Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Od 5h Nie mam wcale w SR zadnych banerow i linkow :/

Czy oznacza to, ze zablokowali czy mam sie jeszcze wstrzymac do jutra bo zobaczyc czy sa?

Wiem ze bylo takich kilka postow, wiec sry za spama : )

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to nie możesz zrobić następnej ? Opisz to konkretnie to może Ci ktoś pomoże :) Ja polecam Ci poczekać 2-3 dni

P.S. Mod ogarnij ten temat bo tu jest niezły sajgon

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Witam robie sm hot spot shieldem ale nic nie dodaje wypełniam nawet 10 reklam i ANi jedna nie dodała co radzicie?? zmienić hss na aola?

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Od 5 min aol nie zmienia mi ip na amerykańskie... Wczoraj i dziś popołudniu działał normalnie ale teraz już nie chce ;/ Ktoś może też tak ma??

Opublikowano

No bo robilem reklame 16SM RewardTV a jak loglem i chce znowu przez to samo to tej oferty uz niema sa inne... :/

Bo ty nie masz robić jednej reklamy a wszystkie wypełniać( jak potrafisz ).Nawet te po 200sm free mogą coś dać. Ja wypełniłem za 143 i doszło co do 1sm(miałem farta ale jak widać warto wypełnić każdą).

Dlatego reklama tą co wypełniłeś znika bo jak z czytania wychodzi wypełniłeś ją, dostałeś za nią sm więc nie myśl że będziesz mógł ją 2gi raz wypełniać.

League of Legends

Opublikowano

A ja mam coś takiego że np: Raz wypełniłem tą reklamę ( tydzień temu) i znowu mam tą samą. Wypełniłem ją podobnie lecz inne dane i nawet nie znikła ( tak jak bym jej w ogóle nie wypełniał).

Co mam robić?

Opublikowano

A ja mam coś takiego że np: Raz wypełniłem tą reklamę ( tydzień temu) i znowu mam tą samą. Wypełniłem ją podobnie lecz inne dane i nawet nie znikła ( tak jak bym jej w ogóle nie wypełniał).

Co mam robić?

Poczekaj a reklamy się zmienią :) Też tak mam ale po jakimś czasie się zmienią lub dojdą nowe :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Elo wszystkim

Wszystko "ok" oprocz bledu jaki mi sie wyswietla na kazdej ofercie z SR, chodzi o niedostpenosc ofert. Oznacza to, ze musze poczekac do jutra do refreshu?

Opublikowano

siema

mógłby ktoś zrobić jakąś mini liste programów zastępczych za aol..?

bo ten złom "aol" dupczy sie dzień w dzień z każdym odpaleniem kompa albo mi samo sie hasło zmienia na poczcie aol i nie moge juz wejsc albo program cos oddupcza.. mam go dość pobrałem ip hide ale.. wszystko ok tylko na metin2.pl w doładuj mam POLSKI a nie stany zjednoczone zmieniłem recznie i czekam czy dojdą jakies sm.. i reklam nie zwija na tym programie..

Opublikowano

Czasem zastanawia mnie czy na tym forum 80% osób to debile czy jak

Na co wam ten zjebany aol qrwa zmien ip programem Auto Hide IP i dziala super a wy jak te debile aol aol aol jak nie potraficie korzystać z aola to szukac google nic wam nie zrobi

DAWAC +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czasem zastanawia mnie czy na tym forum 80% osób to debile czy jak

Na co wam ten zjebany aol qrwa zmien ip programem Auto Hide IP i dziala super a wy jak te debile aol aol aol jak nie potraficie korzystać z aola to szukac google nic wam nie zrobi

DAWAC +

Hide ip łatwiejsze w obsłudze ale z doświadczenia wiem że bardziej muli neta(duużo bardziej).

League of Legends

Opublikowano

tak ale na tym hide ip zmiania ip sie blyskawicznie ale wchodze w zakladke doladuj i mam Polska i recznie jak zmieniam to sa oferty ale.. sm nie dostaje zrobiłem z 5 i nic nie doszło;// nie wiem co robic

Opublikowano

Po ilu minutach godzinach dochodzą te SM`y?

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

Wiekszosc ofert niestety jest martwa. Nie da sie z tym niestety nic zrobic. Dzisiaj znalazlem jakies amerykanskie ip darmowe, zmienilem w przegladarce, jedno na piec dziala..ale oki, udalo sie, robie reklamy.. i 80 sm a chyba z 20 zrobionych, 7 doszlo.

Mam pytanie, bo wypelniam te darmowe tylko. Dzialaja komus te powyzej 50?

Naprawde sposob jest czasochlonny, ale mysle, ze na nastepnym koncie bede juz wiedzial, ktrore dochodza i tylko te wypelnial, powinno pojsc zdecydowanie szybciej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szczerze to ciezko powiedziec, czy jest za to ban, czy nie. Napewno moze byc, bo podaje sie nie do konca prawdziwe dane ; ), ale z drugiej strony nie ma sie chyba czego bac, bo GF dostaje kase od firm za to, ze robimy reklamy. Oni sie ciesza, my mamy sm, wiec watpie, zeby byly za to bany, szczegolnie ze robimy to z firm USA.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wiem wiem że nie którzy tu mają przeciwny problem do mnie xD ale czy ktoś wie jak zmienić żeby Aol działał na niemieckim IP ? Jeżeli ktoś mi to powie jest zajebisty !! w ch.j :D i będę wdzięczny nie miłosiernie :D pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...