Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@quealt

Spróbuj wyłączyć antywirusa/firewalla, bo możliwe, że blokuje on/one włączanie bota.

@Sarge20

Zaznaczyłeś range w jakiej bot ma latać, bądź lvl mobów ?

Jeśli tak, to schowaj attack peta/grab peta do depo, zrób reloga/teleport i spróbuj, może załapie.

@Zielony skunik

Jeśli chcesz bocić dwie postacie, to tylko auto select, dodatkowo aby odpalić więcej niż jednego bota, po prostu potrzebujesz kolejne komputery :)

Konta/profile na tym samym komputerze nic nie dadzą

10465336176777382411.png
  • Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak zaznaczyłem i dalej to samo.

Peta niemam.

Relog/teleport tez nic niedaje.

Brat gra na tym samym bocie i mu wszystko elegancko chodzi a mi nie:(

Gramy na jednym kompie.

Opublikowano

Witam mam pytanie , jest mozliwosc urochomienia dwoch postac na bocie jesli tak to jaka ;P Dzieki

Dolaczam sie do pytania, niewystarcza mi bot na 1 postaci, chce wiecej hehe ^^

Ogolnie tut jak to tut wszystko okej opisane oczywiscie + musiales sie napracowac nad tym

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@YaYamiOmate and PuleQ

Nie ma takiej możliwości.

Do tego potrzebujesz dwóch komputerów bądź auto selecta

10465336176777382411.png
Opublikowano

Witam, zatem ze dawno mnie tu nie bylo pytam graczy którzy graja i są na czasie ;D czy działa bot który jest w 1 temacie , co nowego można by dać lub odświeżyć?

Kto by miał lepiej wiedzieć czego potrzebuje jak sam gracz ;)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Bot na Zszc (Water) działa supcio.

Czasami może się zdarzyć crash, ale zazwyczaj nic się nie dzieje.

Również od czasu do czasu są lekkie lagi.

Ale z tym da się żyć.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Pomocnik
Opublikowano

Wlaczam loadera, wpisuje w proxy ip, odpalam bota daje sciezke, a jak chce wlaczyc juz gre to po niemiecku wyswietla mi sei wiadomosc Großes Fenster? i nic dalej nie moge zrobic

zna ktos szybkie rozwiazanie problemu? zmienialem rozdzielczosc w grze i probowalem od nowa wlaczyc bota, ale nie zadziałało

Opublikowano

tyle pytań, że nie wiem czy jest jakiś sens zadawać następne :P ale spróbuję ; )

mianowicie jak wbijam do gry bot nie widzi skili ;o ogarnia ktoś temat? wcześniej tak się nie działo, bił normalnie - dopiero od wczoraj próbuję się z tym uporać

@down

właśnie czytałem inny temat z tym problemem i postanowiłem tak zrobić .. jednak nie da rady wbić - jak się uda postaram się napisać co i jak :)

Opublikowano

a no żeby odświeżyć temat napiszę drugiego posta .. snowman przeszkadzał mi w boceniu :P

czyli jednym slowem nie mogę mieć grab peta przy boceniu ? czy tylko snow man jest "zbugowany"?

Opublikowano

Wlaczam loadera, wpisuje w proxy ip, odpalam bota daje sciezke, a jak chce wlaczyc juz gre to po niemiecku wyswietla mi sei wiadomosc Großes Fenster? i nic dalej nie moge zrobic

zna ktos szybkie rozwiazanie problemu? zmienialem rozdzielczosc w grze i probowalem od nowa wlaczyc bota, ale nie zadziałało

uu duszek mam ten sam problem co ty :D tez lamie se ręce nad tym.. chyba nikt nam nie pomoze ;d pozdro kris

tak wyglada moj problem , zmienialem grafe itd i caly czas mam to :

http://img827.imageshack.us/i/problemf.png/

dodam ze robie wszystko : zaczynam od proxy wpisuje ip ( gg off ) klikam start , odpalam tego cracka klikam start game i .. reszte widzicie w linku w dodatku dodam ze odwiedzilem forum o bledach i owszem ktos go opisal ale nie uzyskal odp.

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

Witam,

wczoraj jeszcze bot dzialal bez pproblemu ( z królikiem;)

dzisiaj wchodze do gry chce zalaczyc radius( miejasce gdzie bot ma expic, ) i wyskakuje wszedzie 0;0.

wiecie o co chodzi...?

edit:

dzisiaj kupilem white wolfa:P

schowalem do depo, i wszystko dziala jak powinno.

Wiecie dlaczego z attack petem nie dziala?

Opublikowano

Witam,

ja na Retro nie moge wbic :<

100 lat bocilem, bylo fajnie (umiem wlaczyv bota) i od jakiegos czasu nie moge wbic, tak jak Koleszka wyzej, klikam start Gro'ss'e Fenster(jakos takos) i nic wiecej

@edit slyszalem cos o bot called helper max ? wtf ?

Opublikowano

@up A działa Ci gra bez bota? Masz nowego patcha\clienta?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

mi wyskakuje mi falied open listen port oco caman to w proxy jak daje start w proxy dzienki z a pomoc

facebookbannedinpakista.jpg

Juz Osiągalny??

Opublikowano

Witam,

ja na Retro nie moge wbic :<

100 lat bocilem, bylo fajnie (umiem wlaczyv bota) i od jakiegos czasu nie moge wbic, tak jak Koleszka wyzej, klikam start Gro'ss'e Fenster(jakos takos) i nic wiecej

@edit slyszalem cos o bot called helper max ? wtf ?

widocznie niema na tym forum osoby ktora byłaby w stanie rozwiązac nasz problem :) ja też duzo bocilem 1 raz cos takiego mam , renistalacje sracje nie pomagają wiec nie wiem co moge jeszcze zrobić wrzucałem na różne partycje i lipa

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

@up

ostatnio miałem ten sam problem.. ZSZC z...rąbało mi się, próbowałem próbowałem i jakoś się udało.. mój fajny (ironia) antywirus "Norton" blokował mi ciągle SroProxy więc musiałem go dodać do zapory, tak aby nie blokował go.. jednak przy jednej z prób pousuwałem wszystkie programy co dodałem do zapory i rozpakowałem clienta. Następnie dodałem wszystkie programy co mi blokował silka i jakoś działa ; )

spróbujcie tak zrobić i dajcie znać czy coś poszło.. przypominam, że z 5 razy reinstalowałem silka ..

Opublikowano

Fajnie bo mi zszc loader przestaje działać jak tylko go włączę.. cóż nie po boce se chyba..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...