Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli się pomyliłem ^^ Nie mógł mnie ktoś szybciej uświadomić?:PP To biore się za reklamy ładuje sm. Ale jeszcze jedno pytanie, bo chce to zrobić na daggerku 65lv tyle że skile m9 czy moge dostac tam bana czy na legalu moge ladowac, bez ryzyka? Bo troche up'ow nie kminie ;P

Ta opcja jest darmowa a GF z zarobku nie zrezygnuje , bo przecież gdyby to nie przynosiło zysku to śmieszne by było ogólnie wrzucanie takiego sposobu zarobków SM w ISie .

Pomyślcie ludzie , ludzie muszą płacić za reklamy żeby klientela była chętna je obejrzeć . Więc przekonują SMami , to chyba logiczne bo kto by za darmo wchodzil na reklamy które nie wiadomo gdzie sie znadują.

Chyba że zrobili tą opcje specjalnie żeby banowac , śmiech na sali :D .

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam takie jeszcze małe pytanko , jest troche idiotyczne ale wolę się upewnić .

Jeśli kliknąłem niechcący w oferte płatną i z niej wyszedłem odrazu , a ona sie pojawiła w ofertach że ją niby robiłem , to odrzucą mi ją poprostu ?

Opublikowano

Mam takie pytanie wszystko dobrze zrobiłem i wybieram to superrewards daje opcje free i które mam wybrać (które bardziej się opłaca te co dają mnie sm czy więcej)

i z kąd mam wiedzieć czy dostanę te monety i czy tylko wystarczy się zarejestrować ?

Opublikowano

Mam takie pytanie wszystko dobrze zrobiłem i wybieram to superrewards daje opcje free i które mam wybrać (które bardziej się opłaca te co dają mnie sm czy więcej)

i z kąd mam wiedzieć czy dostanę te monety i czy tylko wystarczy się zarejestrować ?

Wszystkie po kolei rób , to czy bedziesz wiedział o monetach to przy opcjach gdy wybierasz free itp Masz w prawym górym rogu "View offert coś tam" . tam sprawdzasz czy oferty już są sprawdzane oraz czy zostały nagrodzone. Zarejestruj się i czekaj a w niektórych ofertach podawaj mail swój (radziłbym zrobic nowy bo tego dużo przychodzi) i w niektórych klikać w linki .

Ponawiam pytanie 2 posty wstecz :)

"Jeśli kliknąłem niechcący w oferte płatną i z niej wyszedłem odrazu , a ona sie pojawiła w ofertach że ją niby robiłem , to odrzucą mi ją poprostu ?"

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystko skonfigurowałem jak na filmiku, odpalam aola, sprawdzam czy ip amerykanskie, wbijam na metin2.pl, w super rewards> Klikam opcje free a tu brak reklam wth pomocy!

Opublikowano

Ja mam takie jeszcze małe pytanko , jest troche idiotyczne ale wolę się upewnić .Jeśli kliknąłem niechcący w oferte płatną i z niej wyszedłem odrazu , a ona sie pojawiła w ofertach że ją niby robiłem , to odrzucą mi ją poprostu ?

Nie, dostaniesz bana....

Żartowałam nic się nie stanie. :P

Come to the darkside we have cookies.

To pisałam ja Majka :)

Opublikowano

Ej przypadkowo wypelnilem formularz w all.

Bd jakieś problemy ?

mogę to jakoś anulować ?

Bd + lub - za odp z góry dzięki :)

A to dokładny adres który wypełniłem formularz :

https://www.discount-auto-insurance-rates.com/?wsc=401&adv=13&kw=IN&tk=SGVhbHRoSW5zdXJhbmNlRmluZGVycy5jb20sZWxsaW90dC5waXR0bWFuQGFsbHdlYmxlYWRzLmNvbSxEaXNjb3VudC1BdXRvLUluc3VyYW5jZS1SYXRlcy5jb20sQXV0byxJTg%3d%3d&refCampaign=af8a224ded8ec0eadd5d93a746de9d97&usck=1

Opublikowano

Ej przypadkowo wypelnilem formularz w all.

Bd jakieś problemy ?

mogę to jakoś anulować ?

Bd + lub - za odp z góry dzięki :)

A to dokładny adres który wypełniłem formularz :

https://www.discount-auto-insurance-rates.com/?wsc=401&adv=13&kw=IN&tk=SGVhbHRoSW5zdXJhbmNlRmluZGVycy5jb20sZWxsaW90dC5waXR0bWFuQGFsbHdlYmxlYWRzLmNvbSxEaXNjb3VudC1BdXRvLUluc3VyYW5jZS1SYXRlcy5jb20sQXV0byxJTg%3d%3d&refCampaign=af8a224ded8ec0eadd5d93a746de9d97&usck=1

jak cos zwiazane z autem to raczej nie ;)

Opublikowano

Ja polecam robić te oferty które mają 0-25SM :D mi te dochodzą wszystkie a co do reszty to na chwilę obecną marnie ;D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

up. chodzi mi o te oferty, które dają SM a nie tylko zaśmiecają ci tabelkę..

@edit. help!! jeszcze 1h temu mogłem się zalogować normalnie na AOL`a, a teraz jak wpisze hasło to jest informacja że złe hasło lub id. id i hasło mam zapisane na kartce od wczoraj i działało, a teraz nie :/ nawet nie działają mi te passy

id; mpcforump1 haslo; q1w2e3r4 

Opublikowano

Kurde człowieku ogarnij się umiesz czytać? Jeśli tak to popatrz wyżej i tam jest odpowiedź na twoje pytanie. Nie lubię takich nachalnych ludzi.

Ja przykładowo wczoraj zrobiłem ponad 15 ofert i dostałem tylko 6SM a dzień wcześniej zrobiłem około 20 ofert i dostałem około 70SM.

Więc człowieku który nie potrafi czytać to zależy jedynie od szczęścia za które dostaniesz SM a za które NIE!

Ja polecam jedynie robić od 0 do 30 SM za te oferty dostawałem tylko smocze.

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Kurde człowieku ogarnij się umiesz czytać? Jeśli tak to popatrz wyżej i tam jest odpowiedź na twoje pytanie. Nie lubię takich nachalnych ludzi.

Ja przykładowo wczoraj zrobiłem ponad 15 ofert i dostałem tylko 6SM a dzień wcześniej zrobiłem około 20 ofert i dostałem około 70SM.

Więc człowieku który nie potrafi czytać to zależy jedynie od szczęścia za które dostaniesz SM a za które NIE!

Ja polecam jedynie robić od 0 do 30 SM za te oferty dostawałem tylko smocze.

dokladnie ;)

Opublikowano

i tego i tego ale ostatnio na sponsorpay mi nie dochodzą sm.

udało mi się za uzbierane sm zamienić bonus +500 hp na 2000 ;D w butach

wgzxgl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...