Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobilem wszystko elegancko, przynajmniej tak mi sie wydaje bo pojawia sie nastepujacy blad botk.png

zrobilem wszystko w odpowiedniej kolejnosci i po wcisnieciu loadera cos takiego wyskakuje po chwili..

hellp?

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Instrukcja zawarta w pierwszym poście jest stara. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Zmieniłem w SrProxy IP na water i dałem start. Wchodzę na bota. Wbija do gry i dalej jest pokazany server fire. Co robic! Bardzo proszę o Pomoc :)

;]

Opublikowano

Dobra Cain, pomogles mi niezmiernie. Dziekuje.

a teraz jeszcze raz czy ktos moze pomoc mi z tym?

jakby kto pytal to robilem nawet jak na nowym filmiku i jeszcze przerozne kombinacje z pachem potem reinstall i bez media patcha wiec naprawde nie moge ogarnac tego.

Prosze o pomoc... tylko nie takie zlote wskazowki jak Cain'a bylbym wdzieczny.

Opublikowano

Warto coś dodać o puszczaniu kilku postaci na bocie na raz.Obiła mi się o uszy informacja że to możliwe :)

Ktoś wie coś więcej na ten temat ? Może ktoś próbował i udało mu się odpalić z 2-3 działające w tym samym czasie boty ?

Nick w grach: manog

Opublikowano

Czy jest jakiś bot do ZSZC, który nie posiada WIRUSÓW !?

Bo widocznie mam zbyt dobrego antywira i nawet kiedy go wyłączę i tak wykrywa w bocie wirusa i ni hu hu nie poboce. ;/

Anty wirus : Panda GP 2011.

Próbowałem ładnie usunąć tego trojana ale niestety przyssał się do pliku i nie da rady go usunąć nie naruszając pliku.

Nie mam zamiaru odinstalowywać AW. I nich mi nikt nie wmawia ze nie da się zrobić bota bez wirusów, bo trochę się na tym znam.

Proszę o pomoc !

e5fuf.png

Opublikowano

Pytanko,

Ktorego media patcher mam sciągnąć z tematu

MediaPatcher ZSZC - Automatyczny edytor media.pk2 po to zeby db-bot mógł nam dzialac

1, http://www.megaupload.com/?d=ZE78R53W

Scan MediaPatcher

http://www.virustota...d8b3-1287966069

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

2, Media.pk2 pod db-bot , patch 1.683 ( event )

http://www.megaupload.com/?d=VRMPYQTH

Nr.1 czy nr. 2 ?

prosze o szybką odpowiedź

10309579_1_1.png
Opublikowano

Mam ten sam błąd co kasabians

mam spatchowanego silka najnowszym patchem. ale gdy klikam tylko bot loader to wyskakuje mi ten błąd Bsobj

bez bota silka mogę odpalić.

prosze o pomoc ; )

Opublikowano

mam problem, od kilku dni boce i wszystko jest ok, dzisiaj rano tez było, gdy włączyłem teraz silka i bota to wczytuje postać leczy ją itp tylko nie używa skilli (niestety ich nie widzi w ogóle tylko mam 2 o nazwie np 1069) moby zaznacza, może mi ktoś pomóc?

Opublikowano

czemu jak wlaczam SrProxy wpisuje ip klikam start ,wlaczam ikonke lisa potem wlaczam crack loadera ustawiam sciezke i wlaczam jumbota i klikam lanuch .I na pasku przy Sro Proxy pisze SrProxy + Bot a nie ma Connected" ?? prosze o pomoc z gory dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...