Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączałem tylko jednego. Zapomniałem dodać że jak już pojawia się Logged IN!!! to wyskakuje też

nowyobrazmapabitowakz.png

ale odrazu znika i później już nic sie nie dzieje.

a jaki IP wpisujesz...? bo jak wpisalem IP z loadera w bocie to wlasnie tak sie zachowywalo.

POMOCY:

zrobilem wszystko jak w tutku, zainstalowalem NET F4.0, podmienilem media.pk, i bot Mi sie odpala, ale podczas logowania po kilku probach wywala mi do pulpitu, tak jakby w momencie zalogowania i wyboru postaci wywalalo do pulpitu, zadnego info nie mam, jedynie po paru sekundach bot usiluje ponownie sie zalogowac.

Co z tym zrobic, mam ten sam problem na 2 wersjach bota.

pozdrawiam.

edit:

po patchu media, gdy klikam recznie na clienta zszc oba serwery sa do not recomnet

w innym folderze zszc bez patcha media wszystko jest OK, i gra recznie odpala.

moze to cos wam podsunie do glowy^^

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak spatchujesz media to się nie da grać bez użycia proxy.

To o czym mówisz to Crash. Trzeba wbijać do skutku. Nieraz Crashe potrafią wyskakiwać do kilkunastu razy pod rząd! Nie trać nadziei. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Wpisuje 67.205.76.42 próbowałem też z 72.55.143.209 z żadnym nie działa

Edit: Jakoś udało mi sie zrobić :D dzieki za pomoc

Opublikowano

Jak spatchujesz media to się nie da grać bez użycia proxy.

To o czym mówisz to Crash. Trzeba wbijać do skutku. Nieraz Crashe potrafią wyskakiwać do kilkunastu razy pod rząd! Nie trać nadziei. :)

ok, dzieki.

Opublikowano

witam moze dac ktos medai i te inne pliki do bota zebym mugl bocic na zszc water ?

Masz wszystko w pierwszym poście ;)

Opublikowano

Witam , mam problem z owym botem ,a problem jest nastepujacy bot uzywa mi tylko 1 skila ten ktory jest pierwszy a z boku czatu pisze to : The selected item cannot be used together or the skill is already in use. A to sccren moich skilli :http://img690.imageshack.us/i/skillekj.jpg/

Prosze o szybka odpowiedz ! :) dzieki z gory

Opublikowano

Siema, wie ktos czym jest spowodowane to, ze bot sie blokuje w scianie , i nie chce z niej wyjsc? i to, ze dobitka bladera buguje i wyswietla "invalid target" .

Opublikowano

z tego co wiem to ze blokuje sie o sciany itp to normalka, a dobitka czasem dziala czasem nie . : ))

Proponuje uzywac spotow gdzie nie ma drzew kamieni itp. aby zapobiec blokowaniu, a co do dobitki polecam po prostu nie uzywac podcinki i dobitki ^^

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

Witam , mam problem z owym botem ,a problem jest nastepujacy bot uzywa mi tylko 1 skila ten ktory jest pierwszy a z boku czatu pisze to : The selected item cannot be used together or the skill is already in use. A to sccren moich skilli :http://img690.imageshack.us/i/skillekj.jpg/

Prosze o szybka odpowiedz ! :) dzieki z gory

Bot zapamietuje ustawienia, wiec jesli zapiszesz zmiany, a nastepnie dodasz nowe mocniejsze skill/buff, to takie cos sie wlasnie dzieje, ja usuwam caly profil i ustawiam od nowa przy dodawaniu skill/buff.

Opublikowano

Ustawilem od nowa bota usunelem konfiga i zrobilem od nowa wszytsko i dalej to samo , chowie do depo malpe strzaly z Im i Santa Seta i dalej to samo nie wiem czemu;///

Opublikowano

@up

A może dlatego, że nie masz w wersji 3.5 i starszych ?

Zainstaluj każdą wersję i powinno działać.

Najważniejsza to właśnie 3.5

10465336176777382411.png
Opublikowano

Witam!

Mam taki problem jakiego nie było. kiedy chce włączyć bota, po prostu gdy klikam 2xLpm na ikonę z botem nie chce się włączyć. Ściągałem różne wersje bota a z tych paczek co są tylko się włącza srproxy. próbowałem także reinstalki zszc, mam net.framework 3,5.

Czekam na jakieś pomysły, Liczę na Was :)

Opublikowano

Siemka.

Mam problem z botem wszystko dziła (imbue dzła mi ale reszta skili nie)nawet nie podchodzi do mobów.

Wiecie jak to zrobic??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...