Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo osób (w tym ja) złapało się na głupi "bug" czyli naszą głupotę i spryt.Więc myśleliśmy czemu aol może np. hide my ip.Niestety tylko aol w 100% maskuje ip i jeśli klikliśmy reklame,zmienililiśmy zakładkę dostajemy bana na super rewards i moze pomarzyć o sm . Tworzymy nowe konto logujemy sie na swojego serwa i robimy smocze na nowy końcie.

Pożałujmy wszystkich którzy się na to złapali.... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Proszę nie dawajcie minusów.

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam do was pytanie . Wszystko działa dobrze , ale czasami trzeba potwierdzic przez maila . Wchodze na tego maila i caly czas pisze '' Waiting For Mail '' i sienie włącza . Czekałem 10 mi i nic . Jest jakiś inny sposob?

Opublikowano

Mam do was pytanie . Wszystko działa dobrze , ale czasami trzeba potwierdzic przez maila . Wchodze na tego maila i caly czas pisze '' Waiting For Mail '' i sienie włącza . Czekałem 10 mi i nic . Jest jakiś inny sposob?

Ten e-mail jest chyba popsuty. Zrób sobie pare tu e-mail

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to jest legalne

to tak samo jakbyś mieszkał w ameryce i tam zarabiał przez te reklamy

Tam od razu masz amerykańskie IP, a , że żyjemy w polsce to trzeba sobie samemu zmienić IP i czuć się jak w ameryce :)

Opublikowano

zrobiłem 127 sm i dostałem bana ;o to jest nielegalne ?

Dziwne :D ja zarobiłem trochę ponad 200 SM i robię to od 4dni i problemów nie ma :D I dokładnie tak jak Ci pisali że jest to legalne :) Zresztą było to wspominane w którymś poście przez MrPiotrka ;D Ważne byś nie robił płatnych reklam ;)

Kolega trochę wyżej napisał że nic nie widać a więc niech pamięta że reklamy przychodzą i znikają trzeba trafić w dobry moment :D Co ja w ogóle gadam jak mam ciągle reklamy tylko że 3/4 to te same reklamy ale są:D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

no ja juz nie wiem bo mam konto 60 lvl a chcialem cos zarobic na pierscien expa a sie boje bo jak bana dostane to *uj

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

no ja juz nie wiem bo mam konto 60 lvl a chcialem cos zarobic na pierscien expa a sie boje bo jak bana dostane to *uj

Kto nie ryzykuje ten nie ma :D a 60lvl dla chcącego to nic trudnego :D

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Tak? To wbij. Łatwo ci gadać. Tu chodzi o to że za to można dostać bana i tyle. A nie o moje konto.

Opublikowano

60Lvl to mówię chwila moment ;D Proszę sprawdź sobie ostatnie moje sprzedane konto:

http://allegro.pl/konto-70-77lvl-kilka-postaci-rozne-serwery-email-i1223873184.html

Dodam że na Endurionie w 22k min był wbity 75 :) ręcznie bez żądnych botów

A bana za to dostać nie można iż jest to legalne więc nie ma co się tu spierać :)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Poje**ny jesteś? Co ty sobie tu licytację robisz? Jak Grasz na botach to masz, a jak się samemu gra to jest ciężej. Zresztą szkoda nerwów na ciebie. Aha i dzieki za minusy Kur*a dzieci

Opublikowano

Nie. Jestem w pełni normalny ;) A odwiedziło się trochę serwerów :D i powiem Ci że te postacie były robione uczciwie zanim była nawałnica botów :) I nie robię sobie tutaj już licytacji iż konto z miesiąc temu zostało sprzedane :)

Czy Wy też prawie ciągle macie te same reklamy?

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Sposób działa na 100%. Mam 2 konta:

Na 1 na Syriuszu mam 147 monet od wczoraj od 22-12.00 dziś nic nie wbijałem

na 2 na monastyrze 160 i czekam jeszcze na SM bo muszę mieć 166 na 10 zwojów egzorcyzmu :D robiłem od 9 do 11-11,30.

Ciekaw jestem czy za tą reklame 800+ SM coś dojdzie jak ją wypełnię.

Max+ leci.

Opublikowano

Czy jest inny program oprócz AOL'a i auto hide ip do zmiany ip? ponieważ żaden z nich nie chce mi działać...

pozdrawiam.

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Się okaże ;)

Kozica chłopcze kretynie wyjaśnij Szanownym użytkownikom MPC Forum na jakiej podstawie można dostać za to bana a robi się to legalnie a teraz podam Ci przykład tragiczny dzieciaku :)

Kolega POLAK siedzi sobie w USA ma amerykańskie IP i postanowił sobie doładować SM grając na metinie PL patrzy a tu SUPER REWARDS a więc postanowił sobie z tego skorzystać następnie wypełnia DARMOWE reklamy i cieszy się SM

I za co ma bana dostać? Tak samo jak doładowując SM przez Bułgarię wychodziło trochę taniej i za to też bana nie było.

Więc zamknij tą swoją szanowną gębę. Używałeś haksów to dostałeś bana i tyle koniec tematu

29y2z2b.jpg

Opublikowano

MrPiotrek mam do Ciebie prośbę abyś się postarał żeby temat został wyczyszczony i podpięty bo się tylko daremny spam robi

29y2z2b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...