Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Eyes Masz wszystko w moim temacie. ;) W paczce z patchem jest też Sro_Client.exe i Silkroad.exe.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem wszystko pięknie czytając ze zrozumieniem , odpalam tak jak trzeba. Ale mam problem bo po zalogowaniu na postać wyskakuję Acces Denied 5 i bot znika.. Wiecie o co chodzi?

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Loguje sie, po pewnym czasie kiedy nie wbija na serwer resetuje sie ( lub resetuje sie kiedy wbija niemoge dokladnie powiedziec)

@ Edit:

Napisalem nie jasno.

Zrobilem wszystkojak trzeba.

Normalnie odpala gre i proboje sie zalogowac ale po pewnym czasie ( raz dluzszym raz krotszym, podejrzewam ze wtedy kiedy sie uda wbic) normalnie sie resetuje i wszystkood nowa.

Opublikowano

Co się resetuje?

85.jpg

Opublikowano

chodzi mu o crasha ale nie wiedzial sie jak wypowiedziec po naszemu xD

nic na to nie poradzisz a jak chcesz probowac to cain dawal linq pare stron wczesniej zwiazany z crashami

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Gdy klikam star game wyskakuje mi blad : divisioninfo.tx open fail ( mam odpalonego loadera) Po nakliknięciu ok wyskakuje mi jeszcze pare komunikatów typu ĄĘĄĄE.

Co z tym zrobic ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie no nie by crash.

Mój błąd nie włączałe przez cracka.

A co zrobic zeby po dedzie robil"zakupy" i wracal na respa

Opublikowano

Ja mam taki problem ponieważ ściągnełem wszystko co potrzeba ustawiłem jak pisałeś lecz gdy juz w bocie wszystko zrobilem ustawilem ścieżkę do SRO_Client klikam Start Game i nic sie nie dzieje

@Down

Nie

Spearow

Opublikowano

Ja mam taki problem ponieważ ściągnełem wszystko co potrzeba ustawiłem jak pisałeś lecz gdy juz w bocie wszystko zrobilem ustawilem ścieżkę do SRO_Client klikam Start Game i nic sie nie dzieje

@Down

Nie

to pobierz Net.Framework3.5 .

[TUT] - Poradnik Wr dla początkujących

plejas_7_1.png

Jeśli w czymś ci pomogłem to daj mi + ;)

1291495354-U115053.png

Opublikowano

Pilot te twoje MEDIA.PK2 wrzucone na 1 stronie to wystaczy wrzucic do folderu zainstalowac patcha NAJNOWSZEGO i potem bawic sie z botem i bedzie dobrze tak ;d?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mieć czyste Media.pk2 w zapasie. Lub włączać przez proxy. :) Bez bota. ;)

85.jpg

Opublikowano

mam problem jeszcze jeden tamten juz rozwiazalem;d a ten 2 to jest taki ze gdy wbije nacahra z botem cacy no nie

pisze na pasku do pisania ze nalezy pobrac wersje bota 1.4 i sie wylacza co na to POWIECIE?;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm bot mi dzialał normalnie cały czas , czasem były crashe przy logowaniu ale to tak rzadko. A dziś to dostłownie co minute są crashe ;/ wiecie może czemu?

@Edit/ Jest to samo nawet gdy odpale gre bez bota (tzn z proxy bo niechce mi sie wsadzacz czystego media.pk2 ;f)

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

A ja mam taki bug:

Bot na wersji 0.8 chodzi mi normlanie

A ten 1.3a jak wlaczam start game to tak jakby mi sie mial wlaczac i nic mi nie wyskaskuje tylko sie odrazu crashuje i tak w kolko

Opublikowano

Ja mam podobnie jak koledzy, gdy probuje sie zalogowac to wywala mnie do pulpitu co pare sekund...

A jeszcze wczoraj bylo cacy...

Można coś z tym zrobić ?

Tak poza tematem, mozna z tego forum pobrac jeszcze wersje 0.8 tego bota ?

Bo temat duszka gdzieś zniknął :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie pisalem do cb tylko do gargamela xD . a co do cb to nie wiem oco ci chodzi

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...