Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niektórych tych reklamach nie mogę się połapać,dziwne dla mnie są...w jednym proszą pod koniec o podanie PINU do numeru który podałem. Lub podać mail,a potem w wiadomości która przyślą kliknąć w link aktywujący. Robił ktoś coś takiego?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, jeśli wypełniasz z zakładki "Free" nic Ci nie mogą zrobić, bo:

1. Free to free ( darmowe )

2. My klikamy, rejestrujemy się itp, a GF dostaje kasę..

3. GF jest tego raczej świadoma, im więcej my wypełnimy ofert, tym więcej oni mają pieniędzy..

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Mógłby ktoś zrobić poradnik jak się na to zalogować? Bo niby się zalogowałem a dalej mam polskie ip ;/

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Mógłby ktoś zrobić poradnik jak się na to zalogować? Bo niby się zalogowałem a dalej mam polskie ip ;/

Jest wiele poradników i wystarczy chociażby zajrzeć do 1 posta w tym temacie

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Dzięki za + ale zbieram - :D w sygnie jest napisane :)

Wejdź na pierwszą stronę i zobacz pierwszy post :D tam wszystko jest napisane :) robimy to za pomocą Aol'a

29y2z2b.jpg

Opublikowano

ale wy jestescie pustaki kurwa.... programem zmieniles wiec jak go wylaczysz to ip tez sie "wylaczy" no kurwa mac.... do niczego sami nie mozecie dojsc...

Opublikowano

I jeszcze jedno, jak zmienić ip z amerykańskiego na polskie?

wystarczy wyłączyć Aol, a ip wróci do polskiego .

@ up mnie wyprzedził ;D

wgzxgl.png

Opublikowano

Juz sie nauczylem robic b. dobrze te reklamy i 100 sm wyciagam na nowe konto :D zawsze kupuje nowy bonik do przedmiotu i NNO wlazlo xD

refy RMCF

Opublikowano

To już nie działa. Nie miałem reklam, dziś powróciły. Wypełniłem 3 godziny temu 23 oferty i nic nie przyszło Kurwa. To już chyba nie działa tylko straciłem czas Kurwa w Huja.

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

To już nie działa. Nie miałem reklam, dziś powróciły. Wypełniłem 3 godziny temu 23 oferty i nic nie przyszło Kurwa. To już chyba nie działa tylko straciłem czas Kurwa w Huja.

A te wszystkie oferty robisz na tego samego maila? Jak tak to się nie dziw... Najlepiej robić sobie 1 adres na 1 dzień i po krzyku.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A te wszystkie oferty robisz na tego samego maila? Jak tak to się nie dziw... Najlepiej robić sobie 1 adres na 1 dzień i po krzyku.

Tak ale co ci to da jak na te same konto nie mozna robic w kolko tych samych reklam..

refy RMCF

Opublikowano

Co ty pierdolisz wgl daje maila w FAKENAMEGENERATOR, i wcześniej wypełniałem te oferty z Właśnie tymi mailami i było ok

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

Co ty pierdolisz wgl daje maila w FAKENAMEGENERATOR, i wcześniej wypełniałem te oferty z Właśnie tymi mailami i było ok

A maile potwierdzasz???? Jeśli nie to polecam stronkę. Tu dochodzą maile i mozesz je potwierdzać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja dodam iż przy pierwszym wypełnianiu potwierdziłem z 10 emaili i za każdą ofertę którą musiałem potwierdzić doszły SM :)

29y2z2b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...