Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym sio dowiedzieć jak odpalić tego bota pod SWSRO 2.

Jakiś czes temu gralem tam od wersją chyba 0.8 tego BOTA czy cos podobnego ale chce sie dowiedzieć Czy ta wersja bedzie tam działać.

JUZ ZROBIONE

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak bedzie wszystko w 1 poscie

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Dropnął mi SOS spear, co dziwne na 74 lvl, którego nie da się stradować, ani dać do stasha, co mam z nim zrobić? Mogę go dropnąć, ale czy inna osoba go widzi? Załóżmy, że chce go sprzedać, ide w bezpieczne miejsce, koleś mi daje kase, a ja mu dropuje to. Co to w ogóle za broń :O?

Opublikowano

@Keslaw Nie pisz tego samego w kilku miejscach. :) To jest broń Seal of Honor.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@up Podczas włączania wyskakuje error i możesz kliknąć tylko ok? :)

Wypakuj od nowa silka i spatchuj do najnowszej wersji. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Wrzuci mi ktos aktualne media.pk? bo kurcze sciagam tego mediapatchera i pisze ze pobrano a go nie ma ;/ nigdzie nie widac gdzie tylko bym nie zapisal

Opublikowano

witam. ja mam dziwny problem gdyz wczesniej bot chodzil normalnie a teraz gdy wchodze do gry loguje sie i nagle wyrzuca mnie calkowicie nie wiem o co chodzi a robie wszystko tak jak robilem kiedy dzialal. prosze o pomoc z gory dzieki ;)

"A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once.."

Opublikowano

@up

Pewnie masz crashe i nic na to nie poradzisz :P

Też tak mam.

Wchodź na silka do póki nie wbijesz.

mylove.gif

Opublikowano

aha to super :D bo czasami wbijalem 5 razy i zawsze wywalalo przez wybraniem postaci, ale to nic bede wbijal cala noc zobaczymy moze sie uda. dz za pomoc :)

"A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once.."

Opublikowano

Od 21 robi się luźniej, a przed 1 w nocy można już spokojnie za 1 razem wbijać na water :)

No chyba że jest w nocy event jak ostatnio :P

Opublikowano

beztytuubii.th.png

Uploaded with ImageShack.us

włączyłem

1Sro-db bot loader

2srproxy

3crackloader

Bota mam 1.3a media patchera Pobranego z Przypiętego działu wyżej

Gdy mam właśnie się zalogować aby zobaczyć moje postacie to mam Crash (to co widać na screenie)

[ Edyt owalem media plikiem MEDIA PATCHER]

Mam Frameworka +3.5

Gg, Aqq miałem Off

Help ;)

Opublikowano

@Up

Po co robisz temat a, potem opisujesz to samo w innym? ;d

Mi silkroad przestał działać jak edytowałam media, może reinstall silka i nie patchuj media?

mylove.gif

Opublikowano

Uzywajcie Autoselecta , sam uzywam problemow nie ma , latwy w obsludze , expi piorunem i zadnych crashy ani nic nie ma ; ) : D

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

o co chodzi po tym ostatnim update 1.688 ? bot stoi bufuje sie i nie atakuje a na dole pisze invalid target o co z tym chodzi zscz rozwiazalo problem db boterow ? :D

Opublikowano

@up

po dzisiejszej inspekcji na FYSRO jest to samo, bot nie reaguje jakby nie wykrywał mobów, ale wszystko sprawnie tylko nie atakuje !

b577e893e102f.png

Opublikowano

Autoselect tez nie dziala , innym bot dziala , ale chyba v. 1,5 ... Moze to 20-30 minut i bedzie dzialalo , wylaczyli prawdopodobnie opcje " autoselect " , ktora jest dostepna pod przyciskiem " A " , dzieki temu , autoselect nie namierza mobow i nie dziala ten sposob expienia... A co z botem okaze sie jutro , albo za 30 min ; )

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Ten MutliPatcher ma virusa , wiem , ze antywirus traktuje go jako virusa , ale uzywam Microsoft Security i nie da sie wylaczyc , i nie moge sciagnac . Jest jakis plik bez virusa czy cos , bo nie chodzi mi bot..

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Jak na razie bot nikomu nie działa.

Ściągnij sobie coś innego ja mam Nortona i można wszystko wyłączyć tongue.gif

juz to ominolem ; D

dziala wam juz bot ? u mnie jeszcze nie...

Daj + jak pomogłem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...