Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde ja wyciagam jakies 10 sm dziennie.. wkurwia to na maxa bo wiekszosc niedochodzi np przychodzi z 10 maili i w zadnym niema jakiejs akceptacji wiec je usuwam i jak np wypelnie cos za 240 sm pisze ze wystarczy podac priv info ;p itd a dochodzi np1 sm bo poczekalem specjalnie niewypelnialem wiecej zeby zobaczyc czy przyjdzie ile ... niemam juz ofert zarobilem w kilka dni ze 100 sm a jak wypelniam teraz to pisze ze mam juz konto albo ze juz niemoge wyppelnic tej oferty czy cus ;p lipa macie jakies sposoby ?? rady?

Opublikowano

Mam chyba na to sposob poczekaj z 3 dni i wtedy bedizesz mil 100% nowe oferty (ile wyciagasz sm dziennie ? i ile sie dorobiles w calosci :D)

PS:ty na swoj glowny email prawdziwy dajesz zawsze w tych ofertach bo ja tak?

Opublikowano

Mam problem bo na glownym charu nie mam ofert, a na buffie mam, tyle ze nie da sie przekladac np zaczarowanie przedmiotu ... bym musial przekladac item, "czarowac xD" i wtedy przekladac ;p

ZBIERAM --- =)

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik , leci +

POLECAM !

[x] 10 Postow

[ ] 50 Postow

[ ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Rekrut
Opublikowano

Mam taki problem mam amerykanske ip lecz gdy wejde na metin2.pl i chce sie zalogoawac na konto to nie moge i jest strona startowa cos takiego mi wsykakuje"ze interene explorer nie moze odnales logowania... co robic? wiece moze?

Opublikowano

Mam taki problem mam amerykanske ip lecz gdy wejde na metin2.pl i chce sie zalogoawac na konto to nie moge i jest strona startowa cos takiego mi wsykakuje"ze interene explorer nie moze odnales logowania... co robic? wiece moze?

zmien przegladarke ( polecam Mozille Firefox )

Opublikowano

Żal. Wypełniłem dziś i wczoraj łącznie 73 reklamy. Potwierdzałem mailem, a przyszło 20 sm. Co jest Kurwa?

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

Ile dziennie mozna sm wyciagnac ile wy max mieliscie na dzien ? A i jesze 1 pytanie czy to ciagle mozna robic czy tylko 1 raz dana opcja ?

Ja wyciągam od 50-150 zależy od farta :) Możesz próbować kilka razy tylko oczywiście innymi danymi :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...