Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ja mam problem jakeigo jeszce chyba nie było. Wszystko robie zgodnie z instrukcją, wbiłem na serwa i na postać. No i jak gra się załaduje to tam pisze informacje w oknie od czatu żę bot sie załadował, a pod koniec tej informacji "5 Acess Denied". No i bot się wyłącza. Patchowałem media.pk2 wiec nie wiem w czym problem :/ Tutaj screen:

wtfmb.jpg

Opublikowano

Było i to dużo razy. Odpal gre przez crackloader.exe

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

@up To nie pomaga. Dziwne. Tzn. Ja to sprawdzałem u kolegi, bo u mnie działa. ^^

I jak się okazało, robi on all dobrze i nie chodzi. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mi bot nagle przestał działać po ostatnim resecie servera Fire(około 15-16). Nie rozumiem, daje sobie na swoich ustawieniach jak zawsze, włącza sobie buffy, zabija pierwszego moba, potem mam cały czas invalid target, podmieniałem sobie sro-client.exe, nigdy nie miałem problemu aż do tej godziny, nagle invalid target non stop :<

Opublikowano

Bo resecie zawsze bot nie działa przez jakieś 20-30minut. ; ))

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

@up To nie pomaga. Dziwne. Tzn. Ja to sprawdzałem u kolegi, bo u mnie działa. ^^

I jak się okazało, robi on all dobrze i nie chodzi. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Też miałem takie coś jak włączyłem przez ikonke bota , ale jak włączyłem crackloaderem to normalnie śmiga do tej pory ;) Więc niewiem czemu niby nie działa. smile.gif

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Ja mam mianowicie taki problem ... w proxy wpisuje ip na zszc water 67.205.76.42 ( nawet wpisuje 67.76.205.42 ) i za każdym razem ładuje mi silka na fire.... jesli mógłby mi ktoś pomóc to bardzo prosiłbym...

Polecą ++

Opublikowano

Mam problem: bot nie chce mi się włączyć. Robię tak jak pisaliście i dalej nie chce zaskoczyć ;/

Włączam srproxy wpisuje ip do servera "Water" (67.205.76.42) odpalam SWSRO bot, wpisuję swoje passy ustawaim Change Folder i robię start.

Coś robię nie tak? Zła kolejność czy jak?A może nie otworzyłam jakiegoś programu?

Dzięki za wszelkie rady

mylove.gif

Opublikowano

Oczywiście. ^^

85.jpg

Opublikowano

Piszę tutaj to samo, bo odpowiadacie:

Nie wiem czy to kwestia edycji media.pk2, czy pech... Kiedy zacząłem grać na ZSZC, pierwszy sos mi wydropił na 8 lvlu, odkąd zacząłem bocić, nie wypadł mi żaden kolejny aż do teraz, czyli 79 lvlu...

Mam po prostu głupie przypuszczenia, czy jest taka możliwość?

Opublikowano

Nie. Mi też pierwszy sos poleciał na 22 i to na bocie z zedytowanym media , i do tej pory (62 lvl) Żaden nie poleciał . To kwestia szczęścia ;)

Opublikowano

Włącz przez crackloader.exe . Wałkowane 100 razy.

Opublikowano

Mi się wydaje że, im większy lvl tym itemki dropią się rzadziej. Ale to tylko moje przypuszczenie :P

mylove.gif

Opublikowano

@up Dobre przypuszczenie, bo tak jest.

85.jpg

Opublikowano

Mam pytanko. Po dzisiejszej inspekcji działa wam bot? :P

Gdy go włączam wszystko jest niby okey, bufuje się itd ale jak wyjdę na respa to nie bije mobów które są na mapce.

Pisze coś takiego ,,Invalid Target"

A i nie używa mana potów ;o heal poty używa ale tych niebieskich jakby nie czyta bo teleportuje się do miasta bo ich jakby nie ma -,-

@Edit

Okey botek jakoś śmiga, może nie tak jak bym chciała ale zawsze coś :P

mylove.gif

Opublikowano

Mam pytanko. Po dzisiejszej inspekcji działa wam bot? :P

Gdy go włączam wszystko jest niby okey, bufuje się itd ale jak wyjdę na respa to nie bije mobów które są na mapce.

Pisze coś takiego ,,Invalid Target"

A i nie używa mana potów ;o heal poty używa ale tych niebieskich jakby nie czyta bo teleportuje się do miasta bo ich jakby nie ma -,-

@Edit

Okey botek jakoś śmiga, może nie tak jak bym chciała ale zawsze coś :P

po każdej inspekcji czy też patchu bot nie działa prawidłowo przez jakiś czas, do 12h max

Ale nie u każdego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...