Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

też tak mam poczekaj chwile załaduje się i Potem będzie Normalnie .Przynajmniej u mnie jest już Ok :)

Odpowie Ktoś w końcu czemu Jest tylko białe pole I nie ma Reklam ??????????

Opublikowano

Odpalcie Aol i macie po problemie ... ja to was nie rozumiem , mi wszystko normalnie dziala ....

Kiedy wrzucisz reklamy te które ci działają??

Macie od wczoraj jakieś nowe reklamy?

Opublikowano

Kiedy wrzucisz reklamy te które ci działają??

Macie od wczoraj jakieś nowe reklamy?

narazie nie mam czasu , jutro moze dam rade .

@Edit

wypelnianie reklam :

http://www.mpcforum.pl/topic/235833-tut-jak-poprawnie-wypelniac-reklamy/page__gopid__1606316#entry1606316

Opublikowano

co trzeba wpisać w "state" rejestracji nowego konta? bo wpisuje już literki, numerki i ciągle invalid..

@dobra już nvm

Opublikowano

niestety nie mam reklam w SuperRewards ( zobaczę jutro czy będą) a na sponsorpay na 3 wypełnione oferty dostałam 12 sm ( 8sm i 4sm) na 3 jeszcze czekam ;d

edycja@

dobra 3 oferta za 11sm doszła chociaż dostałam 12sm ;D za nią

wgzxgl.png

Opublikowano

Zrobiłem teścik. W 53 min ( na koncie buffa) zrobiłem 95 SM. Więc da się spokojnie :D

Ogólnie dziś zrobiłem 730 SM !! ( Dostałem 315 SM i 278 SM z 2 reklam które miały dać po 600 + xD )

No nic, jutro po szkole kupuję IS i Gooo :D

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Mam pytanie w sumie. Czy za to jest ban? Bo nie wiem czy mogę to robić na swojej głównej postaci? Proszę o naprawdę szybką odpowiedź. Dam + za szybka odpowiedź! Czy tam - co chcecie!

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

Nie chcę się czepiać ale ja już dawno pisałem o "SUPER REWARDS" Dzisiaj wrzucam na youtube filmik taka mała zapowiedz

Film o AOL 9.5 który zawiera:

-rejestracje

-instalacje

-konfiguracje

-wypelnianie ofert

Czas trwania filmu ok 13min.

Filmik wkleje oczywiście na forum.

@Edit

Zapraszam wszystkich na mój Tutorial Video o AOL

http://www.mpcforum.pl/topic/236131-tut-hot-najlepszy-video-poradnik-o-aol-95-wszystko/

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ja już nie wiem co jest grane, ściągnąłem sobie Auto Hide IP (wcześniej używałem Aola i HotspotShield), zmieniam IP na amerykańskie i żadnych reklam na Super Rewards, zmieniam na francuskie, brak reklam, kanadyjskie, niemieckie, włoskie itd. wszędzie tak samo, a na SponsorPay działa :mellow: . Jak to możliwe, że na żadnym IP amerykańskim, ani na żadnym innym zagranicznym nie mam ani jednej reklamy na Super Rewards? Dodam że mam najnowszego FireFoxa (świeżo zaktualizowany) i próbowałem też przez IE 7, więc to nie wina przeglądarki. O co kamam? <_<

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Hm, chyba już wiem co jest grane, sprawdziłem na innej postaci i są reklamy w Super Rewards. Pewnie zablokowali mi reklamy na tamte konto, szczęście że to było nowe konto na którym chciałem sobie trochę nabić SM :D . Jak ktoś nadal nie ma ofert w SR proponuję założyć nowe konto i zobaczyć powinny być, gorzej jak i tam zablokują :rolleyes: .

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...