Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sie stalo ze neima tego tematu na 1 stronie? gdzie on wogle jest?!

A tak to cos sie zjebalo... :D bo od wczoraj z botem wbic sie nie da..., ciagle po 2s wywala crash, zobacze czy reinstal silka cos pomoze... jakbyscie mieli juz ten problem i wiecie jak go rozwiazac dajcie znac...

EDIT

Nic to nie dalo, dalej ledwo wlaczam gre i wylacza sie odrazu... :D

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten bot lub jego alternatywa ( Auto Select ), ale on tylko bije, wtedy nawet pisać nie możesz:)

Z Crashami nic nie zrobisz.

Prosiłem poszukaj w tym temacie.

@edit

Może by tak w końcu podpiąć ten temat?

Nawet za temat Duszka...

10465336176777382411.png
Opublikowano

tez tka mysle a jezeli chodzi o odpalanie bota i zrobienie go to juz kazdy bedzie wiedziec co i jak z tego tutaj tematu to juz jest proste w tej chwili wszystko automat robi prawie

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

tez tak macie jak ja ? od 2 dni wywala mnie po max 30s probowania... :D pytam czy to jest ogolny problem? czy akurat dzisiaj i wczoraj mnie to dopadlo? i musze przeczekac?^^ (pytanie retoryczne) ma ktos to samo co ja? :D bo moze jest nas wiecej? xD

Opublikowano

ten bot jest NIEOGARNIETY :D otoz raz expi z lv range zaznaczonym, a czasmi nie... :D czasami cos innego mu odjebie i grab pet nie dziala, aby po 2h nagle zalapalo i dzialalo... co pomaga w takich sytuacjach? niewiem, kombinowanie, teleporty, relogi i inne gowna drewna, pet dzialal potem nie i teraz znowu dziala, teraz lv range dzialal wszedlem do cave chwile dzialal, potem nie, wyszedlem z cave zaczal dzialac, i znowu loguje sie start i nie expi lv range... ten bot jest jak kobieta nikt go nie zroumie -.-

EDIT

sry musialem gdzies to wylac z siebie... xD

Opublikowano

Zrób jeszcze FAQ z problemami. Bo ludzie tworzą kupę tematów. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

A zauważyłeś, że o tej godzinie co pisałeś posta był już zamknięty serwer? Czy raczej masz problem od dłuższego czasu?

85.jpg

Opublikowano

Pisali coś na forum, że spróbują coś zrobić z botami. :) może to oznaka ich walki? :)

85.jpg

Opublikowano

No bardzo mozliwe, ze cos probuja zrobic z botami. Choc pewnie juz niedlugo wyjda pliki pod 1.3 zeby dzialal. A tak btw to dziala inna wersja(V 0.8 jakby ktos nie wiedzial Hehe).

Opublikowano

nie wiem co z wami chlopaki i dziewczyny ale mi 1,3a dziala xD i to zajebioszczo ;)

Temat@ dodany FAQ poczatkowy jak cos jeszcze mozna dodac do FAQ piszcie ;]

Dajcie mi linqa do botga 0.08 tego z nie gotowym crackiem to tez zrobie cracka i upload zrobie gotowego dodam jako + tematowy xD co by nie bylo w kazdym cracku jest syf

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

1 i 4 pytanie, to to samo. ;p

Dodaj:

Q: Dlaczego po wciśnięciu start w bocie dostaje DC?

A: Usuń wszystkie skille/buffy w bocie i ustaw je od nowa.

Możesz to pytanie i odpowiedź zmienić, jeżeli jest źle napisane.

85.jpg

Opublikowano

Dlaczego po nacisnieciu start bot stoi i nie atakuje? tylko pisze invalid target?

odp:

:D

Odczekaj 20-30min i bot zatrybi możesz expić ręcznie te 30 min albo czekac w safe zonie

Opublikowano

napisalem niby jak bota odpalic na ten czas to moze nie miec troche ladu i skladu ale pozniej to zrobie ladniej i dodam screeny , narazie to taka informacja na szybko ^^

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Aby rozwiązać problem z invalid target proszę zobaczyć to:

Liczę na to, że pomogę. :)

85.jpg

Opublikowano

Prosze o pomoc. mam pytanie odnośnie gry na tym bocie + pet którego dziś odpaliłem pierwszy raz :)

Otóż mam problem z petem który zbiera mi moje itemy z mobow które ja zaatakuje, lecz nie zbiera mi juz itemów innych graczy a zaznaczyłem je w bocie żeby pet je zbierał. Jeśli ktoś potrafi pomóc bardzo proszę o wypowiedzenie się :)

pozdrawiam.

Arczi_wwy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...