Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hack... dzisaj dostalem hacka :), ktos sie wbił na moja postac i napisał ze beda hackowac teraz wszystkich przez gm'ow dopoki nie odbanuja zbanowanych kont za gold buga... wbijam sprawdzic czy cos mi zgienlo bo ponoc goscie tylko napisali to na uni i log off... i teraz pytanie czy hack przez bota? czy poprostu goscie sa tacy szpece?...

ale zrobił to ktos kto sie na tym zna i nie ma problemow z angielskim... bo napisał to szybko i nie w stylu i play i say tylko odpowiednie formy itd itp. jestem pelen podziwu pełna profeska... xD

ponawiam pytanie bot?...

Opublikowano

nie napewno nie moj , jedynie ze miales przed tem jakis syf . Skanuj PC

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

nie mialem zadnego syfu to byl pierwszy bot jakiego zaczolem uzywac... :) niemowie ze to przez twojego bota... ale poprostu pochwale sie taka nowinka... xD gosciu napisał tylko to chyba i log off zostawił wszytko, zmienie passy ale jak raz mi sie wjebali to i 2 raz nie ma przeszkod a takie pytanie zadałem zeby poprostu zasiac w innych glowach troche niepewnosci...:)

Opublikowano

Ten bot choćby nie wiem jak zrobiony ma jakiś w sobie syf. I pewnie nigdy się nie dowiemy czy to keylogger czy nie.

Ja jakbym zcrackował bota, to też bym napchał keyloggerów. :) I bym hackował, co 100postaś. :) Żeby nie było podejrzeń. :)

Proste? :) Ja nie używam bota i w życiu hacka nie miałem! xD

P.S. Muszę pójść do psychologa. Coraz bardziej udziela mi się atmosfera gg. Wstawiam multum emotów...

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mam problem...

Zrobiłem sobie nowego chara - wbiłem 92Lv - chcę ustawić bota i coś nie gra ^^

Używa tylko 3 (z 6 ustawionych skilli).

Po użyciu tych 3 bije normalnie z AutoAttack do momentu kiedy załaduję się któryś z tych 3 pierwszych.

Help.

Opublikowano

no wlasnie tez mam taki problem sprobuj usunac stary confing i zrobic od nowa , jak wstawiasz nuki to moze byc powod . Zauwazylem ze jak sie dodaje nuki i skille weapona to wtedy bot glupieje

P.S dzieki za podwieszke :)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Problem rozwiązany.

Po prostu jakiś skill przypadkowo dodałem do buffów - FAIL xD

Opublikowano

Ja mam taki problem ze jak chcialem dzisiaj wejsc to przy logowaniu nagle silk sie wylaczyl.

I tak caly czas po jakis 10 sec dostaje crasha robilem 1000 razy reintals silka jaki i bota i nic nie pomogo...

Co mozna z tym zrobic ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Witam. Grywam od jakiegoś czasu na swsro2 i mam problem z dbbotem 1.3a.

Gdy mam założone 11d, poty nie działają, bot nie widzi skilli, więc kolega mi doradził, żebym zdjął wrzucił do depo i zrobił tp. Zrobiłem tak , założyłem wszystko ,wracam do dh a tam bot ciągle potuje, a skilli nie widać.

Jak na to poradzić?

Możliwe, że na 8.0 nie miałbym tego ale niestety, nie mogę znaleźć patchera do spatchowania Media żeby bot mógł chodzić (lub po prostu takiego nie ma =) )

Proszę o pomoc, ew. właśnie tego patchera do 8.0 i instrukcje jak odpalać clienta przez bota itp.

Dzięki.

Opublikowano

jak robisz TP i masz itemy na sobie zawsze po TP bedzie sie bugowac a 0.8 z 11dg wogole nie dziala cu

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Wiem ze bedzie sie bugowac..

Czyli co, nie poradzę na to tak...? Za je bio za.

na zszc wszystko mi dzialalo, autopoty, boty, a tu nic. na mysro działal 0.8.... ale mialem 9/10d

Opublikowano

bo nie jezu a co my robimy tego bota zebysmy wiedzieli -.-poprostu jest taki jaki jest inaczej mowiac do dupy ale cos tam dziala . ; /

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Czyli co, mam czekać na 1.4.... aha ok, mam nadzieje, że twórcy pomyślą nad tym i poprawią to w następnej wersji.

Wie ktoś może, kiedy ona wyjdzie?

Opublikowano

Czemu jak się loguję poprzez bota to nie widzi mi listy skillów ?? Nia mam listy skillów ... wczoraj jeszcze była, robię load i też lipa heh ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...