Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klikałeś sponsor pay i super rewards czy to i to?

Klikałem to i to. Sponsor pay z polskiego IP, a s rewards z amerykanskiego IP. To to jest powodem??

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponad 500? ho ho, raczej ci nie przyjdzie, bo te oferty 100+ 200+ 800+ itd zazwyczaj nie wyplacaja a jak juz to napewno nie tyle SM ile pisze ;) np ja dzis wypelnilem reklam na ponad 1000+ SM :) przyszlo 180...

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

Witajcie ja robię tak:

Zmieniam Ip na Amerykańskie programem Aol i włączam metin2.pl loguje się wybieram Stany Zjednoczone i wybieram SuperRewards i nie mam tych reklam ;/ próbowałem też zmieniać IP programem HotSpot Shield i próbowałem też z różnych przeglądarek np. Mozzilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome i nic ;( proszę was o pomoc dam PLUSIKI ;D

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

ponad 500? ho ho, raczej ci nie przyjdzie, bo te oferty 100+ 200+ 800+ itd zazwyczaj nie wyplacaja a jak juz to napewno nie tyle SM ile pisze ;) np ja dzis wypelnilem reklam na ponad 1000+ SM :) przyszlo 180...

Zauważyłem właśnie że jest coś nie tak. Bo ten małe ilości SM dochodzą odrazu,a te większe już nie.Ale tak to sposóbfajny tylko troszke czasochłonny

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano
Zauważyłem właśnie że jest coś nie tak. Bo ten małe ilości SM dochodzą odrazu,a te większe już nie.Ale tak to sposóbfajny tylko troszke czasochłonny

Własnie o to chodzi w tym wszystkim... reklamy po 5,6,7 i wyzej ale nie przekraczajac 20 SM, zazwyczaj dochodza a te 100+ no wiedomo ;P jak teraz popatrzylem w moje wypelnione, przyszly mi SM od tej reklamy 800+... Ile SM przyszlo? 82... I tak mysle ze to sukces... To wszystko zalezy od szczescia, bo nad jedna reklama siedzisz 15 minut i nic nie dadza, a nad 1 minutke i SM przyjda :) Fakt czasochlonne ale ja wole poswiecic te 3h dziennie i zarobic te ponad 100 SM, niz wybulic kase(ponad 30zl). Mysle ze sie oplaca i polecam wszystkim ;)

Opublikowano

Jest wielki problem !

Na początku działało ja zarobiłem około 70SM w 2 dni... kumpel też coś koło tego ale potem...potem nie dochodzą już a wypełniliśmy ze 100.... w statusie pisze, że są weryfikowane już z tydzien (nawet te po 3SM). Proszę o POMOC !

Edit@

Pod tym "zgłoś problem" ?

Da to coś ?

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

A ja mam jeszcze pytanie co do tego screena,te reklamy też można wypełniać.??

beztytuu1us.png

Opublikowano

ja wypelnilem 2 reklamy... 2 godziny w plecy na konfigurowanie tego co prawda, ale mam nadzieje że się oplacilo... ciekawe kiedy SM dojda i czy wgl dojda ; ) + dla autora

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Sposób pewny, jak zaczniesz wypełniać 'hurtowo' to nawet nie zauważysz że większość nie dochodzi, ale zadowolony będziesz.

Sam jak posiedzę z 2-3h dziennie to ponad 100 uzbieram. Zależy od szczęścia które dojdą a które nie :D

Opublikowano

Chcialem podkreslic ze aby doszly jakies SM , nie wypelniajcie po 1,2 reklamy bo to jest bez sensu :P

jak juz do tego siadacie to wypelnijcie ok 10 ofert i na 100% jakas dojdzie ;)

Opublikowano

wspsuj te z fakeNameGenerator. mi zawsze 'dzialaly' bo teraz nie mam reklam =.=

Opublikowano

jej. tu masz przyklad, to sa dane z fakenamegenerator:

Maria A. Purser <==== imie, nazwisko

1035 Hannah Street <==== miejsce zamieszkania, dom

Charlotte <==== miasto

NC 28273 <==== stan i kod pocztowy

Opublikowano

Dam przez 7 dni limit + i 5 jeżeli ktoś doładuje mi konto, min. 15 smoczych monet, na kocnie jest 15 lvl ^^ bez eq...

Podaje passy na PW...

Opublikowano

Właśnie, IP mi się nie zmienia, bez śmiechu, wcześniej miałem aol ale antywirus mi usunął składniki i teraz nie mogę zmieniać IP :<

Z początku szukałem wyjścia ale tak mi napisali no forum więc mam prośbę o doładowanie, jak mówiłem dam dużo + i 5

Proszęęęęęęęęę....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...