Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wylacz gadu podczas uruchamiania, a wczesniej daj wszystko co masz zalozone do storage i zrob reloga= )

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi takze nie widzi listy skillow sa same cyferki mam wylaczone gg podczas wbijania ... co sie z tym botem dzieje .....

@edit

dzieki abla zdjecie eq pomoglo thx !!

Opublikowano

1,3a czyta 11dg tylko typ 1 ( Draco ) lecz nie czyta avatarow , czesci grab petow i attack petow na zszc . a na SW2 nie wiem jak to jest ale pewnie podobnie chociaz tam nie gralem ; p to tutaj innego szpeca trzeba pytac ;d

przypominam ze te relogi nie potrzebne mozna robic teleport po tym jak zdejmiesz z siebie EQ

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Witam nadal mi nie działa bot po zdjęciu ekwipunku :( poważnie muszę czekać na nową wersję Db-bota ?? :mellow:

Opublikowano

@UP

Problem rozwiązany, sam rozwiązałem bez pomocy z forum :P uruchomiłem przez bota konto na ZSZC(Water) wpisałem proxy 67.205.76.42 i okazało się że bot widzi skille, potem uruchomiłem na ZSZC(Fire) i wpisałem 72.55.143.209 gdzie nie czytał skille i miałem wszystkie :P

Opublikowano

"Problem rozwiązany, sam rozwiązałem bez pomocy z forum" bravo ale nie masz sie czym chwalic o.O

I nastepnym razem uzywaj opcji EDYTUJ bo jak latwo zauważyc napisales post pod postem

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Wiem o tym że napisałem post pod postem ... zapomniałem z edytować ... nie raz już używałem tej opcji przyjacielu ...

Opublikowano

czemu mi bot nie dziala? sciaglem tego nowego patcha 1.687 i jak wchodze na bota noramlnie wszystko gra ide na spota ustawaim skile daje start to pisze invalid target nie chce atakowac a przed tym patchem jeszcze jak byl 1.686 wszystko normlanie dzialalo ?? ja mam bota 1.3a

Opublikowano

Za każdym razem jak jest nowy patch to BOT nie działa

Musisz odczekać do 12h i załapie

Poty będą działać tylko nie będzie bił

Opublikowano

no wlsanie z tym czasem czekania to roznie nawet moze niektorym od razu dzialac ( mi zawsze dzialal nie wazne co by nie bylo ) a niektorym to wogole przestaje dzialac xD

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Mógłbym prosić o aktualne media.pk2 do ZSZC oraz Patcha aby współgrało mi z cleintem? Aby nie było żadnych błędów itp. Miałem formata wiele plików miało wirusy byłem zmuszony do tego formata ... <_<

Opublikowano

Chodzi mi przyjacielu o nowego patcha aktualnego aby działał mi ZSZC oraz clienta exe czyli gdzie znajdę silkroad.exe oraz SRO_Client.exe itp :P chyba że wystarczy zpacthować bez zastępywania jakichkolwiek plików itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...