Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ja mam znowu taki problem,bot dzialal przez ostatnie kilka dni ale teraz zaras potym jak dam "start" w bocie dostaje natychmiastowe dc, ktos wie czym to moze byc spowodowane?

ps:nieaktualme, problem rozwionzany :) wystarczylo nowa instalke zapodac ^^

Opublikowano

Mam pytanie, Nie grałem na swsro gdzies od 1.5miesiąca i mam problem. Wbijam przez bota wszystko ładnie,pięknie ustawiam i nie bije... nie zaznacza mobów ,poprostu stoi. Mam pota "a"

ps. 2gie pytanie, Dlaczego nie ma juz mobów przed consta...? czy to tylko u mnie ?:D bo nie mam np media albo cos ?

( SWSRO 2 )

Opublikowano

Mam pytanie, Nie grałem na swsro gdzies od 1.5miesiąca i mam problem. Wbijam przez bota wszystko ładnie,pięknie ustawiam i nie bije... nie zaznacza mobów ,poprostu stoi. Mam pota "a"

ps. 2gie pytanie, Dlaczego nie ma juz mobów przed consta...? czy to tylko u mnie ?:D bo nie mam np media albo cos ?

( SWSRO 2 )

Mobów już tam nie ma.

A bota masz z crackiem ?

1334497071-U17330.png

Opublikowano

witam!

Mam problem, otoz mialem grap peta i skonczyl sie mu czas, uzylem clocka ale pet nie dziala z botem :| niepodnosi mi alchemi ani nic co ma zaznaczone.... niewiem co moge jeszcze zrobic, robilem "reinstal" bota odnowa ustawialem mu co ma podnosic i nic :| pet ciagle nie dziala z botem :| ( ponosi sam tylko golda i itemy, ale to z gry mu dziala) prosze o pomoc :|

EDIT

Jak odznacze opcje pick with pet to podnosi sam alchemie, czyli poprostu peta mi nie czyta albo cos :|

Opublikowano

3x up.

tak mam z crackiem. Wszystko śmigało...Teraz poprostu stoi...

Teraz wgl nawet nie wczytuje postaci bo sciągnałem nowe media.

ps. mogłby ktos przypomniec mi jak sie robiło tak zeby przy właczaniu bota ,a potem silka bylo odrazu "start" a nie jeszcze server wybrac ? wiem ze cos sie robiło plikami jakimis pk2 albo cos takiego ale nie pamietam dokładnie jak itp.

Opublikowano

zszc team robi cos chyba ze to boty nie dzialaja xD naszczescie ja juz nie mam tych zmartwien

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

KURDE MAm problem nie moge spatchowac media.pk2 pisze ze nie moge spatchowac i zebym sprobowal nastepnym razem, co jest grane ? prosze o szybkąodpowiedz!

---START PATCHING---

[sEARCH & REPLACE PATCH]

loading file:

C:\Users\Adam\Desktop\Nowy folder\Media.pk2

Can't find pattern!Trying next one...

Can't find pattern!Trying next one...

nothing patched!

...done!

---PATCHING DONE---

dokladnie mam takie cos, i czy mozna miec wlączonego autologin gdy uczywam db bot czy trzeba sie recznie logowac ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prosze o pomoc w moim problemie... :| bot nie zbiera z petem... :| a czyta go ale nie z biera... :| jak dam niedam opcji pick with pet to zbiera sam a jak zaznacze to pet juz nei zbiera... :| dodam ze mam malpke... ale to nei wina malpki tylko tego ze mi padła ozywilem ją i od tego czasu mi nie dziala... :| prosze o pomoc... :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...