Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo będzie spokój albo dostaniecie 3 dni urlopu. :) Tyczy się użytkowników: pettka, M4niak, `Pilot`. A tera wyczyszczę temat.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spoko mówię jak jest ; ] hacka dostałem i chu* .. niech inni też dostaną to napiszą nie raz ; )

Opublikowano

Mogłeś dostać z wielu różnych powodów. Wcale nie musiało to być przez bota.

Tak to jest jak się pobiera z dziwnych źródeł. ;) Ściągnij z tureckiego forum o silkroadzie.

Wystawiający ma nick: LordIsBack - na 100% nie dostaniesz hacka. :)

P.S. Nie dałem nazwy forum, bo nie można...

85.jpg

Opublikowano

uwierz, że nic nie ściągam i mam dobrego antywirusa .. słyszałem, że nie tylko ja padłem ofiarą db bota .. może i akurat tej wersji

Opublikowano

A grałeś jeszcze kiedy była strona www coś jak stall tylko gość nie pisze na stronce tylko do ciebie w grze ?

Był błąd na te stronie i dużo osób zostało zbanowanych lub oskamionych do nagiej dupy :0

Opublikowano

wiem o czym mówisz ale nie używałem tego .. ostatnio zaczynałem grę na ZSZC i pobrałem tego bota .. dorobiłem się troszkę golda i hack ; ] więc tylko mówię, żeby później nie było płaczu :)

Opublikowano

Ja od pilota nie brałem ;p

Fakt że byliśmy w jednej gildii ;) To bota wziąłem z pierwszego tematu jaki powstał o bocie 1.3a xD i działa do dziś ;0

Opublikowano

jak mam wlaczone srproxy tam ip wpisane teraz chcem wlaczyc bota leci jakis pasek ale nic sie nie dzieje czyta chyba nie to ip jak ustawic zeby czytalo z tego foldera

Juz nie wazne

Opublikowano

Wszystko robię tak jak jest napisane i jak klikam w bocie start, to wyskakuje mi w okienku bota napis Grobes fenster?... Co robić

Opublikowano

Witam, ja mam problem z logowaniem, odpalam normalnie bota (Jak w instrukcji) i przy auto logowaniu próbuje z 2minuty a następnie zwiesza się na Request usser confirmation, i nie wchodzi, ciągle wychodze z silka i próbuje wbijać jeszcze raz. Jakieś sugestie?

Opublikowano

login in to znaczy zalogowany .. a co do wywalania .. to nie wiem ściągnij innego bota ?;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Ja mam taki problem ze jak wchodze przez bota do gry loguje mi sie normalnie i w momencie kiedy powinno wbic mi na konto pokazuje sie czarny ekran i wywala mnie z gry . Dzieje sie to kiedy wbijam przez bota probowalem reinstal clienta , bota ale nic nie pomoglo. W miare mozliwosci prosze o pomoc :P

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

@up Crash. :) Normalka musisz wbijać do skutku, aż załapie. :)

85.jpg

Opublikowano

Prosiłbym autora o uaktualnienie tematu. Albo zostanie odpięty. Po nowym patchu, bota odpala się w inny sposób niż jest opisane w tutorialu. Czekam. :)

85.jpg

Opublikowano

Widzę że dalej ludzie maja ze zrozumieniem najprostrzej sprawy z tym tutorialem . A więc tak.

Ściagamy zszc clienta w wersji 1.689 rozpakowujemy go.

Ściagamy patch najnowszy w wersji 1.690 i go instalujemy ( jak to chyba kazdy wie )

Link od ZSZC teamu

http://www.multiupload.com/3IQ33R48GD

Ściagamy Jumbot Loader do odpalenia później silka aby bot dzialal.

Link ode mnie skan plików poniżej

http://www.przeklej.pl/plik/jumbotloaderbykbumdlampcforum-zip-0028de59c7tb

Scan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9078ab36d82291af28150cf1ace74d92a8a98e27d0724fcb913253a0d1635208-1300468689

Po rozpakowaniu i zpatchowaniu najnowszym patchem od zszc teamu bierzemy się za odpalenie silka aby działał botek.

Odpalamy w kolejnosci loader , proxy ,db-bot w wersji 1.3a oraz loader (Jumbot)

W proxy wpisujemy adres ip serwera na którym chcemy grać ( bocic ) i klikamy START

W dbbocie ustawiamy ścieżkę do SRO_Client.exe i nic nie ruszamy więcej

W loaderze Jumbot w miejscu redirect wpisujemy 127.0.0.1 oraz port ustawiamy na 15778 i naciskamy LUNCH - W TYM MOMENCIE ODPALA SIĘ NAM SILK !!!

jEŻELI WSZYSTKO MAMY DOBRZE I W KOLEJNOŚCI ODPALONE TAK JAK NAPISAŁEM TO NA PASKU PO NAJECHANIU NA PROXY POWINNO PISAĆ "SrProxy + Bot - Connected"

Mam nadzieję że teraz juz nikt wiecej nie napisze , że coś nie działa a jak CI nie działa to znaczy , że coś zrobiłeś źle nie według tego co napisałem.

WAŻNE !!!

Wcześniej aby bot poprawnie działał potrzeba bylo użyć jeszcze patchera na media tzw "mediapatchera" teraz tego się nie używa , a jeżeli użyleś to silk będzie wywalał błąd !!!

Jeżeli pomogłem to liczę na plusika :D

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

mam problem na retro gdy w db bocie naciskam start nic sie nie dzieje i jest tylko client i nic sie nie dzieje juz 1/ 2 strony wstecz tez maja problem lecz nikt nie odpowiedzial tak wiec jaka jest odpowiedz ? pomoze ktos ?

Opublikowano

dalej ten Tutorial nie pomaga :) sciagnelem nowego (czystego) clienta :) dodalem wszystko po koleji daje lauch i odpala sie silk ale dajel jest nastawiony na serwer fire a ja gram na water :) wiec dalej cos jest nie tak

Opublikowano

pargas123 - jezeli zrobiles tak jak napisalem wyzej i dalj sie laczysz z fire to widocznie nie zrobiles tak jak to napisales . Odpaliles loadera proxy dbota i lunchera ? Zmieniles w proxy ip na water ? Jaki system masz jak win 7 w loaderze od umbota ustaw tryb zgodnosci z win xp sp3 .

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

no ja zrobilem tak jak mowisz :) i jednak podzialalo :) musialem wszystko do jendego folderu wrzucic ale jak odlalam loadera najpierw to wszystko pieknie ladnie idzie ale bot sie nie aktywuje w grze :) tak jakbym mial gg odpalone czy jakis komunikator :D chyba w tym loaderze na poczatku jest problem :D teraz nie sprawdze bo crowded serwery ale jeszcze w nocy sprobuje :) i wtym bocie od Ciebie co on odpala silka musialem dac ta druga opcje bo jak dawalem 1 to sie na fire logowal

Opublikowano

Może mi ktoś powie jak zrobić żeby czytał mi postać 116 lvl ? bot działa dobrze ale nie czyta postaci +100 . Wiem że coś z plikiem leveldata.txt ale nie wiem jak go wgrac do media.pk . Proszę o pomoc ;] Moje gg xxx

\\Nie podajemy gg publicznie. :)

Cain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...