sposób.

Aha + za pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...