Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

116lv? Na jakim to silku?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tym loaderze z Jumbota nie ma autologinu? Czy tylko ja go nie widze? :D

Jest jakis autologin dzialajacy tak że moge mieć zminimalizowanego silka ?

Opublikowano

proszę o pomoc

Bot nie wykrywa postaci i nie można bocić praktycznie. Komuś się udaje bocić tylko komu?

Oczywiście sciągniętyy nowy client 1.689, spatchowałem najpierw do 1,690 (TYLKO SPATCHOWAŁEM) ale było cannot transfer file manager wiec próbuje teraz z podmianą (z pliku z patchami) tych plików SRO_Client i Silkroad.exe . Nie używałem media patchera do obydwu opcji! nie mam otwartego gadu gadu odrazu uprzedzam.

Odpalam loadera (lisek jako ikonka :) ), sr proxy (wpisuje 72.55.143.209 , odchaczam binary log i biore start), crackloader (z tego tematu ściągnięty scrakowany) i tutaj nie wiem co mam wziąć czy start game czy poprostu mam mieć odpalonego tego crackloadera? oczywiscie uprzednio pokazuje ścieżkę do sro_client

1. jesli mam mieć odpalonego i nie klikać nic w tym crakcloaderze to ok, uruchamiam jumbo loadera i tam biore redirect i wpisuje te ip 127.0.0.1 z porem 15778 i klikam launch. Wszystko ładnie cacy fajnie ładuje sie :) juz sobie myśle "w koncu bot działa", ale ale ale (i tu jest problem) loguje sie nawet juz sobie do blacksmith w hotan poszedłem ;d no i co widze? bot w ogóle postaci nie wykrył.. -_- .

2. jesli klikam crackloadera na start game odpala mi sie drugi silk (DOBRE CO? niezły mc i to na jednej partycji dysku tyle ze bez bota, ale jesli to rozkmini ktos moze sie uda i z botem :P ! ), ale niestety też nie wykrywa postaci.. oczywiscie potem odpalam loadera tez nic (no wlacza mi sie ten 2 silk :).

podsumowując.. HELP! :D

Pozdrawiam.

Arczi_wwy

EDIT:

Zaraz po tym poście wróciłem do tego wyżej postu i co.. poczytałem uważnie :P nie ruszałem juz crackloadera (bota) tylko ustawiłem sciezke, tam loadera włączyłem i .. działa. !! :) dziekuje.

Opublikowano

Mam problem . po odpaleniu loadera , proxy (wpisaniu ip i porta) . włączeniu crackloadera i odpaleniu loadera (jumbota) i wpisaniu do redirecta i po naciśnięciu launch . odpala się silk i wyskakuje ten mały obrazek . i w SrProxy + Bot jest Connected . i na tym obrazku się zatrzymuje i dalej nie włącza silka . proszę o pomoc . ps. mam Windows XP . Frameworka 3.5 . Service Pack 3. post-320770-0-81907700-1300861352_thumb.jpg

Opublikowano

A ja mam taki problem. Włączam wszystko wg w/w poradnika all git wlacza sie silk ale po wpisanu loginu i hasla i nacisnieciu enter mi wywala silkroada i wyskakuje sro_client.exe przestal dzialac. WTF?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

zaznaczyłem opcje żeby podnosił curst heart-y wraz z grab petem ale nie podnosi ;/ why?

"No sex, go exp"

Opublikowano

Sorry, że powtarzam mojego posta ale nikt mi nie pomogl a potrzebuje szybko pomocy :)

A ja mam taki problem. Włączam wszystko wg w/w poradnika all git wlacza sie silk ale po wpisanu loginu i hasla i nacisnieciu enter mi wywala silkroada i wyskakuje sro_client.exe przestal dzialac. WTF?

Dam +.

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Mam problem gdy włączam SWSRO Bot to mi wyskakuję ten komunikat co mogę zrobić proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki

37046935907320904396.jpeg

Opublikowano

Mam taki problem zrobilem to wszystko . I odpalam private_server_loader odznaczam Redirect i klikam lanuch po chwili wyskakuje mi blad ze Wystąpił problem z aplikacją sro_client.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. i klikam nie wysylaj i nie moge nic zrobic

Opublikowano

@up Bo loader nie działa z zszc. Chyba no-dc jest już zintegrowany z clientem zszc, więc loader nie potrzebny.

85.jpg

Opublikowano

Działa, lecz inaczej się bo uruchamia.

85.jpg

Opublikowano

Widzę że dalej ludzie maja ze zrozumieniem najprostrzej sprawy z tym tutorialem . A więc tak.

Ściagamy zszc clienta w wersji 1.689 rozpakowujemy go.

Ściagamy patch najnowszy w wersji 1.690 i go instalujemy ( jak to chyba kazdy wie )

Link od ZSZC teamu

http://www.multiupload.com/3IQ33R48GD

Ściagamy Jumbot Loader do odpalenia później silka aby bot dzialal.

Link ode mnie skan plików poniżej

http://www.przeklej.pl/plik/jumbotloaderbykbumdlampcforum-zip-0028de59c7tb

Scan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9078ab36d82291af28150cf1ace74d92a8a98e27d0724fcb913253a0d1635208-1300468689

Po rozpakowaniu i zpatchowaniu najnowszym patchem od zszc teamu bierzemy się za odpalenie silka aby działał botek.

Odpalamy w kolejnosci loader , proxy ,db-bot w wersji 1.3a oraz loader (Jumbot)

W proxy wpisujemy adres ip serwera na którym chcemy grać ( bocic ) i klikamy START

W dbbocie ustawiamy ścieżkę do SRO_Client.exe i nic nie ruszamy więcej

W loaderze Jumbot w miejscu redirect wpisujemy 127.0.0.1 oraz port ustawiamy na 15778 i naciskamy LUNCH - W TYM MOMENCIE ODPALA SIĘ NAM SILK !!!

jEŻELI WSZYSTKO MAMY DOBRZE I W KOLEJNOŚCI ODPALONE TAK JAK NAPISAŁEM TO NA PASKU PO NAJECHANIU NA PROXY POWINNO PISAĆ "SrProxy + Bot - Connected"

Mam nadzieję że teraz juz nikt wiecej nie napisze , że coś nie działa a jak CI nie działa to znaczy , że coś zrobiłeś źle nie według tego co napisałem.

WAŻNE !!!

Wcześniej aby bot poprawnie działał potrzeba bylo użyć jeszcze patchera na media tzw "mediapatchera" teraz tego się nie używa , a jeżeli użyleś to silk będzie wywalał błąd !!!

Jeżeli pomogłem to liczę na plusika :D

Opublikowano

@stiepanpl Autor od dłuższego czasu nie był na mpcforum. Zobacz kilka stron do tylu, gdzieś jest instrukcja. :)

85.jpg

Opublikowano

@up Nie. ^^

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...