Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej a jak wy wypełniacie te oferty z ubezpieczeniem auta? Bo ja mam zawsze na początku podać zip code, no to daje i wyskakuje mi inne okienko jakieś gowno i w tym co wcześniej też np dam zip 10001 to wychodzi nowy jork i co w tego jak się wyświetla może z 10 jakiś ofert get quote i nie wiem co robić dodam że prawie każda reklama z tymi autami wypierdala pozniej takie gowno. A inni piszą Że od nich dochodzi i to sporo sm 50+ a nawet więcej.. Help plis

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a po co ci e-mail amerykanski ? o.O

P.S Hotmail , gmail

Bo niektóre reklamy trza potwierdzać. I używam maila aola.com Zrobilem 27sm sponsorpayem i 199sm super revardsem polecam;] (Za jedna reklamę doszło 143sm:D) A wypełniałem te reklamy z 2-3h;].

Aktualnie mam 220sm zobaczymy czy dojdzie więcej.

I mam pytanie czy jak na jednej postaci wypełniłem za te 220sm to jak wypełnie na 2giej postaci(2gie konto) to też bede mógł wypełnić te same reklamy?

I Mógłby ktoś dać tut jak robić te z autami bo właśnie za jedną taką zrobiłem 143sm. Ale teraz z każdą inna wyskakuje jakiś błąd nie wiem oco chodzi.

League of Legends

Opublikowano

Ja Kurwa Zjebie wiem gdzie jest zip code, chodzi mi o to jak te reklamy wypełniać te reklamy z autami bo same błędy mam czytaj dokładnie i się nie udzielaj jak nie umiesz mi pomoc

Opublikowano

Kazica może podawaj ssy lub chociaż ten tekst co tam pisze bo takto nikt nie wie jak ma ci pomóc.

A zanim ktoś postawi poradnik do aut to minie trochę.

League of Legends

Opublikowano

Później dam ss bo teraz nie mam za bardzo czasu... Najbardziej mnie wkurwia to że wypełnian te Pierdolone reklamy od 3 dni i tylko 20 sm. A reklam wypełniłem ponad 80 potwierdzam maila itd i wielkie gowno.

Bywalec
Opublikowano

mała podpowiedź jak byście mieli problemy podczas rejestracji :]

Name: Peter

Surname: Dollin

City: Las Vegas

State: Nevada

Zip code: 89123

Adress: 208 East Levi Avenue

Adress2: 89123 Las Vegas

Phone: 70249202**

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Ten sposób juz coraz groszy doładowałem jedynie 264 Sm na 1 na 2 ledwie 30

a teraz na 3 prooboje

a narazie 78 ofert do rozpatrzenia....

Opublikowano

Nowa postać? Nie kumam

Żeby na innym koncie porobić reklamy wtedy może wejdzie więcej sm'ów.

A wtedy jak wejdzie nawet te 100sm to bonujesz tym kontem i tyle.

League of Legends

Opublikowano

nie no kurwa gosciu, jestes zajebisty!! jedna reklame zrobilem i 180sm doszlo, kurwa jestes Pro, masz dzienny limit odemnie +i 5!!

w 15min 180sm ,PRO JESTES!!

O KURWA!!!! ja pierdole, nadoszla nastepne sm,

13032777318975834031.gif

Opublikowano

up stanal ci?

nie, i po co nabijasz takie durne posty? gdybym ja pisal takie dyrne "stanol ci" "to bym mial z 5x tyle postow co mam

13032777318975834031.gif

Opublikowano

To jest świetne po prostu xD Co prawda było już coś o AOLu i tym czymś ;p, ale ładnie tutaj wszystko opisałeś D:

+ leci

No, teraz poza 80kk codzień z botów, dochodzi jeszcze parę fajnych rzeczy na główną postać :D bony przede wszystkim :P

@Offtop 250 post :D

Opublikowano

po co robisz tkakie zamieszanie? mhm? ah ah ah srach przyszlo mi tyle i tyle pochwal sie chociaz z jakies reklamy bo kazde durne dziecko moze powiedziec oh przyszlo mmi dzis 600 SM z jednej reklamy...

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo już większość reklam do wypełnienia wykrywa, że używa się AOL, nawet w jednej ankiecie dot ubiezpieczeń był tekst " ubezpieczyciele znajdujący się w pobliżu AOL" i już żadnych monet z niej wycisnąc się nie dało.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahahahaha Właśnie ty pokazałeś jakie nasz iq pisząc posta w WIELKIM błędem językowym. Jak macie iq poniżej 80 to się za to nie bierz Hahahahaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...