Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to co mam zrobić? Srproxy sie zdupił? Bo jakoś normalnie zawsze wbijałem ;f a dzisiaj taka lipa . GG off wszystko off , antyviry zapory i inne gówna.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Gargamel, mam dokładnie to samo.

Pozostaje czekac, az zacznie dzialac normalnie, albo ktos nam pomoze :/

Jak rozwiązesz ten problem to napisz w temacie, albo chociaz do mnie na pw ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale to sr proxy traci polaczenie i nic z tym nie zroobicie gdyby mozna bylo jakos to bez sr proxy robic to bym dawno wam napisal ale NIE DA SIE wiec jak uzywasz bota musisz miec sr proxy lub jak nie masz media to tez wiec taki z tego wniosek ze Jak macie wlaczone SrProxy to sa crashe

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Ale bez żadnego patcha ze strony ZSCZ traci połączenie? To troche dziwne, chyba, że ten "serwer" proxy się zwalił. Da się go jakoś sprawdzić, czy jest online?

Może jakiś inny program do proxy z botem by lepiej współpracował?

Co do tych, co pytają o bota na serwerze SWSRO, twórcy chyba rozwijają go właśnie pod kątem tego serwera, więc macie oficjalną stronę, żeby nie było już zbędnych pytań:

http://www.sro-db.de/download

Jak widać, jest tam też łatka na Media.pk2.

Opublikowano

Zna kto moze sposób na to żeby bot sie nie blokował o drzewa? niestety na całym expie jest wmiare duzo drzew i czesto sie blokuje, a sam nie wyjdzie ;/

Opublikowano

Nie ma sposobu.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Jak jesteś w grze po kliknięciu Start w bocie dostajesz DC? Ustaw od nowa skille att/buffy. :) Wrzucaj po jednym i klikaj start. :) Będzie działać. :)

85.jpg

Opublikowano

No właśnie doczytalem wczoraj, ale problem nie tkwil w tym bo za kazdym razem ustawiam od nowa :P nie zapisuje ustawien.

Zainstalowalem wszystko od nowa i dziala.

TEraz bardzo bym chical wbic xD ale czarno to widze

Opublikowano

Zna kto moze sposób na to żeby bot sie nie blokował o drzewa? niestety na całym expie jest wmiare duzo drzew i czesto sie blokuje, a sam nie wyjdzie ;/

Jest sposób :D

Co jakiś czas po prostu zaglądaj na silka i patrz czy się nie zablokował i też czy Admin nie sprawdza spotów :D

Opublikowano

GMs biegają na "niewidocznym", więc ich nie zobaczysz. No chyba, że specjalnie się pokazują. ;p

P.S. Na dziś już uciekam. :) Sylwester nie będzie czekać. :)

85.jpg

Opublikowano

@maciek868328 Na innych podobno działa.

85.jpg

Opublikowano

Witam ten bot jest dziwny ... ;/ dziś rano bociłem normalnie wszystko było ok - cacy, a teraz wbijam to nie posiadam już listy ze skillami ... ;/ co jest grane ?

Opublikowano

@Eyes Weź zobacz czy nie masz nic z eventu. :) Itd przedmioty 11d i przedmioty za silki. :)

85.jpg

Opublikowano

Wiemy, że sporo, lecz niegroźne. :) Jak chcesz mogę dać Ci link do tematu z tym botem zcrackowanym. (oryginalnego tureckiego tematu). :)

85.jpg

Opublikowano

nie, nie trzeba :P antywirus kazdy plik z tego bota mi usuwa wiec niewiem czy sie oplaca go scagac z wylaczonym.

On nie podnosi kasy ani itemkow tak?

Czy mozna na nim miec grab peta?

Opublikowano

Podnosi co tylko chcesz. ;)

Można. :)

@down możliwe, że oni nie chcą nic podnosić. ;) Bo kasy ma się tam bardzo dużo. :P

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...